2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım gayet net :) maşallah maşallah :)kan test sonucununda da görürürüz bebişimizi inşallah :)
Kuzum sağol.. Valla daha sevinemiyorum , öyle salak gibiyim. perşembe netleşir durum..

canııııım inşallah kat kat artar :) persembe güzel haberini alırız inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :)

Hmmm esimde surup gibi olanindan almis ilk defa kullanicam insallah sifa ve fayda olur

kızlar drdan geldim bebişim büyümüş haftasından birkaç gün önde sağlıklı şükür :) bugün ölçümleri yapıldı gayet iyi dedi kan verdim cuma ikili test sonucunu alacağım :) bir de erkek gibi dedi :) içim bi garip oldu sanırım kız bekliyordum :) sağlıklı olsun da buna da alışırım diğerinde hep kızım kızım diye sevdiğim için bir alışkanlık vardı sanırım ondan :) bir sonraki kontrolde netleşir o zamana kadar oğluma alıştırayım kendimi :)

ohh bugün ne güzel sayfadan hamiş haberleri fışkırıyor kızlar tebrikler Rabbim devamnıda sağlıkla nasip etsin kucağınıza aldığınız günleride görün inşallah

Ne guzel bir mutluluk senin icin insallah bize de nasip eder de Rabbim bizde yazariz boyle...

Gozun aydin insallah devami gelir canim.kafana olcak olmayacak takma bosalt beynini...iyi düşün iyi gelsin

Kız ben hala inanamıyorum doğrumu yaptım acaba testi diyorum 8 senlik evliym ilk defa tedavisiz çizgi gördüm hayır olur inş yarın vercem canım Şaşkın hissediyor
Ayyyy ne guzellll bir mutluluk Rabbim mucizesinden sana da bir pay vermiss insallah devami gelir darisi basimiza insallah

Kız ben hala inanamıyorum doğrumu yaptım acaba testi diyorum 8 senlik evliym ilk defa tedavisiz çizgi gördüm hayır olur inş yarın vercem canım Şaşkın hissediyor
kuzum ya ay hamis seni Rabbim ol diynce oluyo cok sukur

canm kat kat katlansn insallah degern

anam bi oglan daha mı geliyo topk oglan kaynadı ben bi kız yapim bari

Amin canım inş test yanıltmıyordur bebeğinin iyi olmasına sevndim saglıkla büyüsn inş
Ayyyy ne guzellll bir mutluluk Rabbim mucizesinden sana da bir pay vermiss insallah devami gelir darisi basimiza insallah
İnş canım ya kan sonucunu görmeden emin olamıyorum yarın gitmeden bida yapcam idrarda eğer aynıysa kanı içim raht vericem inş öyledr
kuzum ya ay hamis seni Rabbim ol diynce oluyo cok sukur
Sağol canım hepimze nasip olsun inş hayırlıyısla

Merhaba bayanlar ben geldim.
Ank dayim baskent univ. hast. Basladim.
Hepimize 2014 hayir getirsin.

Gayet net bir çizgi bu cnm hayırlı olsun allahın mucizesi işte nasip edecegi zaman oluyor

Gayet net bir çizgi bu cnm hayırlı olsun allahın mucizesi işte nasip edecegi zaman oluyor
Rabbim buyuk canım ya inş bu kez nasip etmiştirde yarın güzel bi haber yazmk nasip olur hayırlısıyla maşallah bebişine büyümş allhım saglıkla sıhtle kucagında sevdrsin cnm

Rabbim buyuk canım ya inş bu kez nasip etmiştirde yarın güzel bi haber yazmk nasip olur hayırlısıyla maşallah bebişine büyümş allhım saglıkla sıhtle kucagında sevdrsin cnm
Hamilelige başlayınca zaten zaman geçiveriyor bir bakmışız kucagımızda allahın izniyle.inşallah yarın mutlu haberi kan testi sonucuyla taçlandırırsın sende

Cnm hayirli olsun ins yarin kan sonucunda guzel cikar yakin zamanda tup bebek denedinmi sonrasinda dogal gebelik cok oluyomus gecen bir arkadasta gunu gecince tahlil yaptirdi ve hamile ins once sen sonrada hepimiz hamile oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…