ama bak yeğenlerim diyorki hala teyze sen dinazorları bile hatırlarsın ajda senin akranın
yaşlanmış bir hatunum sonuçta nasıl hatırlayım kaç sene öncesini netten baktım tabii
valla iyi geldi buYok artık dememişlerdir yaaaa şakacı yeğenler
Sabah sabah iyi güldüm
menapoza girmek için yaşlanmak gerekmiyor artık malum kızçelerimizinde dertli olduğu bir konu bu erken menapoz fena pot kırdın beee topla şimdi
net candırrrryaşlanmış bir hatunum sonuçta nasıl hatırlayım kaç sene öncesini netten baktım tabii
ben sana dedim fena pot kırdın diye gülden den şok açıklama demişgüldenden şok açıklama!
valla iyi geldi buonlar daha küçük netten bakınca onlar küçük netten bakınca oldular
ben sana dedim fena pot kırdın diye gülden den şok açıklama demiş
örneği veren sensin menapozamı giriyosun diyen sensin ki
Ohhhhhhh sefanız olsun konuya vakıf olmadım ama iyi kaynatmışsınız maşallah size
eminim kimse çakmamıştır canım rahat ol senÇaktırma kızımmm
Ohhhhhhh sefanız olsun konuya vakıf olmadım ama iyi kaynatmışsınız maşallah size
eşim kişisine gergin olunca ona patlamayım diye size bulaşıyorum işteHep güldenle yeterin suçu işleri gücleri gırgır yapmak
ay evet şekerim sonuna dek katılıyorum sana....eşim kişisine gergin olunca ona patlamayım diye size bulaşıyorum işte
her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var diyolar ama
her dır dır yapan kadının arkasında da odunluklarıyla onu konuşturan bir adam vardır diyen yok
işte ben ona dır dır etmeyim diye sizinle enerjimi boşaltıyorum
eşim kişisine gergin olunca ona patlamayım diye size bulaşıyorum işte
her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var diyolar ama
her dır dır yapan kadının arkasında da odunluklarıyla onu konuşturan bir adam vardır diyen yok
işte ben ona dır dır etmeyim diye sizinle enerjimi boşaltıyorum
Bencede çoook doğru zekice bi cvp olmuş cnmay evet şekerim sonuna dek katılıyorum sana....
geçenlerde bi arkadaş sosyal platformda bi fıkra paylaşmış, kadının kocası hasta doktorda kadına diyo ki kısacası yaşamasını istiyosan feci şekilde şımart... eve geliyolar adam doktorun ne söylediğini soruyo ölcekmişsin diyo hatunda.... bi fıkranın altına yazılan yorumları görseniz, herkes hatun düşmanı mübarak.... kocasının ölümünü bekleyen hain hatun modundalar.... dedim "kadını o şekilde düşündüren erkek utansın!!!!"
altı üstü bi fıkraydı aslında, niye herkes bu kadar ciddiye aldı, hadi onlar aldı aldı bana noluyodu????? bilemedimBencede çoook doğru zekice bi cvp olmuş cnm
Valla canim transferin 8.gunu bugun 1.gunden beri kullaniyrum.basagrisi mide sorunlari sivilcelenme gibi sikayetlerim var ama onun yan etkisimi bilmiyorum.aynı iğneyi bende kullandım tatlım... benden de herhangi bir kan tahlili istenmedi transferden sonuç öğrenene kadar kullandım. hatta yanında bide coraspiin kullanmıştım. sende herhangi bi yan etki görüldü mü????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?