Günaydın güzellikGünaydın kızlar...
Topiği ben açıyorum bugün...
yok kz demez bise kocis dese ble grerm ki he heçok mu belli oluyo sevgi dolu hallerim
şu an ki çizik haberlere konu olur sen bana sakinken çizdir
hem pc yi vermeyip hem de tel den foruma girmeni engellerse zaten çocuk falan yapma sen yol yakınken dön..
sen böyle değildin bu adam çok değiştirdi seni
benim değil phalanın canım..
Yok yaaa nerdeeeetransfer tamam 12 gün sonra test
tatlım transfer dediğimiz yumurtlama gününde birlikte olunması doğal gebelik için yani..12 gün sonra güzel haberleri alırsın insallah
umut da etmeyelimmi yani..Yok yaaa nerdeeee
Canım ben adetim 3.günü kontrole gittiğimde tüpümde şişlik olduğu farkedilmişti. Ama bunun belirli bir zamanı varmı bilmiyorum. Bence bekleme git renkli dopler verecektir zaten daha detaylı anlamak için.Yaaaaa gercekten miii. Ultrasonda ne zaman gozukuyo acaba onu arastirip baktirayim ben tsk cnm
amaann bırak yaa hepiniz burda hava yapıyorsunuz evde adamların sözü geçiyor işte belli..yok kz demez bise kocis dese ble grerm ki he he
Günaydııııın canım benimGünaydın kızlar...
Topiği ben açıyorum bugün...
Günaydın güzellikkimler var göremiyorum yazıyorum ama ordamisin bunun gibi deli sorular kafamda
gelinle kimin düğününü yaptınız merak ettim...Günaydııııın canım benim
yok kz benm de pc var ama onu ac basnda otur hep hc bna gore isler degl ben alsmaya calsym yeni haline stennamaann bırak yaa hepiniz burda hava yapıyorsunuz evde adamların sözü geçiyor işte belli..
bak bana pc yi verirmiyim hiç çooooook nadir önemli bir işi olacak ta öyle vericem...
benim olduğum yerde pc benimdir o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?