- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
daha değlim kuzum, 2.gün embriyosu 11.gün değeri 11,95 çıktı.. kimyasal olabilirBanu_K hamiş mi çok sevindim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha değlim kuzum, 2.gün embriyosu 11.gün değeri 11,95 çıktı.. kimyasal olabilirBanu_K hamiş mi çok sevindim![]()
Cnm bak cizgi belli oleyy inslh kan degerinde yuksek cikarrr
tatlim sen tekrar test yaptirdin m
evet evet gordm bende silik czgi cok net![]()
inşallah kimyasal değil dir kat kat artsın değerin inşallahdaha değlim kuzum, 2.gün embriyosu 11.gün değeri 11,95 çıktı.. kimyasal olabilir![]()
Hadi nsl degerin kat kat artmistir...yaptırdım ama sonucu almadım daha.. 15 dakikaya çıkıp almaya gidicem, kağıda hastanede bakamıyorum korkudan eve dönünce bakıcam yine.. ama çok yakın hemen 4 sokak ötede hastane..
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benimkızlar ben ufaktan hazırlanıyorum gidip sonucumu alayım.. dua edin bana güzel haberlerle dönmek nasip olsun..
Hayırlısı olsun canım benim tez vakitte güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum çok :)Evet canımbende Şahin hocaya gidicem inşallah hepimiz pozitifi görelim sen nezaman başlıyorsun
Rabbim duaların i kabul etsin bitanem ilk kez gidiyorum maillestik 22 eylülde regli tarihim ozaman gidicez kontrol edecekmis Ayy çok heyecan bastı zaman yaklaştıkça
Yaa valla mi diyon Cnm.dur 3.kez aglayim bugun hemen.aglicam valla yaa...güzel heyecanlar bu bence malum sonu güzel olcak ya ondan
Allah korusun aksi bir durum olursa ben senden daha fazla hayal kırıklığına uğrayacam o kadar eminim çünkü..
Canım diyecek bir şey de yok üzüldümKızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüşüzüldüm ama yapacak bir şey yok
![]()
çok geçmiş olsun arkadaşım , allah yardımcın olsun hayırlısı buymuş demek kiKızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüşüzüldüm ama yapacak bir şey yok
![]()
Evet canımbende Şahin hocaya gidicem inşallah hepimiz pozitifi görelim sen nezaman başlıyorsun
Rabbim duaların i kabul etsin bitanem ilk kez gidiyorum maillestik 22 eylülde regli tarihim ozaman gidicez kontrol edecekmis Ayy çok heyecan bastı zaman yaklaştıkça
Canım diyecek bir şey de yok üzüldüm![]()
Cnmmm herşeyin hayïrlısîKızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüşüzüldüm ama yapacak bir şey yok
![]()
çok geçmiş olsun arkadaşım , allah yardımcın olsun hayırlısı buymuş demek ki
canım üzüldümKızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüşüzüldüm ama yapacak bir şey yok
![]()
Cnmmm herşeyin hayïrlısî![]()
canım üzüldümhayırlısı
inşallah bir sonraki tedavinde allahım yüzünü güldürsün
![]()
Cnm ya ne desem bilemedim insl bi daha ki sefere...Kızlar kimyasal gebelik, değerim 6,38 e düşmüşüzüldüm ama yapacak bir şey yok
![]()