2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
güldenim nasılsın bu online olanları biz ne zaman görecez yada artık görebilecekmiyiz bi gelişme varmı

iyiyim canım...
sen nasılsın ne durumdasın merak ediyorum...
online olanları hali hazırda sadece pro üye olanlar görebiliyor pro olmayanlar şu aşamada göremeyecek bir süre böyle en azından..Daha sonra bu karardan vageçerlerlermi göreceğiz...Bu şekilde zor olduğunun farkındayım.

bide ben belki bu ay belki önümüzdeki yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum
içimde korkular aklımda sorular ne yapacam bilmiyorum

Ben de onu sormuştum iyi oldu yazdığın..
İnşallah bebeğine kavuşmana az kalmıştır canım..
Geçen gün burada paylaştım eski kızlardan biri 4.tüpü yaptı ondan haber alıcam çok heyecanlıyım demiştim o kimdi biliyormusun kdr...
4.denemesinde de negatifi aldı çok üzüldük...
İnan tedaviye başlamaya bir negatif görmeye daha cesaretim yok ne olacak böyle bilemiyorum...
Tüpten başka çaremizde yok..
Sen bana umut ol inşallah...

iyiyim canım...
sen nasılsın ne durumdasın merak ediyorum...
online olanları hali hazırda sadece pro üye olanlar görebiliyor pro olmayanlar şu aşamada göremeyecek bir süre böyle en azından..Daha sonra bu karardan vageçerlerlermi göreceğiz...Bu şekilde zor olduğunun farkındayım.

hıııııım sağlık olsun ama sıkıcı bir durum

diğer sayfada yazdım canım tedaviye başlamayı düşünüyorum :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

sen ne durumdasın hani beraber başlayacaktık tedaviye :KK39::KK39::KK39::KK39:

Ben de onu sormuştum iyi oldu yazdığın..
İnşallah bebeğine kavuşmana az kalmıştır canım..
Geçen gün burada paylaştım eski kızlardan biri 4.tüpü yaptı ondan haber alıcam çok heyecanlıyım demiştim o kimdi biliyormusun kdr...
4.denemesinde de negatifi aldı çok üzüldük...
İnan tedaviye başlamaya bir negatif görmeye daha cesaretim yok ne olacak böyle bilemiyorum...
Tüpten başka çaremizde yok..
Sen bana umut ol inşallah...

kdr negatifmi aldı inan çok üzüldüm yaaaaaa

Rabbim sabır versin yeniden ayağa kalkma cesareti versin ona

yeniden negatif almayı benimde gözüm kesmiyor ama eşim artık beklemeyelim diyor ve yıllardır ilk kez eşim tedavi konusunda ısrarlı bende onun hevesini kırmak istemiyorum bakalım hayırlısı

bu arada eski kızlardan hiç haber yok ikramaya millstone kdr akasya,tripbel,aleda artık gelmiyolar aslında hepsini merak ediyorum

kdr negatifmi aldı inan çok üzüldüm yaaaaaa

Rabbim sabır versin yeniden ayağa kalkma cesareti versin ona

yeniden negatif almayı benimde gözüm kesmiyor ama eşim artık beklemeyelim diyor ve yıllardır ilk kez eşim tedavi konusunda ısrarlı bende onun hevesini kırmak istemiyorum bakalım hayırlısı

bu arada eski kızlardan hiç haber yok ikramaya millstone kdr artık gelmiyolar aslında hepsini merak ediyorum

Çok üzüldük cidden..
Samsundan İstanbul a gitti Memorial de tedavi gördü bu kez herşey tam olsun soru işaretlerim kalmasın aklımda dedi...
Yumilerde sorun çıkmış..
Eşin bu kadar istekliyse hemen başla derim benim ki de öyle olsa ben de gaza gelir başlardım..
Eski kızçeler iş güç peşindeler..
Millstone tedavi işlerini iyice serdi memur olmuştu hatırlarsan çalışıyor...
İkramaya çeşitli kurslara gidiyor bir ara tüp yapacak ama ne zaman belli değil nete giremiyor evde net yok yeni eve taşındı çünkü cepten idare ediyor ama onuda beceremiyor:KK48:
Kdr de belli işte bu yaz anne olma yoluna çıktı eli boş döndü...

gunaydn hatunlar gebe kalmak isteyp gebe kalacak olan hatnlar:KK68::KK68:

ama smdi teldn grmesem hem kahvltı hazrlyp hem yazamam ki:KK45:

Ben de aynısını yapıyorum kahvaltı hazırlıyorum laptop u çanta gibi taşıyorum evde nereye gidersem oraya wc hariç:KK48:
Sen tel cisin ben pc ci...
Seni de böyle kabul etmeyi öğrenicem artık başka çare yok:KK48::KK48:

Ben de aynısını yapıyorum kahvaltı hazırlıyorum laptop u çanta gibi taşıyorum evde nereye gidersem oraya wc hariç:KK48:
Sen tel cisin ben pc ci...
Seni de böyle kabul etmeyi öğrenicem artık başka çare yok:KK48::KK48:

Ohhhh ben kahvaltımı yaptım karnımı doyurdum elime aldım ipadi hem size yazıyorum hemde misss gibi çayımı içiyorum :KK25:

Çok üzüldük cidden..
Samsundan İstanbul a gitti Memorial de tedavi gördü bu kez herşey tam olsun soru işaretlerim kalmasın aklımda dedi...
Yumilerde sorun çıkmış..
Eşin bu kadar istekliyse hemen başla derim benim ki de öyle olsa ben de gaza gelir başlardım..
Eski kızçeler iş güç peşindeler..
Millstone tedavi işlerini iyice serdi memur olmuştu hatırlarsan çalışıyor...
İkramaya çeşitli kurslara gidiyor bir ara tüp yapacak ama ne zaman belli değil nete giremiyor evde net yok yeni eve taşındı çünkü cepten idare ediyor ama onuda beceremiyor:KK48:
Kdr de belli işte bu yaz anne olma yoluna çıktı eli boş döndü...

gaza geliyorumda korkuyorumda ama korkunun ecele faydası yok bizim sıpalar kendiliğinden gelmiyolar mecbur zorla getirecez hadi sende başla beraber anne olalım

kızlar iyi olsunlarda varsın gelmesinler ikramaya yeni bir eve taşınmıştı ordandamı taşındı o_Oo_Oo_Oo_O

konuşursan selamımı söyle hepsine özellikle kdr e çok üzüldüğümü ve dualarımda olduğunu söyle canım

Süperr bi haber :rolleyes:
Benimde içimde korku var birde tedavi aklıma geldikce karnıma ağrılar giriyor :KK17:

sağol canım haber süper bende süper hissetsem tam olacak :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

hadi sende başla hep beraber anne olalım :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Back
X