2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar yardımcı olun lütfen bu test doğru yapılmışmı yoksa ben yanlışmı yaptım aydınlatın beni lütfen adetim 6 gün geçti ve ablam dedi illa yap yok dedim çıkmz öylesine yaptım ama böyle çıktı yarınada randevu almıştım doktordan kan vercem bakalım inş doğrudur bu test

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 69
Kuzum sağol.. Valla daha sevinemiyorum , öyle salak gibiyim. perşembe netleşir durum..

Kızlar yardımcı olun lütfen bu test doğru yapılmışmı yoksa ben yanlışmı yaptım aydınlatın beni lütfen adetim 6 gün geçti ve ablam dedi illa yap yok dedim çıkmz öylesine yaptım ama böyle çıktı yarınada randevu almıştım doktordan kan vercem bakalım inş doğrudur bu test
bu pozitif be yaaa :KK68::KK68::rolleyes::rolleyes: tebrikler kuzum.. hemen git kan testi yaptır bence..

canım bence ikinci çizgi var kardeşiminki de 10. günde bu kadardı kan ver

...................................................QUOTE]

tranferi olan arkadaşlar hayırlı olsun bebişili olsun inşş

bu pozitif be yaaa :KK68::KK68::rolleyes::rolleyes: tebrikler kuzum.. hemen git kan testi yaptır bence..
Kız ben hala inanamıyorum doğrumu yaptım acaba testi diyorum 8 senlik evliym ilk defa tedavisiz çizgi gördüm hayır olur inş yarın vercem canım :KK53:Şaşkın hissediyor:oops:

:KK23:
...................................................QUOTE]
Kız yetr ablacım ben inanamıyorum ki hala yanlış yapmadım demi haytımda ilk defa gördüm böyle cimdikle beni inş kanı yarın vercem test yanıltmaz umarım allhım hepimze hayırlısıyla nasip etsin inş ya :KK23:

kuzum gebelik var birazcık düşük ama perşembe gün katlarsa mis gibi olacak

Tebrik ederim canim Insallah degerin kat kat artar saglikla bebisine kavusursun:nazar::KK46::rolleyes:

Kızlar inşallah dediğiniz gibi olur.. Şu an ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum arada derede kaldım.. sadece 2. gün embriyosu belki geç tutunmuştur diye avutuyorum kendimi..

Kız ben hala inanamıyorum doğrumu yaptım acaba testi diyorum 8 senlik evliym ilk defa tedavisiz çizgi gördüm hayır olur inş yarın vercem canım :KK53:Şaşkın hissediyor:oops:

valla bal gibi pozitif o :) İnşallah da kan testiyle de sonucunu pekiştirirsin ve mucizeni rahat rahat kutlarız kuzum..

Kızlar inşallah dediğiniz gibi olur.. Şu an ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum arada derede kaldım.. sadece 2. gün embriyosu belki geç tutunmuştur diye avutuyorum kendimi..

valla bal gibi pozitif o :) İnşallah da kan testiyle de sonucunu pekiştirirsin ve mucizeni rahat rahat kutlarız kuzum..
İnş öykedir canım ya rabbimn izniyle allhım hrpimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş bebeğinde sana sıkı sıkı tutsun da bi ömür kucagında sevdirsin rabbim duam hepimize ama ben hala şaşkınm ve inanamıyorum :KK45:

2.gün embriyosu için değerin iyi sayılabilir canım...
donmuş embriyomuydu bir de onu hatırlayamadım eğer öyleyse o zaman geç tutunmuş olabilir..
2 gün sonra tekrar kan vereceksin dimi...
evet eguşum doğru söylüyorsun donmuş da beta hcg daha geç yayılıyormuşş

İnş öykedir canım ya rabbimn izniyle allhım hrpimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş bebeğinde sana sıkı sıkı tutsun da bi ömür kucagında sevdirsin rabbim duam hepimize ama ben hala şaşkınm ve inanamıyorum :KK45:
aaaaaaaaaaaaa neden inanmıyorsun hamilesin işte :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:kan ver elinde delil olsunnn :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İns öykedir canım ya rabbimn izniyle allhım hrpimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş bebeğinde sana sıkı sıkı tutsun da bi ömür kucagında sevdirsin rabbim duam hepimize ama ben hala şaşkınm ve inanamıyorum :KK45:
Tatlim senide tebrik ediyorum bal gibi hamilesin ayol :KK71::KK71::KK71::KK71::D:D

Tatlim senide tebrik ediyorum bal gibi hamilesin ayol :KK71::KK71::KK71::KK71::D:D
sağol canım benm ya ben şaşkınm hala 3 tüp denedik böle çizgi görmedim şuan inanamıyorum yarın kan sonucunu görünce inanıcam inş öyledir :KK51:
aaaaaaaaaaaaa neden inanmıyorsun hamilesin işte :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:kan ver elinde delil olsunnn :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK45:He valla yarun alcam inş delilimi rabbim nasip etmiştir umarım :KK51:

iki transfermi yapılmış acaba ? dualrımız onunla inşallah bu kez tutar
ay bilmiyorum şekerim, ben görüşmedim de başka bir arkadaş görüşmüş; iş yerimde de sosyal paylaşım siteleri mebe aykırı diyip girmiyo o yüzden bilmiyorum. dün görüşmüşler 3-4 gün olmayacağını söylemiş sadece

Back
X