• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sağolasın cnm benim
ben ilk üçgün yattım ondan sonraki günler evde yemeğimi yaptım benim dondurulmuş embri doktorum jel verdi günde iki tane o yüzden sabak akşam yarım saat kadar yürüdüm ağır bişi kaldırmadım eğilmedim olabildiğince dikkat ettim ama sürekli yatmadım 1 hafta boyunca ananas yedim cevizimi fındığımı bademimi sürekli yedim hazır yoğurt tüketmedim ev yapımı yoğurt yedim yumurtamı sütümü içtim çay kahve içmedim arada sadece bi kaç kere açık çay içtim vee pozitif olmaya çalıştım
ilk tedavimde çok negatiftim korktuğum başıma gelmişti ama bu sefer pozitif oldum

maşaallah kat kat artsın değerin inşaallah :nazar: sağlıkla kucağına almanda nasip olsunn :16: çok sevindim senin adına :16: darısı diğer arkadaşların başına :16:

Amin canım inşallah:16::16:

Phala kuzum sonucunun cevabı geldimi :26:

Sonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39[/QUOTE]
Canim cok sukur bir sorun yok inşallah bu sefer tedavin bebisle sonlanacak:16::16::16:
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
:46::46::46::46::32::32::32::52::52::52: canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin çok güzel :16::16:
kızlar cimcimem ateşlenmiş dr götürdük dün dondurma yemiş boğaz enfeksiyonu olmuş

Kuzum Kıyamam çok geçmiş olsun Rabbim sifasini versin:16:

INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
Canim cok sukur bir sorun yok inşallah bu sefer tedavin bebisle sonlanacak:16::16::16:

:46::46::46::46::32::32::32::52::52::52: canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin çok güzel :16::16:

Kuzum Kıyamam çok geçmiş olsun Rabbim sifasini versin:16:[/QUOTE]

Amin inşallah canım benim.

Amin kuzummm
buarada benim dondurulmuş embriyodu yanlış hatırlamıyorsam senin ikinci tedavin dondurulmuş olacaktı dimi cnm :26:

canım benim ilk denemeydi ya eğer 2. dondurulmuş yaparsam 2. rapor hakkım suya düşermiş.
O yüzden 2. normal denicem tekrar rabbim yine nasip etmezse dondurulmuşları denicem.
Galiba dondurulmuş tedavisinin artılarıda var baya değil mi:26:

INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39

SAĞOL CANIMMMMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim ilk denemeydi ya eğer 2. dondurulmuş yaparsam 2. rapor hakkım suya düşermiş.
O yüzden 2. normal denicem tekrar rabbim yine nasip etmezse dondurulmuşları denicem.
Galiba dondurulmuş tedavisinin artılarıda var baya değil mi:26:

Öyle diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorım kurban olduğum allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor
senin inancını kaybetme fıstık hep pozitif ol bak gör herşey çok güzel olacak sürekli ya varis çek ben transferden beri çekiyorum içimde hep bi huzır oldu

INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39

inşallahhh kuzum inşallahhhhhh:16:

Evet yazıyor canım sorun yok gibi bence, doktoruma mail attım. O bana cevap atar artık.

gayet güzel bence canm Allahım artık tedavini bebişle sonuçlandırsın inşallaaah hakediyosun ki anne olmayııı:16::16:

Slm kızlar ben geldim :3:dün geldim eve köyden nasılsınz ne var ne yok :40:

hoşgeldin canm iyice dinlenip temiz hava almışsındır bolca:16:

Evet canım benim ilk evliliğimizde 3. Yil dolmadigi icin rapor alamadık özele gidiyorum mecburen hepimizin hayırlı olur inşallah

inşallah ilk denemende kavusursun bebişine canmm:16:

Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız

oleeeeeyyyyyyy yupppiiiiiii yaşasıııııınnnnnnnnnnnn:118::118::118::118::118: çoook sevindiim canm ya ne kadar güzel bi haber bu böyle yerim seni:16::16::54::54:

gayet güzel bence canm Allahım artık tedavini bebişle sonuçlandırsın inşallaaah hakediyosun ki anne olmayııı:16::16:

hoşgeldin canm iyice dinlenip temiz hava almışsındır bolca:16:

inşallah ilk denemende kavusursun bebişine canmm:16:

oleeeeeyyyyyyy yupppiiiiiii yaşasıııııınnnnnnnnnnnn:118::118::118::118::118: çoook sevindiim canm ya ne kadar güzel bi haber bu böyle yerim seni:16::16::54::54:

cnmm sağolasın
çok şükür eşinin sonuçları güzel çıkmış allahın izniyle tedavinde başarıyla sonuçlanacakkk:16:

cnmm sağolasın
çok şükür eşinin sonuçları güzel çıkmış allahın izniyle tedavinde başarıyla sonuçlanacakkk:16:

evet canm temiz çıktı çok şükür inşallah başlayabilirsek tedaviye hayırlısıyla sonuçlansın inşallah:16:

Öyle diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorım kurban olduğum allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor
senin inancını kaybetme fıstık hep pozitif ol bak gör herşey çok güzel olacak sürekli ya varis çek ben transferden beri çekiyorum içimde hep bi huzır oldu

Haklısın canım çok sağol. İnşallahhh

Back
X