inşallah tatlım, bende bol sivilcelenme, sabah kusma hissi ile güne merhaba deme, normalde de migren hastası olduğumdan baş ağrısına çok takılmamıştım varsa da hatırlamıyorum.... ama bende ikinci gün itibariyle wc sonrası (anlatımım için kusura bakmayın) turuncu renkte, suyun içine salçalı yemek yağı damlatmışsın gibi yağlı bi tabaka şeklinde kanamalarım olmuştu... bu kanamaların hiborun yan etkisi olduğu yazıyodu prospektüsünde, wc sonraları açık renkte kanama olabilir diye....Valla canim transferin 8.gunu bugun 1.gunden beri kullaniyrum.basagrisi mide sorunlari sivilcelenme gibi sikayetlerim var ama onun yan etkisimi bilmiyorum.
kullandigim baska ilaclarda var sonucta.
yada sonuc pozitifmiki ondanmi yasiyorum bunlari bilemiyorum tabi.insallah yavrularimin etkisidir bunlar.
evet canım 28 gün kaldı kısmetse, dün baya bi kötü oldum hastaneye kaldırdı eşim ne yesem istifra ettim salgın varmış sanırım ama bebek iyi çok şükür, sizlerde dikkat edin ortada bir yaz virüsü dolaşıyor çok fena , bu arada ismini burak koymaya karar verdik nasıl beğendin micanım ağlama sen kıyamam bebikin üzülür...
az kaldı dimi minnakına kavuşmana en son 70 li günlerde bırakmıştım seni
altı üstü bi fıkraydı aslında, niye herkes bu kadar ciddiye aldı, hadi onlar aldı aldı bana noluyodu????? bilemedim
evet canım 28 gün kaldı kısmetse, dün baya bi kötü oldum hastaneye kaldırdı eşim ne yesem istifra ettim salgın varmış sanırım ama bebek iyi çok şükür, sizlerde dikkat edin ortada bir yaz virüsü dolaşıyor çok fena , bu arada ismini burak koymaya karar verdik nasıl beğendin mi
:) biri de cevap verdi hemen ardından, "ulan evlendin hala mı feministsin sen yahuİnsanlar sinir küpü fıkrayı bile ciddiye almışlar gerisini düşünama senin cevabın süper olmuş
her yıl bir sonraki sene için buna benzer cümleler kuruyoruz bu kez söylemicem seneye gebe girelim demicem yaramıyor ''akışına bıraktım'' ( zengin kız fakir oğlan dizinden serpil annenin repliği yıl 2014 hala yayında)
perihan abla daha eski süper baba daha yakın tarih...
perihan abla 1986-1988 yıllarında trt 1 de yayınlanmış ben 6 yaşındaykene ama çok net hatırlıyorum..
süper baba 1993-1997 tarihleri arasında yayınlandı...heeyyyy gidi çocukluğum,gençliğim...
Valla banada çoooook iyi geldi her sabah güne böyle gülerek başlasak keşke
eşim kişisine gergin olunca ona patlamayım diye size bulaşıyorum işte
her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var diyolar ama
her dır dır yapan kadının arkasında da odunluklarıyla onu konuşturan bir adam vardır diyen yok
işte ben ona dır dır etmeyim diye sizinle enerjimi boşaltıyorum
:) biri de cevap verdi hemen ardından, "ulan evlendin hala mı feministsin sen yahu" diye
:) biri de cevap verdi hemen ardından, "ulan evlendin hala mı feministsin sen yahu" diye
haklısın akışına bırakmak gerek ....bıraktım bende
süper babayı çok severek izlerdim Perihan ablayıda öyle kabul edelim yaşlandık
keşkeeeeeeeeee:):):):):):)
çok tatlısın sen biliyomusun cansın can
İyi o zaman bende akışına bıraktım gitti artık bebek düşünürsem davul olayım
bende düşünmek istemiyorum ama gelip takılıyor banada öğretin düşünmemeyiİyi o zaman bende akışına bıraktım gitti artık bebek düşünürsem davul olayım
tızimmmmmmmmm ne haber yaaaa selam sabah yok
bende düşünmek istemiyorum ama gelip takılıyor banada öğretin düşünmemeyi
Ben şuan kendimi temizliğe verdim temizlik bittikten sonrada mutfağa geçerim yemekti tatlıydı poğacaydı derken bebek aklıma gelmez herhalde bakalım ne kadar dayana bilirim
BUnlar beni kesmiyor kuzum yaaaaaaa başka bir şey lazım bana ama nee
çok sağol canım darısı hepinizin başına tez zamanda inşallahGeçmiş olsun cnm neyseki az kalmış zaman su gibi geçerde biran önce bebişini kucağına alırsın inaşallahhhhh
yani temizlik unuturmuyor ama ev mis gibi oluyorDeme yaaa demek sen denedin hımmm o zaman ben bi düşeneyim
Bulursam sana söylerim
canım ya hamilelik iyi gidiyor çok şükür 33. haftadayız sen ne zaman başlıyon tedaviye nereye karar verdin tel yazamıyom sadece okuyorum ondan cevap veremedimeefile canım ses ver nasıl gidiyor gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?