2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kuzummmm ALLAH kısmet ederse ekimin başında başlıcam tedaviye sende keşke ekim başı gibi başlasan yalnız korkarım ben

aynen canım bir şekilde başlamak lazım sen başla ben gelirim arkandan...
ikramaya o taşındığı evde oraya gittiğinden beri neti yok iptal ettirdi cepten takılıyor...
kdr de söylerim canım selamını..

lar lar lar larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yaşı çok olanlar bilirler eskiden mükremin ve feriştah tiplemeleri vardı..
feriştah pavyon şarkıcısı idi..
bir şarkısı vardı..
''bırak gitsin bitsin artık götürsün herşeyleri leri leri''
diye söyler dururdu...
senin günaydınlar lar lar da o hesap oldu

Ben de aynısını yapıyorum kahvaltı hazırlıyorum laptop u çanta gibi taşıyorum evde nereye gidersem oraya wc hariç
Sen tel cisin ben pc ci...
Seni de böyle kabul etmeyi öğrenicem artık başka çare yok
oyle artk beni boyle sev seveceksen

yaşı çok olanlar

gencecik hatunum ayol... biliyom diye yaşlanmayaydım ya.... abim bile yaşlanmayayım diye "yine 25 yaşına giriyosun dimi, bi değişiklik yok??" dedi.... tabi tabi dedim ne gerek var ayol, sene geçiyo diye yaş almaya...

bi de yılmaz erdoğanın bi oyununda "ne var canım, bu yıl 40ımdan gün aldım beğenmezsem seneye geri gericem" diyoduuu o geldi aklıma

Evet biliyorum o şarkıyı ama keşke bilmeseydim hatırlamasaydım şimdi ben hatırladım diye yaşlımı oluyorum

teesüff ederim bende biliyorum o tiplemeyiii insan arkadaşının yaşını bu kadarda otraya çıkarmaz kii

aynen canım bir şekilde başlamak lazım sen başla ben gelirim arkandan...
ikramaya o taşındığı evde oraya gittiğinden beri neti yok iptal ettirdi cepten takılıyor...
kdr de söylerim canım selamını..

tamam o zaman ben başlıyorum hadi gelin arkamdan bekle bekle nereye kadar dimi bari 2015 e hamile girelim

örneği ben verdiğime göre yaşı çok olanlardan biride benim sankim kendime genç size yaşlı didim...
napıcan şekerim yaş gidiyor inat etmemek kabul etmek lazım
yılmazcımda doğru demiş günü alan kendisi beğenmezse geri verir 39 dan devam eder

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZE AZ KALDI karmakarışığım yine yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…