Cupcakecimmm teprikkk ederimmm yahuu cokk sevindimm rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim..
çoook iyi yapmıssın canm ya o yastık bebişinin olcak bu tedavide inşallah
Canımm arkadaşımmm süper bir haber buuu.tebrik ediyorumm rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına da almayı nasipp etsin inşallah.seni öpüyormmm tebriklerr
Çok tatlısın phala yaaa ne güzel yapmışsınnnnnnnnn
Bende 2. tedavimde bebeğim için bi parça küçük bişey alcam belki ugur getirir..
Sanada uğurlu şanslı gelsin cnm...
İNşallah gönlünce bi tedavi olur sonrası ta tabikiii bebek de bebekkkk
Cnm benim allah razı olsunnnn sizlerdende güzel haberler almak o kadar çoook istiyorumki
10.gün 116.8 çıktı cnm
cnm benim kromozon ve genetiğime bakıldı bunları bilmem am asonucu iyi gibi zaten dr.dA BEğenmiş hadi sayılı günler kaldı inşlh güzel günler geliyorrr....sağol cnm ben açık öğretim imam hatip lisesini okuyorum cnm dışardan kısmetse idealime kavuşurum inşlhhh
cnm bu 2 gün geçmek bilmez sana inşlh beklediğine değer bebeğin seninle olur ...
maşallah bak ne güzel artık pozitif düşün herşeyii sağlıkla ilerlesin bebeğin her geçen gün...
hoşgeldn......
Sonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
Değerin çok çok güzelmahşallah arkadaşıma
gözün aydın .....Allah tamamını erdirsin canim sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
Bizler içinde dua et.
Allah razı olsun canım benimmmmmmm senin tedavinde bak gör çoook güzel olacak allahın izniyle
Sağolasınn cnm isteyen herkezeeeeee nasip olur inşallahhhhhhhhhhhh
Aminnn cnm benim
dua etmezmiyimmm isteyen herkeze allahım tez zamanda nasip eder inşallahhhhh
cnm bu ayın 21.gunu cd56 testı ıcın bıyopsı aldırlar...sımdı onun sonucunu beklıyorum...hayırlısıyla temız cıkar İnşaAllah:18::18::18:cnm ben mayıs basında regl olucm ınsaAllah ve hısteroskopı olucam...sonra hazıran adetı ıle baslıycaz tedavıye cnmm
ameliyat histeroskopi aspirasyon ne halt varsa hepsini oldum polip vardı oda alındı bakalım nolcak.kız peşimden gel hemen
cnm benim kromozon ve genetiğime bakıldı bunları bilmem am asonucu iyi gibi zaten dr.dA BEğenmiş hadi sayılı günler kaldı inşlh güzel günler geliyorrr....sağol cnm ben açık öğretim imam hatip lisesini okuyorum cnm dışardan kısmetse idealime kavuşurum inşlhhh
cnm bu 2 gün geçmek bilmez sana inşlh beklediğine değer bebeğin seninle olur ...
maşallah bak ne güzel artık pozitif düşün herşeyii sağlıkla ilerlesin bebeğin her geçen gün...
hoşgeldn......
Sonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39
gercekten hemen gelmek ıstıom cnm... kızz sende bayagı bıse gecırmısın oyyy kuuzum yaa....Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın...
tmm cnm sonucum cıksın doktorumla görusunce sana yazıcam ınsaallah...sende yanılmıosam bahcecıde tedavı olmustun sonra bırakmıstın orayı...bahcecı demekkı aynı prosedurler uygulanıyor:44::44::44:canımm bende 1 yıl önce cd56 yaptırmıştım.. ama doktorum sonuca tam olarak birşey dememişti.. sonucum 29 çıkmıştı..
senin sonuç belli olunca doktorun ne diyecek belki kendimi anlarım bizlerle paylaşırsan sevinirim..
tmm cnm sonucum cıksın doktorumla görusunce sana yazıcam ınsaallah...sende yanılmıosam bahcecıde tedavı olmustun sonra bırakmıstın orayı...bahcecı demekkı aynı prosedurler uygulanıyor:44::44::44:
hosgeldinn cnm tekrardann..
doktorun neden histereskopi istedi bilgi verdimi.. tanimsal amaclimi istedi yoksa bir sikintimi farketti..
rahim filmin var dimi cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?