bende onu diyorum şekerim, fıstık gibi hatunsun yıllar geçti diye yaşlanmanın ne alemi var, Yaş Alsa bile Yaşlanmayan Hatunlar topiğiörneği ben verdiğime göre yaşı çok olanlardan biride benim sankim kendime genç size yaşlı didim...
napıcan şekerim yaş gidiyor inat etmemek kabul etmek lazım
yılmazcımda doğru demiş günü alan kendisi beğenmezse geri verir 39 dan devam eder
anammmmmmmmmmmmmmm perensmi geliyorrrr oh ohhh yeğenim erkek demek gözün aydın canımmÇok teşekkür ederim canım darısı başına :)
Evet biliyorum o şarkıyı ama keşke bilmeseydim hatırlamasaydım şimdi ben hatırladım diye yaşlımı oluyorum
teesüff ederim bende biliyorum o tiplemeyiiiinsan arkadaşının yaşını bu kadarda otraya çıkarmaz kii
az daha büyük yaz canım göremiyorumanammmmmmmmmmmmmmm perensmi geliyorrrr oh ohhh yeğenim erkek demek gözün aydın canımm
orta yaşlı ve gerçekçi bir kimseyim benbende onu diyorum şekerim, fıstık gibi hatunsun yıllar geçti diye yaşlanmanın ne alemi var, Yaş Alsa bile Yaşlanmayan Hatunlar topiği
1995 senesinde ilk kez yayınlanmıştı yıl olmuş 2014.. '' ben lafımı ortaya kodum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar '' (son cümlede avrupa yakası dizisinden dilber halanın'' yıl 2008neyseki o çok eski değil genç hissedebilirsiniz )
tamam o zaman ben başlıyorum hadi gelin arkamdan bekle bekle nereye kadar dimi bari 2015 e hamile girelim
kızım senin için değil kendim için büyük yazıyorum sen genç ben yaşlıyımaz daha büyük yaz canım göremiyorum
yaaaaaaaaaaaa ama ben onlarıda hatırlıyorummmmNeyseki süper babaya perihan ablaya kadar gitmedin
her yıl bir sonraki sene için buna benzer cümleler kuruyoruz bu kez söylemicem seneye gebe girelim demicem yaramıyor ''akışına bıraktım'' ( zengin kız fakir oğlan dizinden serpil annenin repliği yıl 2014 hala yayında)
perihan abla daha eski süper baba daha yakın tarih...Neyseki süper babaya perihan ablaya kadar gitmedin
yaaaaaaaaaaaa ama ben onlarıda hatırlıyorummmm
yeni sezon açıldı ya ondanGüldenim sen dizi kolikmisin
Bugün dizilerden gidiyorsunda
ama bak yeğenlerim diyorki hala teyze sen dinazorları bile hatırlarsın ajda senin akranınYeminlen Sesli güldüm
tutu maşallah.... hafıza da süpermişperihan abla daha eski süper baba daha yakın tarih...
perihan abla 1986-1988 yıllarında trt 1 de yayınlanmış ben 6 yaşındaykene ama çok net hatırlıyorum..
süper baba 1993-1997 tarihleri arasında yayınlandı...heeyyyy gidi çocukluğum,gençliğim...
Güldenim sen dizi kolikmisin
Bugün dizilerden gidiyorsunda
perihan abla daha eski süper baba daha yakın tarih...
perihan abla 1986-1988 yıllarında trt 1 de yayınlanmış ben 6 yaşındaykene ama çok net hatırlıyorum..
süper baba 1993-1997 tarihleri arasında yayınlandı...heeyyyy gidi çocukluğum,gençliğim...
tutu maşallah.... hafıza da süpermiş
Güldennnnnn yanaklarım acıdı gülmekten kuzum menepozamı giriyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?