• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız

ayyyyyyyyy kuzummm benımmmm Rabbime binlerce şükür olsunnnn..harıka bır deger:nazar::nazar::nazar::nazar:....çook sewındım ınan...mukafatını aldın sonunda...Tebrik ederim cnm benımmm:16::16::16::16::16:....bugun bize dugun bayrammmm:24::24::8::8::32::32::32:

canım hatırladım seni çok şükür bugün başladım ya ..sen ne aşamadasın:34:

cnm bu ayın 21.gunu cd56 testı ıcın bıyopsı aldırlar...sımdı onun sonucunu beklıyorum...hayırlısıyla temız cıkar İnşaAllah:18::18::18:cnm ben mayıs basında regl olucm ınsaAllah ve hısteroskopı olucam...sonra hazıran adetı ıle baslıycaz tedavıye cnmm:32::32:

gayet güzel bence canm Allahım artık tedavini bebişle sonuçlandırsın inşallaaah hakediyosun ki anne olmayııı:16::16:

hoşgeldin canm iyice dinlenip temiz hava almışsındır bolca:16:

inşallah ilk denemende kavusursun bebişine canmm:16:

oleeeeeyyyyyyy yupppiiiiiii yaşasıııııınnnnnnnnnnnn:118::118::118::118::118: çoook sevindiim canm ya ne kadar güzel bi haber bu böyle yerim seni:16::16::54::54:

İnşallah canım benim hepimiz hak diyoruz

cnm bu ayın 21.gunu cd56 testı ıcın bıyopsı aldırlar...sımdı onun sonucunu beklıyorum...hayırlısıyla temız cıkar İnşaAllah:18::18::18:cnm ben mayıs basında regl olucm ınsaAllah ve hısteroskopı olucam...sonra hazıran adetı ıle baslıycaz tedavıye cnmm:32::32:

ameliyat histeroskopi aspirasyon ne halt varsa hepsini oldum polip vardı oda alındı bakalım nolcak.kız peşimden gel hemen :46:

Başarılar canım, Allah zihin açıklığı versin. Bu arada sen ne okuyorsun?
sağol cnm ben açık öğretim imam hatip lisesini okuyorum cnm dışardan kısmetse idealime kavuşurum inşlhhh
kızlar test günüm 1 mayıs ama ben dayanamadım kan bıraktım
bugün 10.günüm betahcg değerim 13.19
doktora gösterdim sonucumu var gibide yok gibi de dedi:37:
2 gün sonra tekrarla dedi, iki gün sonra sonucun ikiye katlanması lazım dedi
zaten iki gün sonrada 1 mayıs yani esas test günüm
çok stresliiiiiii:18::18::18::18:
cnm bu 2 gün geçmek bilmez sana inşlh beklediğine değer bebeğin seninle olur ...
Kizlar baktirdim tahlil şükürler olsun yüselmis pazar günü 353 tu. Bu gün 840.8 olmus dün kanamam olunca cok korkmustum darisj keseyi görmeye ins.dr muayeneye kadar artik bisey yapma dedi... önemli olan usg de keseyi görmek dedi.
:46::46:maşallah bak ne güzel artık pozitif düşün herşeyii sağlıkla ilerlesin bebeğin her geçen gün...
Slm kızlar ben geldim :3:dün geldim eve köyden nasılsınz ne var ne yok :40:
hoşgeldn......
Amin canım inşallah:16::16:

Phala kuzum sonucunun cevabı geldimi :26:

Sonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39[/QUOTE]
cnm benim kromozon ve genetiğime bakıldı bunları bilmem am asonucu iyi gibi zaten dr.dA BEğenmiş hadi sayılı günler kaldı inşlh güzel günler geliyorrr....:52::52:
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
:nazar::nazar:maşallahhh sübhanalalhhh kız gözünaydınnnnnnnnnnn ne güzel değerinde süperrr analı babalı olsun bebeğinnnnnnnnnnnnn darısı bizlereeeeeeeeee:49::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
kızlar cimcimem ateşlenmiş dr götürdük dün dondurma yemiş boğaz enfeksiyonu olmuş

geçmiş olsun cnm ...
temiz sonuç çıkar umarım biyopsiden...

