• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar; Bugün öğlen transferim oldu benim. Insan herşeyden etkileniyor şimdide birsey duydum kafama takıldı bide utanarak sizlere sorayım istedim. Transferde Alaturka tuvalet eğildiğimiz için tehlikeli olabilirmiş. Alafranga kullanmak gerekirmiş. Ama yok benim evimde :(

Öyle şeyleri hiç düşünme.. Yok öyle bişe.. Kısmetten ötesi yok.. Ben neler yaşadım transfer sonrsı ama şimdi bebişlerim benimle çok şükür.. Darısı sana inşallah..

🌸🌸🌸

Öyle şeyleri hiç düşünme.. Yok öyle bişe.. Kısmetten ötesi yok.. Ben neler yaşadım transfer sonrsı ama şimdi bebişlerim benimle çok şükür.. Darısı sana inşallah..

🌸🌸🌸

Ay canım ya içimi rahatlattın valla çok teşekkür ederim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Âmin canım âmin

NEOLUR bana yardimci olun çok caresizim tüp bebek yaptiricam eşinden dolayı devlette raporsuz ne kadar tutuyor 2 yillik evliyim eşimin değeri 13 mlyn. Varikosel var asilama oldm olumsuz oldu maalesef ilaçla yükseltmeye uğraşmadan tüp bebek istiyorum çünkü daha o zor asilamayi yasamak istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi akşamlar arkadaşlar canım çokta düşük değilmiş eşinin sayıları benimde elimde Varikosel var ama ameliyat gereksiz tüp bebekte yeterli 13 milyon önemli olan Morfolojisi canını sıkma bende tüp yaptırdım sonuç beklemekteyim ....

NEOLUR bana yardimci olun çok caresizim tüp bebek yaptiricam eşinden dolayı devlette raporsuz ne kadar tutuyor 2 yillik evliyim eşimin değeri 13 mlyn. Varikosel var asilama oldm olumsuz oldu maalesef ilaçla yükseltmeye uğraşmadan tüp bebek istiyorum çünkü daha o zor asilamayi yasamak istemiyorum

Devlet hastanelerinde değilde üniversitede yapıyorlar. Raporlu 2 bin lirayı buluyor özelde ise ilaçlar dahil 6 bin 7 bin arası. Ama raporsuz üniversitede ne kadar olur onu hiç duymadım

Merhaba arkadaşlar; Bugün öğlen transferim oldu benim. Insan herşeyden etkileniyor şimdide birsey duydum kafama takıldı bide utanarak sizlere sorayım istedim. Transferde Alaturka tuvalet eğildiğimiz için tehlikeli olabilirmiş. Alafranga kullanmak gerekirmiş. Ama yok benim evimde :(

Iyi akşamlar canım ya ben alaturka kullanıyorum zararlı mı acaba suan transfer sonrası 6. Gün deyim Alafranga var ama kullanmayı sevmiyorum acaba yan etkisi varmıdır kesin bilgisi olan yazar mı ???

Son düzenleme:

Gecmis olsun canim..raporsuz fiyatlar merkeze gore ve kullandigim ilaclara gore degisiyor..benim yaklasik olarak 5500 civari tuttu.simdiden hayitli ugurlu bebisli olsun insallah rabbim yuzunu guldursun

geldimi cevap alabildin mi kuzum herhangi bi fikir?

Yok canım yaa artık kımseden bir cvbta beklemiyorum artık yoruldum oraya yaz buraya yaz ya kimsenın gercekten bır fıkrı yok, yada amaaaan diyip geçiliyor.kk yada girmicem bi süre en güzeli arastırıp sorusturmamak boyle bı cvb gelcek dıye bekleyıp durmak cok sıkıcı.

Çok çok sagolun morfoloji de sıkıntı yok sayı git gidedusdu böyle değildi rapor için şartlar neler ben 2 yıllık evliyim 1 kere olumsuz asilamam var 13 milyonla tüp bebek raporu cikartlarmi inanın altınların bile 2 bxk oluyor :(

merhaba canımm nerede yaptırdın aşılamanı.. devlet hast istiyorsan çapa, zeynep kamil, süleymaniye (semiha şakir) devlet hastanesi bu üçü istanbulda tüp bebek ünitelerine sahip oralara başvurabilirsin.. sayınız fena değil 1 defa aşılamayıda yaptırmışsın 2. aşılamandan sonra direk tüp bebek raporun çıkar..
aşılama için zor demişsin hiç yaptırmadım ama tüp bebeğin çok daha zor olduğunu çok duydum canım:))

Bu arada doktor cevap atmış aynen bu yazıyor
Merhaba

Bunlar da bir problem yok.

Ancak bu testler kan pıhtılaşma testleridir.

Ben genetik olan trombofili panelini istiyorum.

MTHFR 677

MTHFR 1298

F V LEIDEN

PROTROMBIN

genleri
Bunları sen yaptırdın mı?

evet yaptırdım ve mthfr c677 t taşıyıcı çıktı,kan sulandırıcıya başladım...

Back
X