2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende onu diyorum şekerim, fıstık gibi hatunsun yıllar geçti diye yaşlanmanın ne alemi var, Yaş Alsa bile Yaşlanmayan Hatunlar topiği

Evet biliyorum o şarkıyı ama keşke bilmeseydim hatırlamasaydım şimdi ben hatırladım diye yaşlımı oluyorum

teesüff ederim bende biliyorum o tiplemeyiii insan arkadaşının yaşını bu kadarda otraya çıkarmaz kii

1995 senesinde ilk kez yayınlanmıştı yıl olmuş 2014.. '' ben lafımı ortaya kodum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar '' (son cümlede avrupa yakası dizisinden dilber halanın'' yıl 2008 neyseki o çok eski değil genç hissedebilirsiniz )

Neyseki süper babaya perihan ablaya kadar gitmedin

tamam o zaman ben başlıyorum hadi gelin arkamdan bekle bekle nereye kadar dimi bari 2015 e hamile girelim

her yıl bir sonraki sene için buna benzer cümleler kuruyoruz bu kez söylemicem seneye gebe girelim demicem yaramıyor ''akışına bıraktım'' ( zengin kız fakir oğlan dizinden serpil annenin repliği yıl 2014 hala yayında )

Güldenim sen dizi kolikmisin
Bugün dizilerden gidiyorsunda

Neyseki süper babaya perihan ablaya kadar gitmedin
perihan abla daha eski süper baba daha yakın tarih...
perihan abla 1986-1988 yıllarında trt 1 de yayınlanmış ben 6 yaşındaykene ama çok net hatırlıyorum..
süper baba 1993-1997 tarihleri arasında yayınlandı...heeyyyy gidi çocukluğum,gençliğim...

tutu maşallah.... hafıza da süpermiş

Güldenim sen dizi kolikmisin
Bugün dizilerden gidiyorsunda

Ben de şimdi farkettim ama ben dizi takip etmem aslında her yıl en fazla 2 dizi takip ederim o kadar...
Dizileri illa ki takip etmen gerekmiyor bazı tiplemeler dizinin önüne geçer ve konuşulur dillere dolanmış repkikleri ile işte o sebeple bilirim...

Güldennnnnn yanaklarım acıdı gülmekten kuzum menepozamı giriyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…