• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canımm arkadaşımmm süper bir haber buuu.tebrik ediyorumm rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasipp etsin inşallah.seni öpüyormmm tebriklerr

Çok tatlısın phala yaaa ne güzel yapmışsınnnnnnnnn:16:
Bende 2. tedavimde bebeğim için bi parça küçük bişey alcam belki ugur getirir..
Sanada uğurlu şanslı gelsin cnm...
İNşallah gönlünce bi tedavi olur sonrası ta tabikiii bebek de bebekkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah canım benim en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol cnm ben açık öğretim imam hatip lisesini okuyorum cnm dışardan kısmetse idealime kavuşurum inşlhhh

cnm bu 2 gün geçmek bilmez sana inşlh beklediğine değer bebeğin seninle olur ...

:46::46:maşallah bak ne güzel artık pozitif düşün herşeyii sağlıkla ilerlesin bebeğin her geçen gün...

hoşgeldn......

Sonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
cnm benim kromozon ve genetiğime bakıldı bunları bilmem am asonucu iyi gibi zaten dr.dA BEğenmiş hadi sayılı günler kaldı inşlh güzel günler geliyorrr....:52::52:

:nazar::nazar:maşallahhh sübhanalalhhh kız gözünaydınnnnnnnnnnn ne güzel değerinde süperrr analı babalı olsun bebeğinnnnnnnnnnnnn darısı bizlereeeeeeeeee:49::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

geçmiş olsun cnm ...

temiz sonuç çıkar umarım biyopsiden...[/QUOTE]

sağolasınnn kuzummmmmm sizlerede tez zamanda nasip olur inşallahhhhhhhhh

Aminnn cnm benim
dua etmezmiyimmm isteyen herkeze allahım tez zamanda nasip eder inşallahhhhh

değerin yüksek çıkmışş maşallah çok güzel bir değer canım 10. güne göre..
çok çok tebriklerr senin adına çok sevindimm.. kat kat yükselsin..
Allah izin verirse kesin olarak gebesinnn canımmm :))
:nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm bu ayın 21.gunu cd56 testı ıcın bıyopsı aldırlar...sımdı onun sonucunu beklıyorum...hayırlısıyla temız cıkar İnşaAllah:18::18::18:cnm ben mayıs basında regl olucm ınsaAllah ve hısteroskopı olucam...sonra hazıran adetı ıle baslıycaz tedavıye cnmm:32::32:

canımm bende 1 yıl önce cd56 yaptırmıştım.. ama doktorum sonuca tam olarak birşey dememişti.. sonucum 29 çıkmıştı..
senin sonuç belli olunca doktorun ne diyecek belki kendimi anlarım bizlerle paylaşırsan sevinirim..

Son düzenleme:
Kızlar dayanamadım idrar testi yaptım sonuc negatım 8. Gunum 4. Gun embriyosu cıkmasıgerekırdı bence hamişler idrariniz koyumu benım koyulastıda

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

ameliyat histeroskopi aspirasyon ne halt varsa hepsini oldum polip vardı oda alındı bakalım nolcak.kız peşimden gel hemen :46:

gercekten hemen gelmek ıstıom cnm:10::10::10::10: ... kızz sende bayagı bıse gecırmısın oyyy kuuzum yaa....Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın...

sağol cnm ben açık öğretim imam hatip lisesini okuyorum cnm dışardan kısmetse idealime kavuşurum inşlhhh

cnm bu 2 gün geçmek bilmez sana inşlh beklediğine değer bebeğin seninle olur ...

:46::46:maşallah bak ne güzel artık pozitif düşün herşeyii sağlıkla ilerlesin bebeğin her geçen gün...

hoşgeldn......

Sonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
cnm benim kromozon ve genetiğime bakıldı bunları bilmem am asonucu iyi gibi zaten dr.dA BEğenmiş hadi sayılı günler kaldı inşlh güzel günler geliyorrr....:52::52:

:nazar::nazar:maşallahhh sübhanalalhhh kız gözünaydınnnnnnnnnnn ne güzel değerinde süperrr analı babalı olsun bebeğinnnnnnnnnnnnn darısı bizlereeeeeeeeee:49::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

geçmiş olsun cnm ...

temiz sonuç çıkar umarım biyopsiden...[/QUOTE]

saol cnm benım...güzel haberlerimizi paylaşalım inşaAllah:16::16::16:

canımm bende 1 yıl önce cd56 yaptırmıştım.. ama doktorum sonuca tam olarak birşey dememişti.. sonucum 29 çıkmıştı..
senin sonuç belli olunca doktorun ne diyecek belki kendimi anlarım bizlerle paylaşırsan sevinirim..
tmm cnm sonucum cıksın doktorumla görusunce sana yazıcam ınsaallah...sende yanılmıosam bahcecıde tedavı olmustun sonra bırakmıstın orayı...bahcecı demekkı aynı prosedurler uygulanıyor:44::44::44:

tmm cnm sonucum cıksın doktorumla görusunce sana yazıcam ınsaallah...sende yanılmıosam bahcecıde tedavı olmustun sonra bırakmıstın orayı...bahcecı demekkı aynı prosedurler uygulanıyor:44::44::44:

evet canımm ama bende doktor istememişti ben kendim yaptırmıştım doktora gösterdiğimde hiç ilgilenmemişti..
sen şanslıymışsın..
çok sağol canım inşallah sonucun iyi çıkar merakla bekliyorum..:16::16::16:

hosgeldinn cnm tekrardann..
doktorun neden histereskopi istedi bilgi verdimi.. tanimsal amaclimi istedi yoksa bir sikintimi farketti..
rahim filmin var dimi cnm..

Benim 4. Denemem olcak cnm ilki negatif son ikisi kimyasal gebelik oldu bu süre iconde hicbirsey yapilmadi neden olmadigina dair simdi histeroskopiyle bakacak ama ben baska ne gerekiosa hepsinin yapilmasini istiycem rahim filmim yok histereskopiyle daha iyi sonuc cikmazmi

Back
X