2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ohhhhhhh sefanız olsun konuya vakıf olmadım ama iyi kaynatmışsınız maşallah size

Hep güldenle yeterin suçu işleri gücleri gırgır yapmak
eşim kişisine gergin olunca ona patlamayım diye size bulaşıyorum işte
her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var diyolar ama
her dır dır yapan kadının arkasında da odunluklarıyla onu konuşturan bir adam vardır diyen yok
işte ben ona dır dır etmeyim diye sizinle enerjimi boşaltıyorum

ay evet şekerim sonuna dek katılıyorum sana....

geçenlerde bi arkadaş sosyal platformda bi fıkra paylaşmış, kadının kocası hasta doktorda kadına diyo ki kısacası yaşamasını istiyosan feci şekilde şımart... eve geliyolar adam doktorun ne söylediğini soruyo ölcekmişsin diyo hatunda.... bi fıkranın altına yazılan yorumları görseniz, herkes hatun düşmanı mübarak.... kocasının ölümünü bekleyen hain hatun modundalar.... dedim "kadını o şekilde düşündüren erkek utansın!!!!"

Eskiden eşim k.k. girmeme kızıyordu ama artık kızmıyor çünkü ona daha az sataşıyorum daha az dırdır ediyorum garibimde farkında o yüzden artık buraya gelmeme bişi demiyor

Burası olmasaydı bende eşime fena patlardım iyiki varsın gülden

Bencede çoook doğru zekice bi cvp olmuş cnm

Kızlar merhaba bende sanırım aranıza katılıcam artık bikaç aya tü bebek yaptırmayı düşünüyoruz nasıl bir süreç hamgi tedavi yönetmlerini tavsiye edersiniz ist. Anadolu yakasında merelerde yaptırdınız hangi merkezi yda hastaneyi tavaiye edersiniz kısaca bu konuşarda yardımıNıZa ihtiyacım var buarada güzel muhbbetinizi arada bölmüş gibi oldum ama kusura bakmayın :))

Valla canim transferin 8.gunu bugun 1.gunden beri kullaniyrum.basagrisi mide sorunlari sivilcelenme gibi sikayetlerim var ama onun yan etkisimi bilmiyorum.
kullandigim baska ilaclarda var sonucta.
yada sonuc pozitifmiki ondanmi yasiyorum bunlari bilemiyorum tabi.insallah yavrularimin etkisidir bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…