Öğlen arası kermes vardı, bebek yastığı yapmışlar size en yakın zamanda resmini atacağım. Bir kaç ay önce kuzenime yastık gönderdim takı bebek yastığı nasıl güzel nasıl güzeldi anlatamam. O yastıktan daha güzel yastık buldum ve sonradan öğrendim önceki yastığı yapan bayan yapmış yastığı:46: Kendime satın aldım. Sonra eczaneye gittim iğnelerimi de aldım. Oh oh bu gün bebeğim için ne çoooook şey yaptım:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
sağol cnm ben açık öğretim imam hatip lisesini okuyorum cnm dışardan kısmetse idealime kavuşurum inşlhhh

cnm bu 2 gün geçmek bilmez sana inşlh beklediğine değer bebeğin seninle olur ...

:46::46:maşallah bak ne güzel artık pozitif düşün herşeyii sağlıkla ilerlesin bebeğin her geçen gün...

hoşgeldn......

Sonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
cnm benim kromozon ve genetiğime bakıldı bunları bilmem am asonucu iyi gibi zaten dr.dA BEğenmiş hadi sayılı günler kaldı inşlh güzel günler geliyorrr....:52::52:

:nazar::nazar:maşallahhh sübhanalalhhh kız gözünaydınnnnnnnnnnn ne güzel değerinde süperrr analı babalı olsun bebeğinnnnnnnnnnnnn darısı bizlereeeeeeeeee:49::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

geçmiş olsun cnm ...

temiz sonuç çıkar umarım biyopsiden...[/QUOTE]
harikaaa inan bende çok istiyorum çünkü bu konuda bilgim olmasını çok çok istiyorum

Öğlen arası kermes vardı, bebek yastığı yapmışlar size en yakın zamanda resmini atacağım. Bir kaç ay önce kuzenime yastık gönderdim takı bebek yastığı nasıl güzel nasıl güzeldi anlatamam. O yastıktan daha güzel yastık buldum ve sonradan öğrendim önceki yastığı yapan bayan yapmış yastığı:46: Kendime satın aldım. Sonra eczaneye gittim iğnelerimi de aldım. Oh oh bu gün bebeğim için ne çoooook şey yaptım:16::16::16::16::16:

bende yarın kendime bandana alcam kırmızı :49:

şimdiden hazılığını yap ufak ufak ne güzel hep neşeli umut dolu ol cnm devamında mutluluk getirsin günler:16:

Bu arada doktor cevap atmış aynen bu yazıyor
Merhaba

Bunlar da bir problem yok.

Ancak bu testler kan pıhtılaşma testleridir.

Ben genetik olan trombofili panelini istiyorum.

MTHFR 677

MTHFR 1298

F V LEIDEN

PROTROMBIN

genleri
Bunları sen yaptırdın mı?

Canim sen bu testleri neden yaptırdın ki anlamadım.bu kaçıncı tüp bebek denemen.ben dün dr a kuzenim de pihtilasma vardı genetik bişey olabilirmi diye sordum embriyo tutunmayinca...gerek yok gibisinden konuştu

Canim sen bu testleri neden yaptırdın ki anlamadım.bu kaçıncı tüp bebek denemen.ben dün dr a kuzenim de pihtilasma vardı genetik bişey olabilirmi diye sordum embriyo tutunmayinca...gerek yok gibisinden konuştu

Öncesinden yapılsın ki tüp bebek tedavileri boşa gitmesin diye herhalde canım. Benim ilk denemem transfer aşamasında iptal oldu bu da ikinci olacak.

çoook iyi yapmıssın canm ya o yastık bebişinin olcak bu tedavide inşallah:16::16:

Çok tatlısın phala yaaa ne güzel yapmışsınnnnnnnnn:16:
Bende 2. tedavimde bebeğim için bi parça küçük bişey alcam belki ugur getirir..
Sanada uğurlu şanslı gelsin cnm...
İNşallah gönlünce bi tedavi olur sonrası ta tabikiii bebek de bebekkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok tatlısın phala yaaa ne güzel yapmışsınnnnnnnnn:16:
Bende 2. tedavimde bebeğim için bi parça küçük bişey alcam belki ugur getirir..
Sanada uğurlu şanslı gelsin cnm...
İNşallah gönlünce bi tedavi olur sonrası ta tabikiii bebek de bebekkkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canim seninn dr un adı ne ozelden msj astana merak ettim

Back
X