2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yuce rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin ben kaderime raziyim verdigindede vardir bir hayir vermedigindede beni yoran sadece cevre yoksa gerisini asiyorum cnm

Yuce rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat versin ben kaderime raziyim verdigindede vardir bir hayir vermedigindede beni yoran sadece cevre yoksa gerisini asiyorum cnm
Amiin inşallah..

O çevreyi hiç takma kafana kuzum, millet çok seviyor başkalarının hayatı hakkında ahkam kesmeyi.. Ben artık umursamıyorum, dinlemiyorum, cevaplarını verip geçiyorum ya da

Bence de.. Evladı evlat yapan verilen emektir, sevgidir.. İnşallah gönlümüze göre olsun yedirenk..

Sen daha iyisin di mi?

Iyiyim de ara sıra aklima geliyor ya hic olmazsa diye.aslinda 1.5 yil cok fazla degil ama beni korkutan erken menopoza girersem...sansimin cok düşük olmasi beni dusunduruyor

Belki de dediğin gibi olur canım görüşürüm ve hemen başlarım...
Haklısın valla benim kuzu ya da kuzular bol teyzeli çoooooook şanslı olacaklar...

Merhaba..
5.gün embriyo olması çok güzel..
5.güne kadar dayanmışlar inşallah anneciğinede tutunur kuzular...
3.gün de belirti arama lütfen yanılırsın..

Sağol arkadaşım allah razı olsun 3.gunu akşam üstü karnimda gerginlik basınç oluştu sanki rahmim çatlama bide ateş var sanki içimde allahım nolur acaba kafayı yiycem

ya kızlar benim telefon vadafon 958 andiroit sistemli kk yükledim önce cepten giriş yapıyodum yazıda yazıyordum form yenilenince tekrar yükledim ama giriş yapamıyorum ingilizce birşeyler çıkıyor açılmıyor sayfa

Kizlar slm lar
Ben hayit suyu ekstrati aldim kullanan var mi aranizda varsa bana bilgi verebilir mi.ustun de 2olcek yaziyor ama daha once de sulandirilarak kullanin diye duymuştum
Bilen kullanan varsa lutfen bana yazsin
Sevgiler

Cnm bende cepten giriyorum fakat ben kk yuklemedim googleden tup bebek ozel bolumunu kisa yol yaptim tele ve yenilendikten.sonrada daha rahat takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…