Kızlar yardımcı olun lütfen bu test doğru yapılmışmı yoksa ben yanlışmı yaptım aydınlatın beni lütfen adetim 6 gün geçti ve ablam dedi illa yap yok dedim çıkmz öylesine yaptım ama böyle çıktı yarınada randevu almıştım doktordan kan vercem bakalım inş doğrudur bu test
Kuzum sağol.. Valla daha sevinemiyorum , öyle salak gibiyim. perşembe netleşir durum..
Hmmm esimde surup gibi olanindan almis ilk defa kullanicam insallah sifa ve fayda olurcanım hayırlısı ile sıkı sıkı tutunmuştur kuzuların ve bize güzel haberler verirsin inşallahhhhh :)
canım ben hayıt suyu içmiştim tedaviden önce ama ekstratı yazmıyordu su idi onu da bir çay bardağının 1/4 hayıt suyu gerisini içme suyu ile tamamlayıp içiyordum :)
kızlar drdan geldim bebişim büyümüş haftasından birkaç gün önde sağlıklı şükür :) bugün ölçümleri yapıldı gayet iyi dedi kan verdim cuma ikili test sonucunu alacağım :) bir de erkek gibi dedi :) içim bi garip oldu sanırım kız bekliyordum :) sağlıklı olsun da buna da alışırım diğerinde hep kızım kızım diye sevdiğim için bir alışkanlık vardı sanırım ondan :) bir sonraki kontrolde netleşir o zamana kadar oğluma alıştırayım kendimi :)
Insallah kucaklarin dolar saglikla tutunurlar darısı basimiza :)inş canım sagol
Ayyyy ne guzellll bir mutluluk Rabbim mucizesinden sana da bir pay vermiss insallah devami gelir darisi basimiza insallahKız ben hala inanamıyorum doğrumu yaptım acaba testi diyorum 8 senlik evliym ilk defa tedavisiz çizgi gördüm hayır olur inş yarın vercem canımŞaşkın hissediyor
kuzum ya ay hamis seni Rabbim ol diynce oluyo cok sukurKız ben hala inanamıyorum doğrumu yaptım acaba testi diyorum 8 senlik evliym ilk defa tedavisiz çizgi gördüm hayır olur inş yarın vercem canımŞaşkın hissediyor
canm kat kat katlansn insallah degernKızlar inşallah dediğiniz gibi olur.. Şu an ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum arada derede kaldım.. sadece 2. gün embriyosu belki geç tutunmuştur diye avutuyorum kendimi..
valla bal gibi pozitif o :) İnşallah da kan testiyle de sonucunu pekiştirirsin ve mucizeni rahat rahat kutlarız kuzum..
anam bi oglan daha mı geliyo topk oglan kaynadı ben bi kız yapim barikızlar drdan geldim bebişim büyümüş haftasından birkaç gün önde sağlıklı şükür :) bugün ölçümleri yapıldı gayet iyi dedi kan verdim cuma ikili test sonucunu alacağım :) bir de erkek gibi dedi :) içim bi garip oldu sanırım kız bekliyordum :) sağlıklı olsun da buna da alışırım diğerinde hep kızım kızım diye sevdiğim için bir alışkanlık vardı sanırım ondan :) bir sonraki kontrolde netleşir o zamana kadar oğluma alıştırayım kendimi :)
Canım haklısın artık kız lazım buralara:)anam bi oglan daha mı geliyo topk oglan kaynadı ben bi kız yapim bari
amin canm ya insallahCanım haklısın artık kız lazım buralara:)
Mutlu haberlerini aldığımız herkezin doğurduğu haberini de alırız inşallah.
canm naptn gidebldn mi almaya merak ettminş. bi işim çıkmazsa gideceim ALLAHIN izniyle.
Amin canım inş test yanıltmıyordur bebeğinin iyi olmasına sevndim saglıkla büyüsn inşcanım gayet net :) maşallah maşallah :)kan test sonucununda da görürürüz bebişimizi inşallah :)
canııııım inşallah kat kat artar :) persembe güzel haberini alırız inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :)
İnş canım ya kan sonucunu görmeden emin olamıyorum yarın gitmeden bida yapcam idrarda eğer aynıysa kanı içim raht vericem inş öyledrAyyyy ne guzellll bir mutluluk Rabbim mucizesinden sana da bir pay vermiss insallah devami gelir darisi basimiza insallah
Sağol canım hepimze nasip olsun inş hayırlıyıslakuzum ya ay hamis seni Rabbim ol diynce oluyo cok sukur
Gayet net bir çizgi bu cnm hayırlı olsun allahın mucizesi işte nasip edecegi zaman oluyorKızlar yardımcı olun lütfen bu test doğru yapılmışmı yoksa ben yanlışmı yaptım aydınlatın beni lütfen adetim 6 gün geçti ve ablam dedi illa yap yok dedim çıkmz öylesine yaptım ama böyle çıktı yarınada randevu almıştım doktordan kan vercem bakalım inş doğrudur bu test
Rabbim buyuk canım ya inş bu kez nasip etmiştirde yarın güzel bi haber yazmk nasip olur hayırlısıyla maşallah bebişine büyümş allhım saglıkla sıhtle kucagında sevdrsin cnmGayet net bir çizgi bu cnm hayırlı olsun allahın mucizesi işte nasip edecegi zaman oluyor
Hamilelige başlayınca zaten zaman geçiveriyor bir bakmışız kucagımızda allahın izniyle.inşallah yarın mutlu haberi kan testi sonucuyla taçlandırırsın sendeRabbim buyuk canım ya inş bu kez nasip etmiştirde yarın güzel bi haber yazmk nasip olur hayırlısıyla maşallah bebişine büyümş allhım saglıkla sıhtle kucagında sevdrsin cnm
Cnm hayirli olsun ins yarin kan sonucunda guzel cikar yakin zamanda tup bebek denedinmi sonrasinda dogal gebelik cok oluyomus gecen bir arkadasta gunu gecince tahlil yaptirdi ve hamile ins once sen sonrada hepimiz hamile oluruzRabbim buyuk canım ya inş bu kez nasip etmiştirde yarın güzel bi haber yazmk nasip olur hayırlısıyla maşallah bebişine büyümş allhım saglıkla sıhtle kucagında sevdrsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?