Sperm iyi cok şükür tabi bı degisiklik yoksa
Bunlar ne yaaaaaaa
Cnm benim allah razı olsunnnn sizlerdende güzel haberler almak o kadar çoook istiyorumki
10.gün 116.8 çıktı cnm
Genetik testler bunlar canım
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızım yeni gördüm ben ya oleyyyyyyyyyyyy hayırlı olsun kuzucum ya
Herkesten isteniyor mu bunlar yosa sana ozel bı durum mu? Ne diyeyim Allah hepimize kolaylık versin.
Sağolasın cnm benim
ben ilk üçgün yattım ondan sonraki günler evde yemeğimi yaptım benim dondurulmuş embri doktorum jel verdi günde iki tane o yüzden sabak akşam yarım saat kadar yürüdüm ağır bişi kaldırmadım eğilmedim olabildiğince dikkat ettim ama sürekli yatmadım 1 hafta boyunca ananas yedim cevizimi fındığımı bademimi sürekli yedim hazır yoğurt tüketmedim ev yapımı yoğurt yedim yumurtamı sütümü içtim çay kahve içmedim arada sadece bi kaç kere açık çay içtim vee pozitif olmaya çalıştım
ilk tedavimde çok negatiftim korktuğum başıma gelmişti ama bu sefer pozitif oldum
Amin canım inşallah
Phala kuzum sonucunun cevabı geldimi :26:
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
kızlar cimcimem ateşlenmiş dr götürdük dün dondurma yemiş boğaz enfeksiyonu olmuş
maşaallah kat kat artsın değerin inşaallahsağlıkla kucağına almanda nasip olsunn çok sevindim senin adına darısı diğer arkadaşların başına
Canim cok sukur bir sorun yok inşallah bu sefer tedavin bebisle sonlanacakSonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
Amin kuzummm
buarada benim dondurulmuş embriyodu yanlış hatırlamıyorsam senin ikinci tedavin dondurulmuş olacaktı dimi cnm :26:
Canim cok sukur bir sorun yok inşallah bu sefer tedavin bebisle sonlanacakSonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
canım benim ilk denemeydi ya eğer 2. dondurulmuş yaparsam 2. rapor hakkım suya düşermiş.
O yüzden 2. normal denicem tekrar rabbim yine nasip etmezse dondurulmuşları denicem.
Galiba dondurulmuş tedavisinin artılarıda var baya değil mi:26:
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
Evet yazıyor canım sorun yok gibi bence, doktoruma mail attım. O bana cevap atar artık.
Slm kızlar ben geldimdün geldim eve köyden nasılsınz ne var ne yok
Evet canım benim ilk evliliğimizde 3. Yil dolmadigi icin rapor alamadık özele gidiyorum mecburen hepimizin hayırlı olur inşallah
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız
gayet güzel bence canm Allahım artık tedavini bebişle sonuçlandırsın inşallaaah hakediyosun ki anne olmayııı
hoşgeldin canm iyice dinlenip temiz hava almışsındır bolca
inşallah ilk denemende kavusursun bebişine canmm
oleeeeeyyyyyyy yupppiiiiiii yaşasıııııınnnnnnnnnnnn:118::118::118::118::118: çoook sevindiim canm ya ne kadar güzel bi haber bu böyle yerim seni
cnmm sağolasın
çok şükür eşinin sonuçları güzel çıkmış allahın izniyle tedavinde başarıyla sonuçlanacakkk
Cupcakecimmm teprikkk ederimmm yahuu cokk sevindimm rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim..Allah razı olsun cnm benimmmm hep dua edicem sizlere
Öyle diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorım kurban olduğum allahım ne zaman ol derse o zaman oluyor
senin inancını kaybetme fıstık hep pozitif ol bak gör herşey çok güzel olacak sürekli ya varis çek ben transferden beri çekiyorum içimde hep bi huzır oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?