Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39)
Parantez içindekiler değer aralıkları, çok teşekkür ederim canım.
Kizlar bende birsuru tahlil verdim genetik pihtilasma amh ....canim amh sonucun kac cikti yazarmisin bide yasin kac???canim 2.gun dr fsh e2 kan degerine bakip ona gore ilaclarini yaziyo kullanmaya basliyosun....bu arada ne zaman baslicaksiniz tedaviye...hepimize hayirli olur ins...kismet olursa ins.ben haziranda baslicam....
Evet canım benim ilk evliliğimizde 3. Yil dolmadigi icin rapor alamadık özele gidiyorum mecburen hepimizin hayırlı olur inşallah
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
HATUN GÜZEL OLUNCA BUNLAR OLUR TABİKİ
![]()
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
ayrıca canım bu değerlere göre sorun olmnadığı gözüküyor zaten; ama en doğru kararı dr.un vericektir.
Sperm iyi cok şükür tabi bı degisiklik yoksaSperm değeri düşükse 3 yıl evli olma şartı yok biliyorsun değil mi?
hemen hemen aynı ama bende PT% yok
canım benim çok sevindim yaaaaaa
Ayyy gün saydıklarım hamile kalınca kendim gibi seviniyorum ben yaaa çok güzel maşallahhhhhhh
Değerin kaç çıktı :26:
ayrıca canım bu değerlere göre sorun olmnadığı gözüküyor zaten; ama en doğru kararı dr.un vericektir.
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır topikte yoktum, bu süre içinde zor bir süreç geçirdim son tedavimden sonra toplanmam zor oldu eşimle ailesiyle bircok sorun yaşadık psikologtu tedaviydi derken çok şükür bu dönemi atlattık ve şimdi herşey yolunda...
4. tedavime başlamak icin doktorum beni histeroskopi için bu ayki adetim bitince cagırmıştı ve adetim bugün bitti ama gitmiycem cünkü bir süre erteledik, sadece görüşmek için gidicem doktoruma ben histeroskopi haricinde ne gerekiosa yapılmasını istiycem tahliller fln. Size sorum başka ne tahlili yapılıyor genetik test kanda pıhtılaşma vs. Bunlarin haricinde?
Cnm benim allah razı olsunnnn sizlerdende güzel haberler almak o kadar çoook istiyorumki
10.gün 116.8 çıktı cnm
Bu arada doktor cevap atmış aynen bu yazıyor
Merhaba
Bunlar da bir problem yok.
Ancak bu testler kan pıhtılaşma testleridir.
Ben genetik olan trombofili panelini istiyorum.
MTHFR 677
MTHFR 1298
F V LEIDEN
PROTROMBIN
genleri
Bunları sen yaptırdın mı?
Hayırlı olsun arkadasım varsa tavsiyelerin alalım ben de yarin başlıyorum
İnşallahhh Aminnnnnnnnnn
Hep birlikte benim içinde sevineceğimiz o günlerin hayaliyle tedavimi beklicem bu kez...
Hayırlı olsun cnm tekrar... Rabbim sağlık sıhhat içinde dogurup, büyütmeyi de nasip etsinnnn...![]()