2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar, benim kafam karıştı.. 2. gün embriyosu benim, bugün 11.günüm. sabah idrar testi yaptım negatifti. annemin zoruyla kan testine gittim , kağıdın fotosunu çektim gönderiyorum. ben türkiyede kan testi yaptırmadım hiç o yüzden emin olamadım, nedir bu değer 2. gün embriyosu 11.güne göre???

kestane kebap acele cevap :)

yükleyebildim mi emin olamadım tekrar yolluyorumEki Görüntüle 1232771

bu sonuç çok düşük benimde 10 çıkmıştı ama neyazıkki kimyasal gebelikle sonuçlandı ancak yinede sen bu sonuca göre hamilesin ama gerçek sonucu sana iki gün sonra yapacağın test söyleyecek iki gün sonra değerinin iki katı artması ve artarak devam etmesi gerekir sağlıklı bir gebelik için

Canım sonuca göre hamilesin. Ancak değerin çok düşük 11. Gün için bunun sonu kimyasal gebelik de olabilir ama gayet normal gebelik de. Herşeye hazırlıklı ol

sağolun kızlar, evet ben de bakındım değer düşük.. inşallah yükselir, perşembe yeniden test yaptırınca..

Kızlar bu resim gönderme işi nasıl olcak ben iphone 5 kullanıyom resim atcamda atamıyom neden ????

sağolun kızlar, evet ben de bakındım değer düşük.. inşallah yükselir, perşembe yeniden test yaptırınca..

canım işim çok yoğundu sayfaları okuyamadım kaçırdığım şeyler var galiba, kan testimi yaptırdın kaç çıktı ?

kızlaar ENSU dan haber alan varmı ? ne yaptı acaba ..transferi olsumu meraktan çatladım.

ay şimdi gördüm tatlım sonucunu valla ben bu kadarını bile göremedim. Sevindim senin adına inşallah sağlıkla devam eder canm.boşuna üzülmüşsün..perşembe bekliyoruz değerde artışları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…