Paşa annesi tebrik ederim sağlıkla gelsin kuzuÇok teşekkür ederim canım darısı başına :)
tızimmmmmmmmm ne haber yaaaa selam sabah yok
Ama bende görmek istiyorum7 kişiyiz canım tek tek yazmaya üşendim..
yalnız değilsin yani..
Canim hamilesin gozun aydin. Yalniz sana tavsiyem lutfen yat degerin birazcik dusuk tutunmaya calisiyor. Surekli yat....yükleyebildim mi emin olamadım tekrar yolluyorumEki Görüntüle 1232771
Gerçekten mi???? Çok sağol tamam dinlenme moduna geçiyorumCanim hamilesin gozun aydin. Yalniz sana tavsiyem lutfen yat degerin birazcik dusuk tutunmaya calisiyor. Surekli yat....
yükleyebildim mi emin olamadım tekrar yolluyorumEki Görüntüle 1232771
yükleyebildim mi emin olamadım tekrar yolluyorumEki Görüntüle 1232771
Canım sonuca göre hamilesin. Ancak değerin çok düşük 11. Gün için bunun sonu kimyasal gebelik de olabilir ama gayet normal gebelik de. Herşeye hazırlıklı ol
bu sonuç çok düşük benimde 10 çıkmıştı ama neyazıkki kimyasal gebelikle sonuçlandı ancak yinede sen bu sonuca göre hamilesin ama gerçek sonucu sana iki gün sonra yapacağın test söyleyecek iki gün sonra değerinin iki katı artması ve artarak devam etmesi gerekir sağlıklı bir gebelik için
sağolun kızlar, evet ben de bakındım değer düşük.. inşallah yükselir, perşembe yeniden test yaptırınca..
EVET TATLIM TRANSFERİ YAPILMIŞ, BİRKAÇ GÜN NETE GİRMEYECEKMİŞ... BOL BOL DUA EDİN ONA.....kızlaar ENSU dan haber alan varmı ? ne yaptı acaba ..transferi olsumu meraktan çatladım.
sağolun kızlar, evet ben de bakındım değer düşük.. inşallah yükselir, perşembe yeniden test yaptırınca..
EVET TATLIM TRANSFERİ YAPILMIŞ, BİRKAÇ GÜN NETE GİRMEYECEKMİŞ... BOL BOL DUA EDİN ONA.....
kızlar bugün transferim oldu lütfen bana da dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?