2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir
allahımmmm sizlere nasip eder inşallahhhh hep dualarımda olacaksınız

kızlar cimcimem ateşlenmiş dr götürdük dün dondurma yemiş boğaz enfeksiyonu olmuş

Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39)

Parantez içindekiler değer aralıkları, çok teşekkür ederim canım.

ayrıca canım bu değerlere göre sorun olmnadığı gözüküyor zaten; ama en doğru kararı dr.un vericektir.

Canım yasım 31. Her iki yumurtalikta da cikolata kistim var. Ameliyat olmadım 4 cm nin altında. Amh degerim 2.8 cok şükür ama bu benim icin cok belirleyicimi bilmiyorum herkesin derdi turlu turlu. Daha once bir aşılamam oldu negatif. Bu ilk tup bebek

Evet canım benim ilk evliliğimizde 3. Yil dolmadigi icin rapor alamadık özele gidiyorum mecburen hepimizin hayırlı olur inşallah

Sperm değeri düşükse 3 yıl evli olma şartı yok biliyorsun değil mi?

Kızlar normalde yarındı test günüm ben bugün yaptırdım çok şükür hamileyim inşallahh devamıda gelir

GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÇOK SEVİNDİMMMM AYAKLARINI SÜRÜ ARKADAN BİSÜRÜ HAMİŞ ÇIKSINNN

canım benim çok sevindim yaaaaaa
Ayyy gün saydıklarım hamile kalınca kendim gibi seviniyorum ben yaaa çok güzel maşallahhhhhhh
Değerin kaç çıktı :26:

ayrıca canım bu değerlere göre sorun olmnadığı gözüküyor zaten; ama en doğru kararı dr.un vericektir.

Bu arada doktor cevap atmış aynen bu yazıyor
Merhaba

Bunlar da bir problem yok.

Ancak bu testler kan pıhtılaşma testleridir.

Ben genetik olan trombofili panelini istiyorum.

MTHFR 677

MTHFR 1298

F V LEIDEN

PROTROMBIN

genleri
Bunları sen yaptırdın mı?

hosgeldinn cnm tekrardann..
doktorun neden histereskopi istedi bilgi verdimi.. tanimsal amaclimi istedi yoksa bir sikintimi farketti..
rahim filmin var dimi cnm..

Cnm benim allah razı olsunnnn sizlerdende güzel haberler almak o kadar çoook istiyorumki
10.gün 116.8 çıktı cnm

İnşallahhh Aminnnnnnnnnn
Hep birlikte benim içinde sevineceğimiz o günlerin hayaliyle tedavimi beklicem bu kez...
Hayırlı olsun cnm tekrar... Rabbim sağlık sıhhat içinde dogurup, büyütmeyi de nasip etsinnnn...

Hayırlı olsun arkadasım varsa tavsiyelerin alalım ben de yarin başlıyorum

Sağolasın cnm benim
ben ilk üçgün yattım ondan sonraki günler evde yemeğimi yaptım benim dondurulmuş embri doktorum jel verdi günde iki tane o yüzden sabak akşam yarım saat kadar yürüdüm ağır bişi kaldırmadım eğilmedim olabildiğince dikkat ettim ama sürekli yatmadım 1 hafta boyunca ananas yedim cevizimi fındığımı bademimi sürekli yedim hazır yoğurt tüketmedim ev yapımı yoğurt yedim yumurtamı sütümü içtim çay kahve içmedim arada sadece bi kaç kere açık çay içtim vee pozitif olmaya çalıştım
ilk tedavimde çok negatiftim korktuğum başıma gelmişti ama bu sefer pozitif oldum

İnşallahhh Aminnnnnnnnnn
Hep birlikte benim içinde sevineceğimiz o günlerin hayaliyle tedavimi beklicem bu kez...
Hayırlı olsun cnm tekrar... Rabbim sağlık sıhhat içinde dogurup, büyütmeyi de nasip etsinnnn...

Amin kuzummm
buarada benim dondurulmuş embriyodu yanlış hatırlamıyorsam senin ikinci tedavin dondurulmuş olacaktı dimi cnm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…