• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cnm bak cizgi belli oleyy inslh kan degerinde yuksek cikarrr:D

tatlim sen tekrar test yaptirdin m

yaptırdım ama sonucu almadım daha.. 15 dakikaya çıkıp almaya gidicem, kağıda hastanede bakamıyorum korkudan eve dönünce bakıcam yine.. ama çok yakın hemen 4 sokak ötede hastane..

kızlar ben ufaktan hazırlanıyorum gidip sonucumu alayım.. dua edin bana güzel haberlerle dönmek nasip olsun..

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kafam çok karışık o_O geçen sene tüp bebek denedik olmadı çok iyi kalitedeydi emriyor bu sene şubat ayında denedik 2 emriyo oda iyiydi şimdi donmuşlarım var ama nasıl kalitede olduğunu bilmiyorum tekrar denemek istiyoruz. ilk denemeler hep iyi kaliteydi şimdi ikinci kalite galıba tutar mı ki kafam çok karışık yardımcı olun nolur:KK64::KK64::KK64:

yaptırdım ama sonucu almadım daha.. 15 dakikaya çıkıp almaya gidicem, kağıda hastanede bakamıyorum korkudan eve dönünce bakıcam yine.. ama çok yakın hemen 4 sokak ötede hastane..
Hadi nsl degerin kat kat artmistir...

Evet canımbende Şahin hocaya gidicem inşallah hepimiz pozitifi görelim sen nezaman başlıyorsun

Rabbim duaların i kabul etsin bitanem ilk kez gidiyorum maillestik 22 eylülde regli tarihim ozaman gidicez kontrol edecekmis Ayy çok heyecan bastı zaman yaklaştıkça
Hayırlısı olsun canım benim tez vakitte güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum çok :)

güzel heyecanlar bu bence malum sonu güzel olcak ya ondan:D:D
Allah korusun aksi bir durum olursa ben senden daha fazla hayal kırıklığına uğrayacam o kadar eminim çünkü..
Yaa valla mi diyon Cnm.dur 3.kez aglayim bugun hemen.aglicam valla yaa...
jinekolog gibisin inanki.aksam hemen yazcam sana.
Opuyorum cnm.

Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüş :( üzüldüm ama yapacak bir şey yok :(

Evet canımbende Şahin hocaya gidicem inşallah hepimiz pozitifi görelim sen nezaman başlıyorsun

Rabbim duaların i kabul etsin bitanem ilk kez gidiyorum maillestik 22 eylülde regli tarihim ozaman gidicez kontrol edecekmis Ayy çok heyecan bastı zaman yaklaştıkça

Bende bu ay 18-19u gibi hastalanırım. kontrole gidicem. eğer bir terslik olmazsa bismillah deyip başlayacağız :) yani seninle aynı zamanlara denk gelecek :) belki görüşürüz orda :)

Back
X