2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aynen kız benimki de 4 tane doğurmuş,..ceketi atınca hamile kalıyorlarmış..ama dönemin hastalığı erkek ve bayanda kısırlık o da bize denk geldi

ehehehe yanlış anlamışım demek Bak içime doğmuş da olabilir, o hastane birden tamam burası deyip başlayacağın yerdir belki Sevinirim tabii adına, topik sakinleri olarak bir yeğeni hakediyoruz artık topik sahibemiz olarak sen doğurunca topluca teyze olucaz. dünyanın en fazla teyzeli bebişi olcak bebişin

kızlar ikinci tüp bebek raporuna niyetlendim nasıl alınıyor bilen varmı ??

Kuzum hayırlı uğurlu olsun, inşallah 12 eylülde kutlayacağız pozitif haberini Sen git bence, ihmale gelmez, için rahat eder hem..

Çok üzücü Rabbim eşini ona bağışlasın.. bu üzüntünün telafisi olamaz ama en azından hayatlarına devam edebilecek güç versin onlara.. Dediğin gibi allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.. Çok acı çok üzücü (

kızlar ikinci tüp bebek raporuna niyetlendim nasıl alınıyor bilen varmı ??
Raporun yeni degilmi canim senin adetin.ucuncu gunuku testi yeniliyosun esinde kan testi veriyo sonrada yine ekg akciger filmi birde adet degiljenki testi istiyo dahikiye sonyc gosterip imzalatiyosun piskolog ve anesteziye genel cerraha bukadar prosedur ayni ama buna tedaviye baslican zaman yaptir yoksa sonra tekrar istiyolar

Kuzum hayırlı uğurlu olsun, inşallah 12 eylülde kutlayacağız pozitif haberini Sen git bence, ihmale gelmez, için rahat eder hem..

sen ne durumdasın banu canım, tam adet oldunmu ? ben tam bugün oldum ama hala parça parça şeyler dökülüyor senin de öylemi ?

Hepsi var dosyamda yeniden mi uğraştırıyorlarki, ben de uğraşmayayım diye hemen raporu alayım sonra yaptırırım diye düşünmüştüm..sen nerden aldın rapor.Ben süleymaniye doğumevinden aldım.

Aynen amaya, ben de öyle düşünüyorum, allaha hep hayırlısı için dua ettim, beni evlat acısıyla sınamaması için bir de.. Bir haber vardı annem televizyonda izlemiş, bir çiftin 2 yaşında sanırım çocukları piknikte kaybolmuş, sonra ölüsünü bulmuşlar. O bebek için tam 12 yıl uğraşmış o çift. duyunca oturup ağladım.. Ne büyük bir yıkım nasıl bir yangın o, allah düşmanımın başına vermesin.. O yüzden bir evladım olmayacaksa bunda da bir hayır vardır, rabbim belki beni daha büyük bir acıdan koruyordur diye düşünüyorum..

Evlat edinmeye ben de hep sıcak baktım, hala da bakıyorum, eşim evet deseydi, tüp bebek süreci yerine onu yapacaktım, o deneyelim dedi deniyoruz.. Bakalım sonumuz nasıl olacak..

benim duam hep o zaten,sonra her anlamda büyük acısını göreceksem ve hayırsız bir evlat olacaksa rabbim vermesin diye dua ettim.o sebeple bir hayır var elbet diyorum.olmazsa da evlatlık alıcam kararlıyım.en azından annesiz babasız bir çocuğu sevindireceğim.o çok başka bir duygu bence.

Bence de.. Evladı evlat yapan verilen emektir, sevgidir.. İnşallah gönlümüze göre olsun yedirenk..

Sen daha iyisin di mi?

sen ne durumdasın banu canım, tam adet oldunmu ? ben tam bugün oldum ama hala parça parça şeyler dökülüyor senin de öylemi ?

yok kuzum, benim dün öğleden sonra durdu gibi, hala hafif koyu renk akıntım devam ediyor ama bir de adet sökmediği için tabii kasıklarım falan çok fena ağrıyor.. Yani gayet eminim adetim sökmek için uğraşıyor ilaçlar engelledikçe de beni süründürüyor.. işte ya yarın ya çarşamba test yaptırıp keseyim diyorum ilaçları..

Bence de.. Evladı evlat yapan verilen emektir, sevgidir.. İnşallah gönlümüze göre olsun yedirenk..

Sen daha iyisin di mi?
Bende oyle dusunuyorum fakat sonradan gercek ailesini ariyirlarya tvde goruyorum bu beni uzer diye evlat edinmeye sicak bakamiyorum

Bende oyle dusunuyorum fakat sonradan gercek ailesini ariyirlarya tvde goruyorum bu beni uzer diye evlat edinmeye sicak bakamiyorum
doğrudur kuzum.. zaten bu çok önemli bir karar, gerçekten hazır olmadan asla alınmaması gerekir. tüm ihtimaller hesaplanmalı. Burda nasıl bilmiyorum ama finlandiyada çiftin psikolağa gitmesi, bu karara hazır olup olmadıklarını net belgelemeleri bekleniyor..

İnşallah sen kendi bebeğinin kokusunu içine çekersin ayrıca arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…