2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bi karın kası yapta görek o zaman
tamam sporcu kimliğin var ama o başka bu başka plates yapmıyorsan ben verilmiş kiloya kilo demem...
trendleri takip etmek lazım
kız ben pilates eğitmeniydim tabii gençtim güzeldim
ama şuan bu kiloyla yapamam pilatesi
10 kilo verdikten sonra
göbek kasım baklava olacak

Yaaaaa gercekten miii. Ultrasonda ne zaman gozukuyo acaba onu arastirip baktirayim ben tsk cnm

kız ben pilates eğitmeniydim tabii gençtim güzeldim
ama şuan bu kiloyla yapamam pilatesi
10 kilo verdikten sonra
göbek kasım baklava olacak

baklavalı kas sevmiyorum ben dikine çizgi olsun enine olmasın
baklavanında çeşitli kesim şekiller var biz sana 10 kilo sonrasında bi model seçeriz...
sana bol nefes al nefes ver li günler dilerim yavrucuum...

Taaa ankaradan seslendin kız izmire anca sesin gelditelefondan girmek çok zor editim profum kociste pc yi vermiyor bende artık gelemiyorum
aaaa ama olmaz ki kızların kocaları pc lere el koymuş bizimkiler tel ile idare ediyor..
siz iyice kocam köylü olmuşsunuz ben size böylemi öğrettim..
evde otorite siz olmalıydınız ipleri vermişler ellerine o hooooooo

baklavalı kas sevmiyorum ben dikine çizgi olsun enine olmasın
baklavanında çeşitli kesim şekiller var biz sana 10 kilo sonrasında bi model seçeriz...
sana bol nefes al nefes ver li günler dilerim yavrucuum...
10 kilo vereyim sen dikine çizdir beni

Hepsi var dosyamda yeniden mi uğraştırıyorlarki, ben de uğraşmayayım diye hemen raporu alayım sonra yaptırırım diye düşünmüştüm..sen nerden aldın rapor.Ben süleymaniye doğumevinden aldım.
Bu arada,2.deneme icinde cok beklememeni tavsiye ederim canim..bana dr oyle demisti,rezerv az olunca her ay senin icin cok onemli demisti.

tabii canım aramızda iki çızığın lafımı olur...

gerginim evde gerilim hakim sizden çıkarıyorum
sen kocaya kızıyon bizide kocalara püskürtüyon
anladım ben seni istersen şimdide çizebilirsin beni sıkıntı yoksen rahatla yeterki

oooo en sevmediğim eş tipi...
kk da kızlarla yazışmak varken pc de buna eş engel oluyorsa en kötüsüdür o boşa gitsin
ay ne gulduw kız yok benmki laf etmyo ama pcyi vermyo bende sevmyom oyle pc basnda otrmayı canm

sen kocaya kızıyon bizide kocalara püskürtüyon
anladım ben seni istersen şimdide çizebilirsin beni sıkıntı yoksen rahatla yeterki

çok mu belli oluyo sevgi dolu hallerim
şu an ki çizik haberlere konu olur sen bana sakinken çizdir

ay ne gulduw kız yok benmki laf etmyo ama pcyi vermyo bende sevmyom oyle pc basnda otrmayı canm

hem pc yi vermeyip hem de tel den foruma girmeni engellerse zaten çocuk falan yapma sen yol yakınken dön..
sen böyle değildin bu adam çok değiştirdi seni

sonra gelirim kızlar şimdilik benden bu kadar
iiyi geceler hepinizi kucakladım

Kafasına vurur alırım istesemama sonrasini sen düşün

Yumurtam çatlıyor galiba kızlar ilginç ağrılarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…