2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cnm benim ablamın eşide 50 yaşında ve allah nasip ederse ekimde oglu olacak.dedeler nasıl oynuyorlar torunlarıyla eşinde oynar ne olcak çocukların sevgisi herşeyi yaptırır

Ya baksana ablan 50 yaşında doğuruyor biz 35 imizde pilimiz bitmiş yaaav heralde 50 de menopozun alasını görürüz :))))

bağışıklık sistemini güçlendirmek için ıg vena diye serum kullanıyorum günlük ve yanında progestran iğne

kııııız ablası değil ablasının eşiii sanırım :)
olacak inşallah hepimizin :)

ahaahhhaaa valla ablası sandım ya kız maşallah dedim, enerjisine gerçi benim annem de 40 yaşında doğurdu hemen hamile kaldı ama ben tırt çıktım benim eşim de 70 yaşındaki gibi çıktı haaahhaaa

Arkadaşlar Merhaba benim bu 3.denemem iki adet % 70 canlı 5.gun embriyosu konuldu bugün 3.gunum hiç belırtım yok normal mi bide benim gibi donmus bebekleri olanlar var mı ben çok gerginim tek tesellim burada anne olanları okuyup mutlu olmak umutlanmak rabbım duysun sesimizi ve dualarınızda ne olur bana da yer verin

ahaahhhaaa valla ablası sandım ya kız maşallah dedim, enerjisine gerçi benim annem de 40 yaşında doğurdu hemen hamile kaldı ama ben tırt çıktım benim eşim de 70 yaşındaki gibi çıktı haaahhaaa
amaaaaan keşke analarımıza çekseydik benim anam 5 yılda 3 çocuk doğurmuş 1 tane aldırmış :)
geeçen ender saraç dedi türk erkeklerinin sperm sayısı 100 milyondan 15 milyona düşmüş ortalama ne kadar fark varrrrr :)

canım belirtilere takılma :) benim tutmayan tedavimde o kadar çok belirti vardıki.... tuttuğunda da ara ara kasık ağrısı ve son 2 günde adet sancısı gibi ağrı :)
kendine de bebişe de eziyet etme caanım :) dua et allahım yardımcın olsun :)

Bende 2.denememde donmuşlarla hamile kaldım 2 transfer edilmişti 1tanesi tuttu

Benm kafamı karıştıran embriyo raporunda % 70 canlılık oranı var yazması Dr da % 70 Şansın var dedi anlamadım bi tek bana böyle ayrıntı verilmiş başka kimsenin bilgisi yok herkes donmus transferim diyor kafam karmakarışık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…