• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır topikte yoktum, bu süre içinde zor bir süreç geçirdim son tedavimden sonra toplanmam zor oldu eşimle ailesiyle bircok sorun yaşadık psikologtu tedaviydi derken çok şükür bu dönemi atlattık ve şimdi herşey yolunda...
4. tedavime başlamak icin doktorum beni histeroskopi için bu ayki adetim bitince cagırmıştı ve adetim bugün bitti ama gitmiycem cünkü bir süre erteledik, sadece görüşmek için gidicem doktoruma ben histeroskopi haricinde ne gerekiosa yapılmasını istiycem tahliller fln. Size sorum başka ne tahlili yapılıyor genetik test kanda pıhtılaşma vs. Bunlarin haricinde?

Allah yardımcın olsun canım.inşallah hayırlı bir sonuç alırsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün dr a sordum kaliteyi arttırmak için vereceğiniz bi ilac varmı dedim olsa zaten hiç bi sıkıntı yasamazdik hastalara alin için derdik.diye moral verdi;((((
Sana dr mu tavsiye etti güzelim.benim 5 yumurta toplanmıştı 3 olgun çıkmış 2 si dollenmisti
Canım bu ilacı doktor verdi suan birçok doktor bunu öneriyor bence sen doktorunu değiştir kendi başarısızlığını sana yıkıyor :41::41:
Rezerv azlığı demek tatlım az yumurta üretimi demek az oluncada şans azalıyor embriyo kaliteside düşüyor benim son tedavimde 2 yumurta toplandı sadece1 döllendi sadece 2 güne giderildi transfer oldu tabikide koca bir negatif :ssz::ssz:

Anladım canım. Benimde kistimden dolayı toplanan yumurta az oluyor ama seninkiyle kıyaslanamaz bile arkadaşım. Allah sabırlar versin süreçler çok sıkıntılı. İnşallah bir sonraki tedavinde bolbol yumurta toplanır canım.[/QUOTE]

Amin canım inşallah:16::16:

Phala kuzum sonucunun cevabı geldimi :26:

Son düzenleme:
Canım bu ilacı doktor verdi suan birçok doktor bunu öneriyor bence sen doktorunu değiştir kendi başarısızlığını sana yıkıyor :41::41:

Anladım canım. Benimde kistimden dolayı toplanan yumurta az oluyor ama seninkiyle kıyaslanamaz bile arkadaşım. Allah sabırlar versin süreçler çok sıkıntılı. İnşallah bir sonraki tedavinde bolbol yumurta toplanır canım.

Phala kuzum sonucunun cevabı geldimi :26:[/QUOTE]

Sonuçlar geldi canım, normal değer aralığında ortasın da çok şükür.
Protrombin Zamanı 12.8 (9.2-14.8)
INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39

Amin canim ins cümlemize.
İnşallah hepimizin olur. Ben bugun kırmızıları gördüm. Yarin hastaneye gidip başlıcam artık. Ama ne bir test ne bir tahlil istenmedi daha. Sadece Amh bakıldı o kadar. Ya kızlar adetin kkinci gunu hemen ilaçlara mı başlıyoruz yoksa test falan mı yaptırcaz bilen varsa cevaplayabilir mı

İnşallah hepimizin olur. Ben bugun kırmızıları gördüm. Yarin hastaneye gidip başlıcam artık. Ama ne bir test ne bir tahlil istenmedi daha. Sadece Amh bakıldı o kadar. Ya kızlar adetin kkinci gunu hemen ilaçlara mı başlıyoruz yoksa test falan mı yaptırcaz bilen varsa cevaplayabilir mı

Doktora gittiğin gün senden kan alıp fsh ve e2 testi yapacaklar zaten. Gittiğin günde iğnelere başlarsın canım

Phala kuzum sonucunun cevabı geldimi :26:

INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39[/QUOTE]

Phala ben senden cok umutluyum takip ediyorum da en azimı sensin aramızda

Canim ben ssk da rapor cikardigim ickn bütün tahlillerim hazirdu adetin 4. Günü gidip hemen basladim...

INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39

Phala ben senden cok umutluyum takip ediyorum da en azimı sensin aramızda[/QUOTE]

Ay canım teşekkür ederim, onca şey yaptım inşallah karşılığını alırız. Seninle hemen hemen aynı zamanlarda başlayacağız, ikimiz içinde hayırlı olsun inşallah.

Anlıyorum teşekkür ederim ben kan tahlilleri sonrasi ilac başlarlar diye tahmin ediyordum yanilmişım

Adetin ikinci gününde doktora gider tedaviye başlama kararı verirseniz hemen iğnelerin başlar. Senin ilk denemen mi:26:

INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39

Ay canım teşekkür ederim, onca şey yaptım inşallah karşılığını alırız. Seninle hemen hemen aynı zamanlarda başlayacağız, ikimiz içinde hayırlı olsun inşallah.

yaz canım ben yaptırmıştım biraz da olsa bilg vermeye çalışırım...

INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39)

Parantez içindekiler değer aralıkları, çok teşekkür ederim canım.

Kizlar bende birsuru tahlil verdim genetik pihtilasma amh ....canim amh sonucun kac cikti yazarmisin bide yasin kac???canim 2.gun dr fsh e2 kan degerine bakip ona gore ilaclarini yaziyo kullanmaya basliyosun....bu arada ne zaman baslicaksiniz tedaviye...hepimize hayirli olur ins...kismet olursa ins.ben haziranda baslicam....

INR 1.19 (0.75-1.25)
APT 28.4 (26-39)

Parantez içindekiler değer aralıkları, çok teşekkür ederim canım.

bak şimdi benim yaptırdığım değerleri yazıyorum; ve dr.um sorun olmadığını söyledi, ona göre karşılaştırırız;
Protombin zamanı: 11.4 (10.4-13)
INR : 0.97 (0.85-1.15)
PT% : 101.9 (82-121)
APT : 24.2 (24.35-31.25)

bunlar hepsi fakültede yaptırdım ve hocam sorun olmadığını söyledi....
canım önemli olan değer aralıkları her hastanenin aralığı farklıdır.

Son düzenleme:
bak şimdi benim yaptırdığım değerleri yazıyorum; ve dr.um sorun olmadığını söyledi, ona göre karşılaştırırız;
Protombin zamanı: 11.4 (10.4-13)
INR : 0.97 (0.85-1.15)
PT% : 101.9 (82-121)
APT : 24.2 (24.35-31.25)

bunlar hepsi fakültede yaptırdım ve hocam sorun olmadığını söyledi....
canım önemli olan değer aralıkları her hastanenin aralığı farklıdır.

hemen hemen aynı ama bende PT% yok

Back
X