gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin
Sağolasın cnm benimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin
Canıııımmmm
Çok sevindim inan.. Hayırlı olsun..
🌸🌸🌸
Merhaba arkadaşlar; Bugün öğlen transferim oldu benim. Insan herşeyden etkileniyor şimdide birsey duydum kafama takıldı bide utanarak sizlere sorayım istedim. Transferde Alaturka tuvalet eğildiğimiz için tehlikeli olabilirmiş. Alafranga kullanmak gerekirmiş. Ama yok benim evimde![]()
Öyle şeyleri hiç düşünme.. Yok öyle bişe.. Kısmetten ötesi yok.. Ben neler yaşadım transfer sonrsı ama şimdi bebişlerim benimle çok şükür.. Darısı sana inşallah..
🌸🌸🌸
Cnm ben kanda 21inde pozitif aldım ama idrarda hiccc pozitifi gorememistim.sirf merakimdan yaptımm.bizim kizlar kan tahlilinden once yapar ben simdi yaptim.
Eee çıktımı bari
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
Allah razı olsun cnm şuan ezan okunuyor sana allahım sağlıklı tatlımı tatlı kız nasip eder inşallahhhhhhhhhh
Amin cnm.valla hep dua ediyorum size hep dilimdesin.
Bak ezan okunuyoor şimdi.rabbim buradaki ve tum isteyenlere hayirli bir evlat versin insallah.:))
NEOLUR bana yardimci olun çok caresizim tüp bebek yaptiricam eşinden dolayı devlette raporsuz ne kadar tutuyor 2 yillik evliyim eşimin değeri 13 mlyn. Varikosel var asilama oldm olumsuz oldu maalesef ilaçla yükseltmeye uğraşmadan tüp bebek istiyorum çünkü daha o zor asilamayi yasamak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar; Bugün öğlen transferim oldu benim. Insan herşeyden etkileniyor şimdide birsey duydum kafama takıldı bide utanarak sizlere sorayım istedim. Transferde Alaturka tuvalet eğildiğimiz için tehlikeli olabilirmiş. Alafranga kullanmak gerekirmiş. Ama yok benim evimde![]()
NEOLUR bana yardimci olun çok caresizim tüp bebek yaptiricam eşinden dolayı devlette raporsuz ne kadar tutuyor 2 yillik evliyim eşimin değeri 13 mlyn. Varikosel var asilama oldm olumsuz oldu maalesef ilaçla yükseltmeye uğraşmadan tüp bebek istiyorum çünkü daha o zor asilamayi yasamak istemiyorum
geldimi cevap alabildin mi kuzum herhangi bi fikir?
Bu arada doktor cevap atmış aynen bu yazıyor
Merhaba
Bunlar da bir problem yok.
Ancak bu testler kan pıhtılaşma testleridir.
Ben genetik olan trombofili panelini istiyorum.
MTHFR 677
MTHFR 1298
F V LEIDEN
PROTROMBIN
genleri
Bunları sen yaptırdın mı?