Ohhhh ben kahvaltımı yaptım karnımı doyurdum elime aldım ipadi hem size yazıyorum hemde misss gibi çayımı içiyorum
günaydınlarrrrrrrr
gaza geliyorumda korkuyorumda ama korkunun ecele faydası yok bizim sıpalar kendiliğinden gelmiyolar mecbur zorla getirecez hadi sende başla beraber anne olalım
kızlar iyi olsunlarda varsın gelmesinler ikramaya yeni bir eve taşınmıştı ordandamı taşındı
konuşursan selamımı söyle hepsine özellikle kdr e çok üzüldüğümü ve dualarımda olduğunu söyle canım
sağol canım haber süper bende süper hissetsem tam olacak
hadi sende başla hep beraber anne olalım
gaza geliyorumda korkuyorumda ama korkunun ecele faydası yok bizim sıpalar kendiliğinden gelmiyolar mecbur zorla getirecez hadi sende başla beraber anne olalım
kızlar iyi olsunlarda varsın gelmesinler ikramaya yeni bir eve taşınmıştı ordandamı taşındı
konuşursan selamımı söyle hepsine özellikle kdr e çok üzüldüğümü ve dualarımda olduğunu söyle canım
sağol canım haber süper bende süper hissetsem tam olacak
hadi sende başla hep beraber anne olalım
gunaydn hatunlar gebe kalmak isteyp gebe kalacak olan hatnlar
yaşı çok olanlar bilirler eskiden mükremin ve feriştah tiplemeleri vardı..lar lar lar larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
TATLIM TEBRİKLER, DÜN YAZACAK ARA BULAMADIM GALİBA... HAYIRLI UĞURLU OLSUN ERKEKİNGünaydın kızlar
ben hala beceripte yiyemedim..Ohhhh ben kahvaltımı yaptım karnımı doyurdum elime aldım ipadi hem size yazıyorum hemde misss gibi çayımı içiyorum
oyle artk beni boyle sev seveceksenBen de aynısını yapıyorum kahvaltı hazırlıyorum laptop u çanta gibi taşıyorum evde nereye gidersem oraya wc hariç
Sen tel cisin ben pc ci...
Seni de böyle kabul etmeyi öğrenicem artık başka çare yok
yaşı çok olanlaryaşı çok olanlar bilirler eskiden mükremin ve feriştah tiplemeleri vardı..
ferihtaş pavyon şarkıcısı idi..
bir şarkısı vardı..
''bırak gitsin bitsin artık götürsün herşeyleri leri leri''
diye söylerde dururdu...
senin günaydınlar lar lar da o hesap oldu
yaşı çok olanlar bilirler eskiden mükremin ve feriştah tiplemeleri vardı..
ferihtaş pavyon şarkıcısı idi..
bir şarkısı vardı..
diye söylerde dururdu...
teesüff ederim bende biliyorum o tiplemeyiiiyaşı çok olanlar bilirler eskiden mükremin ve feriştah tiplemeleri vardı..
feriştah pavyon şarkıcısı idi..
bir şarkısı vardı..
diye söyler dururdu...
yok kuzum yok, ne yaşlısıııııı.... biz tekrarlarını izlemişizdir; yoksa çıtır çıtır hatunlarızzzzzEvet biliyorum o şarkıyı ama keşke bilmeseydim hatırlamasaydım şimdi ben hatırladım diye yaşlımı oluyorum
aynen canım bir şekilde başlamak lazım sen başla ben gelirim arkandan...
ikramaya o taşındığı evde oraya gittiğinden beri neti yok iptal ettirdi cepten takılıyor...
kdr de söylerim canım selamını..
örneği ben verdiğime göre yaşı çok olanlardan biride benim sankim kendime genç size yaşlı didim...yaşı çok olanlar
gencecik hatunum ayol... biliyom diye yaşlanmayaydım ya.... abim bile yaşlanmayayım diye "yine 25 yaşına giriyosun dimi, bi değişiklik yok??" dedi.... tabi tabi dedimne gerek var ayol, sene geçiyo diye yaş almaya...
bi de yılmaz erdoğanın bi oyununda "ne var canım, bu yıl 40ımdan gün aldım beğenmezsem seneye geri gericem" diyoduuuo geldi aklıma
TATLIM TEBRİKLER, DÜN YAZACAK ARA BULAMADIM GALİBA... HAYIRLI UĞURLU OLSUN ERKEKİN
yok kuzum yok, ne yaşlısıııııı.... biz tekrarlarını izlemişizdir; yoksa çıtır çıtır hatunlarızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?