• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cumartesi transfer oldum 6.gün embiryosu
6.gün embriyosu ve transferden sonraki 6.gün bu da çatlatma iğnesinin etkisi olma ihtimalini sıfırlar tabii transferden sonra hcg iğnesi vurdurmadılarsa sana...opu öncesi vurulan çatlatma iğnesinin etkisi geçeli çoooooook olmuş bu çıkan çizgi gebelikten canım..

test mi yaptın sen nerde hani bi bakiimm
2. testimide yaptım eltimin ısrarı
1409823170230.webp

6.gün embriyosu ve transferden sonraki 6.gün bu da çatlatma iğnesinin etkisi olma ihtimalini sıfırlar tabii transferden sonra hcg iğnesi vurdurmadılarsa sana...opu öncesi vurulan çatlatma iğnesinin etkisi geçeli çoooooook olmuş bu çıkan çizgi gebelikten canım..
inşallah arkadaşım inşallah gebeliktir

Canım Merhaba beni hatırladım mi izmirden bursaya gelicem Şahin hocayla maillestik eylül reglisi ile ongorusmeye gidicem ekimdede nasipse tedavi seninle aynı problemlerimiz bana umut oldun Rabbim evladını kucağına almayi nasip etsin
Hatırlamam mı canım hatırladım phala phala beraber başlıcaktınız :) umudunu hiçbirzaman yitirme canım benim allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah merakla bekliyorum sonuçlarınızı özelden konuştuğum arkadaşım var oda bahçeci kliniğine gidiyor istanbula gidiyor Bursa'dan onunda haberleri hemen hemen seninle beraber olacak çok dua ediyorum onada olmayan herkeslerede beklemek çok zor ama Allah feraha erdirsin hepimizi müthiş bir duyguymuş anne olmak onun kalp atışları minik elleri ayakları Rabbim bu güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin :) :nazar::nazar::nazar: doktor konusunda beni yönlendiren arkadaşım burdandı onun tavsiyesiyle gittim Şahin hocaya iyikide gittim diyorum :) senin tedavilerin başladı mı yoksa ilk kez mi gideceksin Şahin hocaya ?

Canım yüksek ihtimal gözüküyor gebelik ben transferin 11. Günü yapmıştım net belliydi senin daha 6. Günün o yüzden bu kadar silik çıkıyor hayırlısı olsun canım gönlüne göre versin Allah :)
amin inşallah arkadaşım rabbim hepimize nasip etsin

Amin inş canım allhım hepimize sağlıkla nasip etsin inş :KK51:

Çok sağol cnım süpriz oldu evt inş sonuda güzel olur inş :KK54:
amin inş kuzum cümlemize :KK68:

yokhe, aldın di mi sonucu, ay çok sevindim bitanem yaa..:rolleyes::confused::KK36::KK36::KK36:

allahım nazarlardan korusun sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..:nazar::nazar::KK15:

cumartesi transfer oldum ama hemşireler test tarihi olarak 12 eylül dediler kağıda öyle yazmışlar ben o güne kadar dayanamam
test tarihini merkezler farklı verebiliyorlar ama gerçek olan bir şey var..
3.gün transferinin test tarihi transferden sonraki 12.gün
4.gün...................................................................... 11.gün
5.gün........................................................................10.gün
6.gün.........................................................................9.gündür...
test yapıp 2 gün sonra tekrarlanıyor ya sende bu olmayacak işte onlara göre hareket edersen..
12 eylülde testi verince gebelik çıkarsa sana kese ve kalp için gün verecekler direk..

test tarihini merkezler farklı verebiliyorlar ama gerçek olan bir şey var..
3.gün transferinin test tarihi transferden sonraki 12.gün
4.gün...................................................................... 11.gün
5.gün........................................................................10.gün
6.gün.........................................................................9.gündür...
test yapıp 2 gün sonra tekrarlanıyor ya sende bu olmayacak işte onlara göre hareket edersen..
12 eylülde testi verince gebelik çıkarsa sana kese ve kalp için gün verecekler direk..
evet haklısın arkadaşım, inşallah kısmet eder rabbim onların verdiği gün de kan vericem zaten ama 10. idrarda pozitif olursa yine onları dinlemeyip kan vericem

Merhaba sen de mi Şahin beye geleceksin çok sevindim giderek çoğalıyoruz :KK48: inşallah olumlu güzel sonuçlar alırız hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun:KK19:
Evet canımbende Şahin hocaya gidicem inşallah hepimiz pozitifi görelim sen nezaman başlıyorsun
Hatırlamam mı canım hatırladım phala phala beraber başlıcaktınız :) umudunu hiçbirzaman yitirme canım benim allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah merakla bekliyorum sonuçlarınızı özelden konuştuğum arkadaşım var oda bahçeci kliniğine gidiyor istanbula gidiyor Bursa'dan onunda haberleri hemen hemen seninle beraber olacak çok dua ediyorum onada olmayan herkeslerede beklemek çok zor ama Allah feraha erdirsin hepimizi müthiş bir duyguymuş anne olmak onun kalp atışları minik elleri ayakları Rabbim bu güzel duyguları isteyen herkese nasip etsin :) :nazar::nazar::nazar: doktor konusunda beni yönlendiren arkadaşım burdandı onun tavsiyesiyle gittim Şahin hocaya iyikide gittim diyorum :) senin tedavilerin başladı mı yoksa ilk kez mi gideceksin Şahin hocaya ?
Rabbim duaların i kabul etsin bitanem ilk kez gidiyorum maillestik 22 eylülde regli tarihim ozaman gidicez kontrol edecekmis Ayy çok heyecan bastı zaman yaklaştıkça

ünaydın kızlar bugün test yaptıracak olan var mı?

Bu akşam Btd08 arkidişimiz test yaptırcak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Banu_K hatunun sanki bugün tekrar testi vardı inşallah değeri artmış:KK36::KK36:

evet evet ben varım.. :) kan verdim yarım saat sonra gidip alacağım sonucu, kan vermeye hem anası hem kocası ile aile boyu giden bi ben varım herhalde :))))

herkese günaydın biraz önce idrar testi yaptım ve yine negatif çıktı transferin 6.günüydü

kuzum çok erken be tatlım 6. gün yani, sakin ol boş yere stres yapıp minoşunu üzme

Back
X