inş canım sagolAllah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş canım sagolAllah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
bu pozitif be yaaaKızlar yardımcı olun lütfen bu test doğru yapılmışmı yoksa ben yanlışmı yaptım aydınlatın beni lütfen adetim 6 gün geçti ve ablam dedi illa yap yok dedim çıkmz öylesine yaptım ama böyle çıktı yarınada randevu almıştım doktordan kan vercem bakalım inş doğrudur bu test
canım bence ikinci çizgi var kardeşiminki de 10. günde bu kadardı kan verKızlar yardımcı olun lütfen bu test doğru yapılmışmı yoksa ben yanlışmı yaptım aydınlatın beni lütfen adetim 6 gün geçti ve ablam dedi illa yap yok dedim çıkmz öylesine yaptım ama böyle çıktı yarınada randevu almıştım doktordan kan vercem bakalım inş doğrudur bu test
kuzum gebelik var birazcık düşük ama perşembe gün katlarsa mis gibi olacakKuzum sağol.. Valla daha sevinemiyorum , öyle salak gibiyim. perşembe netleşir durum..
Tebrik ederim canim Insallah degerin kat kat artar saglikla bebisine kavusursunBanu_K .!.:Kuzum sağol.. Valla daha sevinemiyorum , öyle salak gibiyim. perşembe netleşir durum..
Kız ben hala inanamıyorum doğrumu yaptım acaba testi diyorum 8 senlik evliym ilk defa tedavisiz çizgi gördüm hayır olur inş yarın vercem canımbu pozitif be yaaatebrikler kuzum.. hemen git kan testi yaptır bence..
Kız yetr ablacım ben inanamıyorum ki hala yanlış yapmadım demi haytımda ilk defa gördüm böyle cimdikle beni inş kanı yarın vercem test yanıltmaz umarım allhım hepimze hayırlısıyla nasip etsin inş ya...................................................QUOTE]
kuzum gebelik var birazcık düşük ama perşembe gün katlarsa mis gibi olacak
Tebrik ederim canim Insallah degerin kat kat artar saglikla bebisine kavusursun![]()
Kız ben hala inanamıyorum doğrumu yaptım acaba testi diyorum 8 senlik evliym ilk defa tedavisiz çizgi gördüm hayır olur inş yarın vercem canımŞaşkın hissediyor
![]()
yükleyebildim mi emin olamadım tekrar yolluyorumEki Görüntüle 1232771
İnş öykedir canım ya rabbimn izniyle allhım hrpimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş bebeğinde sana sıkı sıkı tutsun da bi ömür kucagında sevdirsin rabbim duam hepimize ama ben hala şaşkınm ve inanamıyorumKızlar inşallah dediğiniz gibi olur.. Şu an ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum arada derede kaldım.. sadece 2. gün embriyosu belki geç tutunmuştur diye avutuyorum kendimi..
valla bal gibi pozitif o :) İnşallah da kan testiyle de sonucunu pekiştirirsin ve mucizeni rahat rahat kutlarız kuzum..
evet eguşum doğru söylüyorsun donmuş da beta hcg daha geç yayılıyormuşş2.gün embriyosu için değerin iyi sayılabilir canım...
donmuş embriyomuydu bir de onu hatırlayamadım eğer öyleyse o zaman geç tutunmuş olabilir..
2 gün sonra tekrar kan vereceksin dimi...
aaaaaaaaaaaaa neden inanmıyorsun hamilesin işteİnş öykedir canım ya rabbimn izniyle allhım hrpimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş bebeğinde sana sıkı sıkı tutsun da bi ömür kucagında sevdirsin rabbim duam hepimize ama ben hala şaşkınm ve inanamıyorum![]()
Tatlim senide tebrik ediyorum bal gibi hamilesin ayolİns öykedir canım ya rabbimn izniyle allhım hrpimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş bebeğinde sana sıkı sıkı tutsun da bi ömür kucagında sevdirsin rabbim duam hepimize ama ben hala şaşkınm ve inanamıyorum![]()
sağol canım benm ya ben şaşkınm hala 3 tüp denedik böle çizgi görmedim şuan inanamıyorum yarın kan sonucunu görünce inanıcam inş öyledirTatlim senide tebrik ediyorum bal gibi hamilesin ayol![]()
aaaaaaaaaaaaa neden inanmıyorsun hamilesin iştekan ver elinde delil olsunnn
![]()
bhcg olsam hemen yayılır anne adayını bekletmezdim ama napıcan işteevet eguşum doğru söylüyorsun donmuş da beta hcg daha geç yayılıyormuşş
ay bilmiyorum şekerim, ben görüşmedim de başka bir arkadaş görüşmüş; iş yerimde de sosyal paylaşım siteleri mebe aykırı diyip girmiyo o yüzden bilmiyorum. dün görüşmüşler 3-4 gün olmayacağını söylemiş sadeceiki transfermi yapılmış acaba ? dualrımız onunla inşallah bu kez tutar