- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
- 198
kızlar hepinize merhaba.....
hoşgeldiniz canm nasılsınız bakalm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinize merhaba.....
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
canım hatırladım seni çok şükür bugün başladım ya ..sen ne aşamadasın![]()
gayet güzel bence canm Allahım artık tedavini bebişle sonuçlandırsın inşallaaah hakediyosun ki anne olmayııı
hoşgeldin canm iyice dinlenip temiz hava almışsındır bolca
inşallah ilk denemende kavusursun bebişine canmm
oleeeeeyyyyyyy yupppiiiiiii yaşasıııııınnnnnnnnnnnn:118::118::118::118::118: çoook sevindiim canm ya ne kadar güzel bi haber bu böyle yerim seni![]()
cnm bu ayın 21.gunu cd56 testı ıcın bıyopsı aldırlar...sımdı onun sonucunu beklıyorum...hayırlısıyla temız cıkar İnşaAllah:18::18::18:cnm ben mayıs basında regl olucm ınsaAllah ve hısteroskopı olucam...sonra hazıran adetı ıle baslıycaz tedavıye cnmm![]()
sağol cnm ben açık öğretim imam hatip lisesini okuyorum cnm dışardan kısmetse idealime kavuşurum inşlhhhBaşarılar canım, Allah zihin açıklığı versin. Bu arada sen ne okuyorsun?
cnm bu 2 gün geçmek bilmez sana inşlh beklediğine değer bebeğin seninle olur ...kızlar test günüm 1 mayıs ama ben dayanamadım kan bıraktım
bugün 10.günüm betahcg değerim 13.19
doktora gösterdim sonucumu var gibide yok gibi de dedi
2 gün sonra tekrarla dedi, iki gün sonra sonucun ikiye katlanması lazım dedi
zaten iki gün sonrada 1 mayıs yani esas test günüm
çok stresliiiiiii:18::18::18::18:
Kizlar baktirdim tahlil şükürler olsun yüselmis pazar günü 353 tu. Bu gün 840.8 olmus dün kanamam olunca cok korkmustum darisj keseyi görmeye ins.dr muayeneye kadar artik bisey yapma dedi... önemli olan usg de keseyi görmek dedi.
hoşgeldn......Slm kızlar ben geldimdün geldim eve köyden nasılsınz ne var ne yok
![]()
Amin canım inşallah
Phala kuzum sonucunun cevabı geldimi :26:
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
kızlar cimcimem ateşlenmiş dr götürdük dün dondurma yemiş boğaz enfeksiyonu olmuş
temiz sonuç çıkar umarım biyopsiden...cnm bu ayın 21.gunu cd56 testı ıcın bıyopsı aldırlar...sımdı onun sonucunu beklıyorum...hayırlısıyla temız cıkar İnşaAllah:18::18::18:cnm ben mayıs basında regl olucm ınsaAllah ve hısteroskopı olucam...sonra hazıran adetı ıle baslıycaz tedavıye cnmm![]()
cnm benim kromozon ve genetiğime bakıldı bunları bilmem am asonucu iyi gibi zaten dr.dA BEğenmiş hadi sayılı günler kaldı inşlh güzel günler geliyorrr....sağol cnm ben açık öğretim imam hatip lisesini okuyorum cnm dışardan kısmetse idealime kavuşurum inşlhhh
cnm bu 2 gün geçmek bilmez sana inşlh beklediğine değer bebeğin seninle olur ...
maşallah bak ne güzel artık pozitif düşün herşeyii sağlıkla ilerlesin bebeğin her geçen gün...
hoşgeldn......
Sonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
Öğlen arası kermes vardı, bebek yastığı yapmışlar size en yakın zamanda resmini atacağım. Bir kaç ay önce kuzenime yastık gönderdim takı bebek yastığı nasıl güzel nasıl güzeldi anlatamam. O yastıktan daha güzel yastık buldum ve sonradan öğrendim önceki yastığı yapan bayan yapmış yastığıKendime satın aldım. Sonra eczaneye gittim iğnelerimi de aldım. Oh oh bu gün bebeğim için ne çoooook şey yaptım
![]()
cnm istersen olur umarım sende istediklerine kavuşursunharikaaa inan bende çok istiyorum çünkü bu konuda bilgim olmasını çok çok istiyorum
bende yarın kendime bandana alcam kırmızı![]()
cnm istersen olur umarım sende istediklerine kavuşursun![]()
şimdiden hazılığını yap ufak ufak ne güzel hep neşeli umut dolu ol cnm devamında mutluluk getirsin günlerÖğlen arası kermes vardı, bebek yastığı yapmışlar size en yakın zamanda resmini atacağım. Bir kaç ay önce kuzenime yastık gönderdim takı bebek yastığı nasıl güzel nasıl güzeldi anlatamam. O yastıktan daha güzel yastık buldum ve sonradan öğrendim önceki yastığı yapan bayan yapmış yastığıKendime satın aldım. Sonra eczaneye gittim iğnelerimi de aldım. Oh oh bu gün bebeğim için ne çoooook şey yaptım
![]()
şimdiden hazılığını yap ufak ufak ne güzel hep neşeli umut dolu ol cnm devamında mutluluk getirsin günler![]()
Bu arada doktor cevap atmış aynen bu yazıyor
Merhaba
Bunlar da bir problem yok.
Ancak bu testler kan pıhtılaşma testleridir.
Ben genetik olan trombofili panelini istiyorum.
MTHFR 677
MTHFR 1298
F V LEIDEN
PROTROMBIN
genleri
Bunları sen yaptırdın mı?
Canim sen bu testleri neden yaptırdın ki anlamadım.bu kaçıncı tüp bebek denemen.ben dün dr a kuzenim de pihtilasma vardı genetik bişey olabilirmi diye sordum embriyo tutunmayinca...gerek yok gibisinden konuştu
Cnm benim allah razı olsunnnn sizlerdende güzel haberler almak o kadar çoook istiyorumki
10.gün 116.8 çıktı cnm
Öğlen arası kermes vardı, bebek yastığı yapmışlar size en yakın zamanda resmini atacağım. Bir kaç ay önce kuzenime yastık gönderdim takı bebek yastığı nasıl güzel nasıl güzeldi anlatamam. O yastıktan daha güzel yastık buldum ve sonradan öğrendim önceki yastığı yapan bayan yapmış yastığıKendime satın aldım. Sonra eczaneye gittim iğnelerimi de aldım. Oh oh bu gün bebeğim için ne çoooook şey yaptım
![]()
![]()
Çok tatlısın phala yaaa ne güzel yapmışsınnnnnnnnn
Bende 2. tedavimde bebeğim için bi parça küçük bişey alcam belki ugur getirir..
Sanada uğurlu şanslı gelsin cnm...
İNşallah gönlünce bi tedavi olur sonrası ta tabikiii bebek de bebekkkk![]()