- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
Kızlar bebişim erkekmişşş :))
ay ay ay masallah kuzum ya hep erkek dediler olduKızlar bebişim erkekmişşş :))
allah bağışlasın ,sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı bana ve diğer arkadaşlaraKızlar bebişim erkekmişşş :))
canım eşin haftanın bir günü halı saha maçlarına gitsin şimdiden form tutsun :) hayırlı olsun :)Kızlar bebişim erkekmişşş :))
Cnm benim ablamın eşide 50 yaşında ve allah nasip ederse ekimde oglu olacak.dedeler nasıl oynuyorlar torunlarıyla eşinde oynar ne olcak çocukların sevgisi herşeyi yaptırır
amin canımmmmm :) sen ne yaptın canım transferin oldu mu? :) takip edemedimallah bağışlasın ,sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı bana ve diğer arkadaşlara
evet cumartesi günü 6.gün embiryosu 2 adet test günüm 12 eylülamin canımmmmm :) sen ne yaptın canım transferin oldu mu? :) takip edemedim
kııııız ablası değil ablasının eşiii sanırım :)Ya baksana ablan 50 yaşında doğuruyor biz 35 imizde pilimiz bitmiş yaaav heralde 50 de menopozun alasını görürüz :))))
sorma canım ya patolojiyi almaya gitmeyecekmiş çıldırmamak elde değil gerek yokmuş inş. bana verirler sonucu
Kızlar bebişim erkekmişşş :))
kııııız ablası değil ablasının eşiii sanırım :)
olacak inşallah hepimizin :)
amaaaaan keşke analarımıza çekseydik benim anam 5 yılda 3 çocuk doğurmuş 1 tane aldırmış :)ahaahhhaaa valla ablası sandım ya kız maşallah dedim, enerjisine gerçi benim annem de 40 yaşında doğurdu hemen hamile kaldı ama ben tırt çıktım benim eşim de 70 yaşındaki gibi çıktı haaahhaaa
canım belirtilere takılma :) benim tutmayan tedavimde o kadar çok belirti vardıki.... tuttuğunda da ara ara kasık ağrısı ve son 2 günde adet sancısı gibi ağrı :)Arkadaşlar Merhaba benim bu 3.denemem iki adet % 70 canlı 5.gun embriyosu konuldu bugün 3.gunum hiç belırtım yok normal mi bide benim gibi donmus bebekleri olanlar var mı ben çok gerginim tek tesellim burada anne olanları okuyup mutlu olmak umutlanmak rabbım duysun sesimizi ve dualarınızda ne olur bana da yer verin
Ablamın eşi cnm 50 yaşında.ablamda 78 dogumlu .herşey nasip yaşa bakmıyorki işteYa baksana ablan 50 yaşında doğuruyor biz 35 imizde pilimiz bitmiş yaaav heralde 50 de menopozun alasını görürüz :))))
Bende 2.denememde donmuşlarla hamile kaldım 2 transfer edilmişti 1tanesi tuttuArkadaşlar Merhaba benim bu 3.denemem iki adet % 70 canlı 5.gun embriyosu konuldu bugün 3.gunum hiç belırtım yok normal mi bide benim gibi donmus bebekleri olanlar var mı ben çok gerginim tek tesellim burada anne olanları okuyup mutlu olmak umutlanmak rabbım duysun sesimizi ve dualarınızda ne olur bana da yer verin
Gözün aydın cnmKızlar bebişim erkekmişşş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?