Yuce rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin ben kaderime raziyim verdigindede vardir bir hayir vermedigindede beni yoran sadece cevre yoksa gerisini asiyorum cnmdoğrudur kuzum.. zaten bu çok önemli bir karar, gerçekten hazır olmadan asla alınmaması gerekir. tüm ihtimaller hesaplanmalı. Burda nasıl bilmiyorum ama finlandiyada çiftin psikolağa gitmesi, bu karara hazır olup olmadıklarını net belgelemeleri bekleniyor..
İnşallah sen kendi bebeğinin kokusunu içine çekersin ayrıca arkadaşım
Amiin inşallah..Yuce rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin ben kaderime raziyim verdigindede vardir bir hayir vermedigindede beni yoran sadece cevre yoksa gerisini asiyorum cnm
Bence de.. Evladı evlat yapan verilen emektir, sevgidir.. İnşallah gönlümüze göre olsun yedirenk..
Sen daha iyisin di mi?
umutsuzluk yok cupkekim bizlerin tek tutunduğu şey umut onu kaybetmemek lazım
ehehehe yanlış anlamışım demekBak içime doğmuş da olabilir, o hastane birden tamam burası deyip başlayacağın yerdir belki Sevinirim tabii adına, topik sakinleri olarak bir yeğeni hakediyoruz artık topik sahibemiz olarak sen doğurunca topluca teyze olucaz. dünyanın en fazla teyzeli bebişi olcak bebişin
Kızlar bebişim erkekmişşş :))
canım geçmişte aramayım şimdi zahmet olacak ama bi de bana deyiver ne yaptın bugün kanı verdin mi?bağışıklık sistemini güçlendirmek için ıg vena diye serum kullanıyorum günlük ve yanında progestran iğne
Arkadaşlar Merhaba benim bu 3.denemem iki adet % 70 canlı 5.gun embriyosu konuldu bugün 3.gunum hiç belırtım yok normal mi bide benim gibi donmus bebekleri olanlar var mı ben çok gerginim tek tesellim burada anne olanları okuyup mutlu olmak umutlanmak rabbım duysun sesimizi ve dualarınızda ne olur bana da yer verin
verirler canm sen gt yarn almaya ben catladm burda valla
evet arkadaşım verdim arabayla gidip geldim sağ olsun kaynım götürüp getirdicanım geçmişte aramayım şimdi zahmet olacak ama bi de bana deyiver ne yaptın bugün kanı verdin mi?
Slm 5.gun transferi süper rahat ol planini yapmaya başla hadi hayırlısı olsunSağol arkadaşım allah razı olsun 3.gunu akşam üstü karnimda gerginlik basınç oluştu sanki rahmim çatlama bide ateş var sanki içimde allahım nolur acaba kafayı yiycem
Cnm bende cepten giriyorum fakat ben kk yuklemedim googleden tup bebek ozel bolumunu kisa yol yaptim tele ve yenilendikten.sonrada daha rahat takip ediyorumya kızlar benim telefon vadafon 958 andiroit sistemli kk yükledim önce cepten giriş yapıyodum yazıda yazıyordum form yenilenince tekrar yükledim ama giriş yapamıyorum ingilizce birşeyler çıkıyor açılmıyor sayfa
evet arkadaşım verdim arabayla gidip geldim sağ olsun kaynım götürüp getirdi
datluum gıymatlum özledim seni nabersinben de senin gibi transferden sonra gidip kan vermiştim pıhtılaşma için ona göre dozum ayarlanacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?