2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
gaza geliyorumda korkuyorumda ama korkunun ecele faydası yok bizim sıpalar kendiliğinden gelmiyolar mecbur zorla getirecez hadi sende başla beraber anne olalım

kızlar iyi olsunlarda varsın gelmesinler ikramaya yeni bir eve taşınmıştı ordandamı taşındı o_Oo_Oo_Oo_O

konuşursan selamımı söyle hepsine özellikle kdr e çok üzüldüğümü ve dualarımda olduğunu söyle canım

sağol canım haber süper bende süper hissetsem tam olacak :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

hadi sende başla hep beraber anne olalım :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Kuzummmm ALLAH kısmet ederse ekimin başında başlıcam tedaviye sende keşke ekim başı gibi başlasan yalnız korkarım ben :eek::KK48:

gaza geliyorumda korkuyorumda ama korkunun ecele faydası yok bizim sıpalar kendiliğinden gelmiyolar mecbur zorla getirecez hadi sende başla beraber anne olalım

kızlar iyi olsunlarda varsın gelmesinler ikramaya yeni bir eve taşınmıştı ordandamı taşındı o_Oo_Oo_Oo_O

konuşursan selamımı söyle hepsine özellikle kdr e çok üzüldüğümü ve dualarımda olduğunu söyle canım

sağol canım haber süper bende süper hissetsem tam olacak :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

hadi sende başla hep beraber anne olalım :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

aynen canım bir şekilde başlamak lazım sen başla ben gelirim arkandan...
ikramaya o taşındığı evde oraya gittiğinden beri neti yok iptal ettirdi cepten takılıyor...
kdr de söylerim canım selamını..

lar lar lar larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
yaşı çok olanlar bilirler eskiden mükremin ve feriştah tiplemeleri vardı..
feriştah pavyon şarkıcısı idi..
bir şarkısı vardı..
''bırak gitsin bitsin artık götürsün herşeyleri leri leri''
diye söyler dururdu...
senin günaydınlar lar lar da o hesap oldu:KK48::KK48::KK48:

Ben de aynısını yapıyorum kahvaltı hazırlıyorum laptop u çanta gibi taşıyorum evde nereye gidersem oraya wc hariç:KK48:
Sen tel cisin ben pc ci...
Seni de böyle kabul etmeyi öğrenicem artık başka çare yok:KK48::KK48:
oyle artk beni boyle sev seveceksen:KK60:

ferihtaş pavyon şarkıcısı idi..
bir şarkısı vardı..
diye söylerde dururdu...
yaşı çok olanlar:KK20::KK20::KK20::KK20:

gencecik hatunum ayol... biliyom diye yaşlanmayaydım ya.... abim bile yaşlanmayayım diye "yine 25 yaşına giriyosun dimi, bi değişiklik yok??" dedi.... tabi tabi dedim:KK48::KK48::KK48::KK48: ne gerek var ayol, sene geçiyo diye yaş almaya...

bi de yılmaz erdoğanın bi oyununda "ne var canım, bu yıl 40ımdan gün aldım beğenmezsem seneye geri gericem" diyoduuu :KK70::KK70::KK70::KK70: o geldi aklıma

ferihtaş pavyon şarkıcısı idi..
bir şarkısı vardı..
diye söylerde dururdu...

Evet biliyorum o şarkıyı ama keşke bilmeseydim hatırlamasaydım şimdi ben hatırladım diye yaşlımı oluyorum:KK34:

feriştah pavyon şarkıcısı idi..
bir şarkısı vardı..
diye söyler dururdu...
teesüff ederim bende biliyorum o tiplemeyiii :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:insan arkadaşının yaşını bu kadarda otraya çıkarmaz kii :KK70::KK70::KK70::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

aynen canım bir şekilde başlamak lazım sen başla ben gelirim arkandan...
ikramaya o taşındığı evde oraya gittiğinden beri neti yok iptal ettirdi cepten takılıyor...
kdr de söylerim canım selamını..

tamam o zaman ben başlıyorum hadi gelin arkamdan bekle bekle nereye kadar dimi bari 2015 e hamile girelim

yaşı çok olanlar:KK20::KK20::KK20::KK20:

gencecik hatunum ayol... biliyom diye yaşlanmayaydım ya.... abim bile yaşlanmayayım diye "yine 25 yaşına giriyosun dimi, bi değişiklik yok??" dedi.... tabi tabi dedim:KK48::KK48::KK48::KK48: ne gerek var ayol, sene geçiyo diye yaş almaya...

bi de yılmaz erdoğanın bi oyununda "ne var canım, bu yıl 40ımdan gün aldım beğenmezsem seneye geri gericem" diyoduuu :KK70::KK70::KK70::KK70: o geldi aklıma
örneği ben verdiğime göre yaşı çok olanlardan biride benim sankim kendime genç size yaşlı didim...
napıcan şekerim yaş gidiyor inat etmemek kabul etmek lazım:KK48::KK48::KK48:
yılmazcımda doğru demiş günü alan kendisi beğenmezse geri verir 39 dan devam eder:KK48:

EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZE AZ KALDI karmakarışığım yine yaao_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Back
X