2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Valla canim transferin 8.gunu bugun 1.gunden beri kullaniyrum.basagrisi mide sorunlari sivilcelenme gibi sikayetlerim var ama onun yan etkisimi bilmiyorum.
kullandigim baska ilaclarda var sonucta.
yada sonuc pozitifmiki ondanmi yasiyorum bunlari bilemiyorum tabi.insallah yavrularimin etkisidir bunlar.
inşallah tatlım, bende bol sivilcelenme, sabah kusma hissi ile güne merhaba deme, normalde de migren hastası olduğumdan baş ağrısına çok takılmamıştım varsa da hatırlamıyorum.... ama bende ikinci gün itibariyle wc sonrası (anlatımım için kusura bakmayın) turuncu renkte, suyun içine salçalı yemek yağı damlatmışsın gibi yağlı bi tabaka şeklinde kanamalarım olmuştu... bu kanamaların hiborun yan etkisi olduğu yazıyodu prospektüsünde, wc sonraları açık renkte kanama olabilir diye....

inşallah senin belirtiler bebiştendir tatlım.... yine de zor olduğunu tahmin ediyorum ama belirti aramamaya çalış tatlım

canım ağlama sen kıyamam bebikin üzülür...
az kaldı dimi minnakına kavuşmana en son 70 li günlerde bırakmıştım seni:KK48:
evet canım 28 gün kaldı kısmetse, dün baya bi kötü oldum hastaneye kaldırdı eşim ne yesem istifra ettim salgın varmış sanırım ama bebek iyi çok şükür, sizlerde dikkat edin ortada bir yaz virüsü dolaşıyor çok fena , bu arada ismini burak koymaya karar verdik nasıl beğendin mi :KK65:

evet canım 28 gün kaldı kısmetse, dün baya bi kötü oldum hastaneye kaldırdı eşim ne yesem istifra ettim salgın varmış sanırım ama bebek iyi çok şükür, sizlerde dikkat edin ortada bir yaz virüsü dolaşıyor çok fena , bu arada ismini burak koymaya karar verdik nasıl beğendin mi :KK65:

Geçmiş olsun cnm neyseki az kalmış zaman su gibi geçerde biran önce bebişini kucağına alırsın inaşallahhhhh:KK36:

her yıl bir sonraki sene için buna benzer cümleler kuruyoruz bu kez söylemicem seneye gebe girelim demicem yaramıyor ''akışına bıraktım'' ( zengin kız fakir oğlan dizinden serpil annenin repliği yıl 2014 hala yayında :KK48: )

haklısın akışına bırakmak gerek ....bıraktım bende :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

perihan abla daha eski süper baba daha yakın tarih...
perihan abla 1986-1988 yıllarında trt 1 de yayınlanmış ben 6 yaşındaykene ama çok net hatırlıyorum..
süper baba 1993-1997 tarihleri arasında yayınlandı...heeyyyy gidi çocukluğum,gençliğim...

süper babayı çok severek izlerdim Perihan ablayıda öyle kabul edelim yaşlandık :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Valla banada çoooook iyi geldi her sabah güne böyle gülerek başlasak keşke :KK36:

keşkeeeeeeeeee:):):):):):)

eşim kişisine gergin olunca ona patlamayım diye size bulaşıyorum işte:KK48:
her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var diyolar ama
her dır dır yapan kadının arkasında da odunluklarıyla onu konuşturan bir adam vardır diyen yok:KK53:
işte ben ona dır dır etmeyim diye sizinle enerjimi boşaltıyorum:KK48::KK48:

çok tatlısın sen biliyomusun cansın can :KK65::KK65::KK65::KK65::KK65::KK65:

haklısın akışına bırakmak gerek ....bıraktım bende :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

süper babayı çok severek izlerdim Perihan ablayıda öyle kabul edelim yaşlandık :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

keşkeeeeeeeeee:):):):):):)

çok tatlısın sen biliyomusun cansın can :KK65::KK65::KK65::KK65::KK65::KK65:

İyi o zaman bende akışına bıraktım gitti artık bebek düşünürsem davul olayım :-)

Ben şuan kendimi temizliğe verdim temizlik bittikten sonrada mutfağa geçerim yemekti tatlıydı poğacaydı derken bebek aklıma gelmez herhalde bakalım ne kadar dayana bilirim :KK48::KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:BUnlar beni kesmiyor kuzum yaaaaaaa başka bir şey lazım bana ama neeo_Oo_Oo_O

4.gif
4.gif

Back
X