- 22 Ağustos 2014
- 3.853
- 2.412
- 408
alırsn canm snuc alma kagdı ile alrsn gt al tbi canm
Aha ha haaaaaaaaaaKızlar bebişim erkekmişşş :))
verirler canm sen gt yarn almaya ben catladm burda valladirek tc söylesem verirler mi acaba :)sonuç alma kâğıdı vermediler
amaaaaan keşke analarımıza çekseydik benim anam 5 yılda 3 çocuk doğurmuş 1 tane aldırmış :)
geeçen ender saraç dedi türk erkeklerinin sperm sayısı 100 milyondan 15 milyona düşmüş ortalamane kadar fark varrrrr :)
Nasıl ne zaman başlıyorum nerden biliyorsun ben bile bilmiyorum tedaviye başlayacağımı
Canım ben tedaviye başlamıyorum sadece bir hastanenin tüp bebek bölümü açılmış oraya görümeye gidebilirim dedim...
Benim adıma bu kadar sevinmen beni çoooook mutlu etti canım
cumartesi transferim oldu 12 eylül test tarihim....2 gün yatım evin içinde dolaşıyorum genelde iş yapmıyorum
faktörxa ile aptt kanı vericek mişim kan sulandırıcı kullandığımdan her hafta pazartesi bugün transferin 3. günü inşallah bir şey olmaz...kazandan ankara tam 1 saat arabayla gideceğim ama yinede gitmesem mi acaba hemşire dün telefonda vermeniz gerek kanı çok sullandırmak iyi değil düşe sebeb dedi
Çok üzücügünaydın iyi haftalar olsun inşallah....
ben güne biraz kötü başladım. belki haberlerde duymuşsunuzdur, uludağ yolunda bir otobüs kaza yaptı; fabrika çalışanlarını pikniğe götürmüş dönüş yolunda olmuş kaza.... bizim dairede çalışan bir arkadaş vardı onun bacanağı da o fabrikadaymış, pikniğe arkadaşı da çağırmışlar, şimdi daha yaşına girmemiş çocuğunun vefat ettiğini eşinin de yoğun bakımda olduğunu öğrendim.... çok çok üzüldüm....
çocuk zaten yurtta büyümüş biriydi, memurluğa başladıktan bir süre sonra bir polis için kredi çekip eline verdi ve askere gitti, polis krediyi ödeyecekti ama tek kuruş bile ödememiş, döndüğünde dünya borçla kaldı.... kız arkadaşı vardı, bir oldular öyle böyle toparladılar. sonra evlendiler eksik gedik de olsa çok yaşamış çok görmüş çok çekmiş insanlardı her ikisi de o eksikliklere takılmayacak kadar da olgundular, yaşları küçük olmasına rağmen..... ve çocukları oldu.... yiğit... daha bi ay kadar önce ziyaretlerine gitmiştik ev aldılar diye, tek maaşla büyük cesaret demiştik... gittiğimizde karısı yeni tek eşya almamış, odasında boş olan var... "olsun abla diyodu, bi evim olsun da sonrasını yiğit 10 yaşına geldikten sonra hallederiz...." yiğit yeni yeni yürüteçe konulacak kadar olmuştu. tombik bi de sevimli... sürekli gülümseyen bi bebekti... Allahım hala inanamıyorum.... nası bi yangındır tahmin bile edemem ki.... Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın...
Raporun yeni degilmi canim senin adetin.ucuncu gunuku testi yeniliyosun esinde kan testi veriyo sonrada yine ekg akciger filmi birde adet degiljenki testi istiyo dahikiye sonyc gosterip imzalatiyosun piskolog ve anesteziye genel cerraha bukadar prosedur ayni ama buna tedaviye baslican zaman yaptir yoksa sonra tekrar istiyolarkızlar ikinci tüp bebek raporuna niyetlendim nasıl alınıyor bilen varmı ??
Kuzum hayırlı uğurlu olsun, inşallah 12 eylülde kutlayacağız pozitif haberiniSen git bence, ihmale gelmez, için rahat eder hem..
