• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım benim ilk denemeydi ya eğer 2. dondurulmuş yaparsam 2. rapor hakkım suya düşermiş.
O yüzden 2. normal denicem tekrar rabbim yine nasip etmezse dondurulmuşları denicem.
Galiba dondurulmuş tedavisinin artılarıda var baya değil mi:26:

Canim dondurulmus embriyolarini kacinci gun dondurdular?tedavin hayirli olsun bu arada...

canım benim ilk denemeydi ya eğer 2. dondurulmuş yaparsam 2. rapor hakkım suya düşermiş.
O yüzden 2. normal denicem tekrar rabbim yine nasip etmezse dondurulmuşları denicem.
Galiba dondurulmuş tedavisinin artılarıda var baya değil mi:26:

canımm bende 1 yıl önce cd56 yaptırmıştım.. ama doktorum sonuca tam olarak birşey dememişti.. sonucum 29 çıkmıştı..
senin sonuç belli olunca doktorun ne diyecek belki kendimi anlarım bizlerle paylaşırsan sevinirim..

Kizlar cd56 ne ilk kez duydum???

Benim 4. Denemem olcak cnm ilki negatif son ikisi kimyasal gebelik oldu bu süre iconde hicbirsey yapilmadi neden olmadigina dair simdi histeroskopiyle bakacak ama ben baska ne gerekiosa hepsinin yapilmasini istiycem rahim filmim yok histereskopiyle daha iyi sonuc cikmazmi

anladım canım.. genelde önce rahim filmi ile incelenip daha sonra histereskopiye yönlendirme oluyor..
demekki doktorunun bir bildiği varki direk histereskopi istemiş.. inşallah sonuçların tertemiz çıkar canım..

Kizlar cd56 ne ilk kez duydum???

bağılıklık sisteminde embriyonun tutunması için bir sıkıntı varmı ona bakılıyor canım.. bazı doktorlar istiyor bazısı hiç önemsemiyor.. ben ortasını bulamadım..

anladım canım.. genelde önce rahim filmi ile incelenip daha sonra histereskopiye yönlendirme oluyor..
demekki doktorunun bir bildiği varki direk histereskopi istemiş.. inşallah sonuçların tertemiz çıkar canım..

Amin insallah rabbim bu yolda elimizi boş çevirmesin..

Iyiaksamlar kizlar..
Sirf su idrar testinde cift cizgiyi goreyim diye test yaptım.:)))daha once hic goremedim..

Son düzenleme:
Iyiaksamlar kizlar..
Sirf su idrar testinde cift cizgiyi goreyim diye test yaptım.:)))daha once hic goremedim..

yaa hadi bakalım canım inşallah görürsün ama keşke sabahki ilk idrarınla yapsaydın o çok etkili oluyor..

yaa hadi bakalım canım inşallah görürsün ama keşke sabahki ilk idrarınla yapsaydın o çok etkili oluyor..

Cnm ben kanda 21inde pozitif aldım ama idrarda hiccc pozitifi gorememistim.sirf merakimdan yaptımm.bizim kizlar kan tahlilinden once yapar ben simdi yaptim.

Cnm ben kanda 21inde pozitif aldım ama idrarda hiccc pozitifi gorememistim.sirf merakimdan yaptımm.bizim kizlar kan tahlilinden once yapar ben simdi yaptim.

doğruu evet görmüştünn tebrikde etmiştik kafa kalmadıki:)))
canımm saklarsın hatıra olarak o testiii.. azmin zaferiii inşallah darısı başımızaa..

Adetin 6.günü hcg ; 191
4 gün sonra hcg;636 progesteron; 9.38
3 gün sonra hcg; 1655; progesteron; 6.38
4gün sonra hcg; 2400; progesteron; 19 ( bunlar bugunkı degerlerım ve kese gorundu vajınal ultrasonda 5 haftalık bır kese ve ıcınde sıvı gorunmuyor dedı.ve rısk devam edıyor dedı. sıvının gorunmesı ne anlama gelıyorkı.

Durum kotuyemı gıdıyor.dr um hıc guzel seyler soylemıyor.bu arada progesteron ve folıkasıt kullanıyorum.

geldimi cevap alabildin mi kuzum herhangi bi fikir?

Merhaba arkadaşlar; Bugün öğlen transferim oldu benim. Insan herşeyden etkileniyor şimdide birsey duydum kafama takıldı bide utanarak sizlere sorayım istedim. Transferde Alaturka tuvalet eğildiğimiz için tehlikeli olabilirmiş. Alafranga kullanmak gerekirmiş. Ama yok benim evimde :(

değerin yüksek çıkmışş maşallah çok güzel bir değer canım 10. güne göre..
çok çok tebriklerr senin adına çok sevindimm.. kat kat yükselsin..
Allah izin verirse kesin olarak gebesinnn canımmm :))
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun cnm şuan ezan okunuyor sana allahım sağlıklı tatlımı tatlı kız nasip eder inşallahhhhhhhhhh

doğruu evet görmüştünn tebrikde etmiştik kafa kalmadıki:)))
canımm saklarsın hatıra olarak o testiii.. azmin zaferiii inşallah darısı başımızaa..

Amin cnm.valla hep dua ediyorum size hep dilimdesin.
Bak ezan okunuyoor şimdi.rabbim buradaki ve tum isteyenlere hayirli bir evlat versin insallah.:))

Merhaba arkadaşlar; Bugün öğlen transferim oldu benim. Insan herşeyden etkileniyor şimdide birsey duydum kafama takıldı bide utanarak sizlere sorayım istedim. Transferde Alaturka tuvalet eğildiğimiz için tehlikeli olabilirmiş. Alafranga kullanmak gerekirmiş. Ama yok benim evimde :(

Benim evimdede yokkk..ama bak hamileyim rabbim ol dedikten sonra ötesi yokkk cnm..

Benim evimdede yokkk..ama bak hamileyim rabbim ol dedikten sonra ötesi yokkk cnm..

Canım çok teşekkür ederim. Înan tlf elimde gelecek cvpları bekliyorum ne değişik bir psikoloji. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.

Back
X