Raporun yeni degilmi canim senin adetin.ucuncu gunuku testi yeniliyosun esinde kan testi veriyo sonrada yine ekg akciger filmi birde adet degiljenki testi istiyo dahikiye sonyc gosterip imzalatiyosun piskolog ve anesteziye genel cerraha bukadar prosedur ayni ama buna tedaviye baslican zaman yaptir yoksa sonra tekrar istiyolar
işte şimdiki gibi bazen öyle şeyler duyuyorum ki, ben "el" olmama rağmen acılarını taaaa içimde hissediyorum, anne babayı düşünemem bile... yani kadın yoğun bakımdan çıkınca bebeğinin olmadığını öğrenecek, bunu düşünemiyorum... bu çok başka bişey.... o yüzden tatlım ben zaten negatif aldığımda da üzülmemiştim desem yeri var... evet bi içim burkuldu ama o kadar... oturup ağlamadım bile, hayatıma nerde kaldıysam ordan devam etmeye çalıştım. öğle arasındaydım öğrendiğimde işe gittim, işime gücüme döndüm... sonra eve geldim yemek hazırladım, temizlik yapmamıştım kaç zamandır onu yaptım. ertesi gün saçlarım kısacıktır benim ve 2 ayda bir saç kestiririm şekli çok bozuluyo çünkü... ama gebelerin saç kestirmesi iyi değil derler ya, o yüzden 2 ayım dolmuş olmasına ve iğrenç görünmeme rağmen saç kestirmemiştim, kuaföre gidip saçlarımı eski haline döndürdüm.... giyindim süslendim gezdim tozdum....yani demem o ki, Allah bana bu konuda çok şükür ki büyük bi iç ferahlığı veriyo; her iki tedavimde de böyle oldu... hatta tedaviye başlanıp yarım bırakılıp miyom ameliyatı oldum ben bi de arada... o zaman da sıradan bi olay gibiydi benim için.... rutin bi şeymiş gibi; her gün kalkıp işe gitmek gibi :) işin güzeli ne biliyo musun? ben zorlu gurupta olduğumu bilsem de çocuğum olacağına çok inanıyorum.... bununla birlikte bir de henüz kocam bilmese de evlat edinme isteğim var.... ama öyle beni öz annesi gibi bilmesine gerek yok, hatta büyüdüğünde ailesini bulmaya yardım bile edebilirim.... benim olsun yaşlanınca bana baksın falan diye değil... bi çocuğa faydam dokunsun diye sadece....
Aynen amaya, ben de öyle düşünüyorum, allaha hep hayırlısı için dua ettim, beni evlat acısıyla sınamaması için bir de.. Bir haber vardı annem televizyonda izlemiş, bir çiftin 2 yaşında sanırım çocukları piknikte kaybolmuş, sonra ölüsünü bulmuşlar. O bebek için tam 12 yıl uğraşmış o çift. duyunca oturup ağladım.. Ne büyük bir yıkım nasıl bir yangın o, allah düşmanımın başına vermesin.. O yüzden bir evladım olmayacaksa bunda da bir hayır vardır, rabbim belki beni daha büyük bir acıdan koruyordur diye düşünüyorum..
Evlat edinmeye ben de hep sıcak baktım, hala da bakıyorum, eşim evet deseydi, tüp bebek süreci yerine onu yapacaktım, o deneyelim dedi deniyoruz.. Bakalım sonumuz nasıl olacak..
Bende ordan aldim cnmHepsi var dosyamda yeniden mi uğraştırıyorlarki, ben de uğraşmayayım diye hemen raporu alayım sonra yaptırırım diye düşünmüştüm..sen nerden aldın rapor.Ben süleymaniye doğumevinden aldım.
Paşa annesi oluyorsun oleeeeeeeeeeyKızlar bebişim erkekmişşş :))
benim duam hep o zaten,sonra her anlamda büyük acısını göreceksem ve hayırsız bir evlat olacaksa rabbim vermesin diye dua ettim.o sebeple bir hayır var elbet diyorum.olmazsa da evlatlık alıcam kararlıyım.en azından annesiz babasız bir çocuğu sevindireceğim.o çok başka bir duygu bence.
sen ne durumdasın banu canım, tam adet oldunmu ? ben tam bugün oldum ama hala parça parça şeyler dökülüyor senin de öylemi ?
Bende oyle dusunuyorum fakat sonradan gercek ailesini ariyirlarya tvde goruyorum bu beni uzer diye evlat edinmeye sicak bakamiyorumBence de.. Evladı evlat yapan verilen emektir, sevgidir.. İnşallah gönlümüze göre olsun yedirenk..
Sen daha iyisin di mi?
doğrudur kuzum.. zaten bu çok önemli bir karar, gerçekten hazır olmadan asla alınmaması gerekir. tüm ihtimaller hesaplanmalı. Burda nasıl bilmiyorum ama finlandiyada çiftin psikolağa gitmesi, bu karara hazır olup olmadıklarını net belgelemeleri bekleniyor..Bende oyle dusunuyorum fakat sonradan gercek ailesini ariyirlarya tvde goruyorum bu beni uzer diye evlat edinmeye sicak bakamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?