Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım rabbim kucagına almayı nasıo rtsinn nazar nazarr
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oradaki yapılan testlerle başka yerde yaptıracağın testler arasında uçurum çıkacağını sanmıyorum ki zaten bu testler makinalar yapıyor o yüzden fark etmez ama tabi başka yerde gidip yaptırmanın hiç bir sıkıntısı yok. Fakat şunu söyleyebilirim seni anlayabilecek doktor bulmak çok zor senin varken bulmuşken onunla devam et diyebilirim o kadar.
canımo jel cok önemli hemen testten sonra git sağlık ocagına aile hekimine söyle durumu acil yazdır al sonucun pozitif cıkacak inş.kullanmaya devam..idrara guvenmenin anlamı yok belirti de arama kan testine guven bencce..
bu arada degerim 19dan 17ye dustu zaten pembe akıntı var adet olmak uzereyim ilaclarımı bıraktım bugun..en zoru da bu dusuk degermiş..
9nisanda başladım cnm gonapeptly 15 gün onu yaptım ama o baskılıyıcımı neymiş onlar bitti
şimdi yumurtalar çoğalsın die sabah 9da 1iğne 4te 2tane iğne
vuruyorum çarşamba belli olcak yumurtaların çoğalıp çoğalmaması cnm uzun prosedür benimki![]()
Günaydın güzel anne adayları.... Direnişe devam :))
Canım test sonuçlarıyla ilgili bi sıkıntım yok. Yapılmadı gereken başka testler vardı da acaba yapılmadımı diye düşünüyorum. Ben doktoruma gittiğimde kistim olduğunu söyledim zaten. Nasılsa kistim var diye testleri gözden mi kaçırdı diye düşünüyorum.herşeyin yolunda olduğunu anlamaya 3 tane kan testi yeter mi? Birde kromozom testi yaptırdım, histeroskopi ve hsg yaptırdım bukadar. Sizlere soruyorum başka test var mı yaptırmam gereken diye.
Canım test sonuçlarıyla ilgili bi sıkıntım yok. Yapılmadı gereken başka testler vardı da acaba yapılmadımı diye düşünüyorum. Ben doktoruma gittiğimde kistim olduğunu söyledim zaten. Nasılsa kistim var diye testleri gözden mi kaçırdı diye düşünüyorum.herşeyin yolunda olduğunu anlamaya 3 tane kan testi yeter mi? Birde kromozom testi yaptırdım, histeroskopi ve hsg yaptırdım bukadar. Sizlere soruyorum başka test var mı yaptırmam gereken diye.
[MENTION][/MENTION]
Sabah akşam vurdurduğun iğnelerin isimleri nedir canım
Merhaba. Sürekli soru soruyorum affedersiniz. Crinone jeli transfere giderken uyguluyor muyuz? Bana gelirken hiç ilaç kullanmayın dediler diye uygulamadım.şimdi kağıtta baktım gelirken uygulayın yazıyor.birazdan transfere gidecem.12 de çağırdılar.ne yapsam acaba uygulasam mi şimdi?
Bana da hiç bir şey kullanma sadece vajinadan alanı kullan demişlerdi.
Merhaba. Sürekli soru soruyorum affedersiniz. Crinone jeli transfere giderken uyguluyor muyuz? Bana gelirken hiç ilaç kullanmayın dediler diye uygulamadım.şimdi kağıtta baktım gelirken uygulayın yazıyor.birazdan transfere gidecem.12 de çağırdılar.ne yapsam acaba uygulasam mi şimdi?
phalam kuzum napıon bakım görusemedık uzun zamandır...basladın demı hayırlısyıla tedavıyeee![]()
gunaydın canlarr...güzel bi hafta diliyorum sizeee....bol bebişli bi hafta gecırelım ınsaAllah...dun cd56 testı ıcın merkeze gıttım ve anestezı ıstememıstım canım cok yandı:2::2::2:...Allahım cok zorduuuu
...İnşaAllah sonucum temız cıkar ve işe yarar kızlarr...
cnm daha ığne kullanıcaksın merak etme yumosların buyuycek hayırlısıylaa....hastaneye doktora ısınmak cok önemlı kesınlıkle...nerde olucaksın cnm bu tedavını?1 hafta sonra başlıyorum canım bir aksilik çıkmazsa. Doktora ve hastaneye çok ısındım, kontrolde tek yumurta gördü ama inşallah ilaçlarla vs ler le çoğalır. Bakalım ne olacak çok heyecanlıyım?
geçmiş olsun canım, sende haziranda başlayacaktın bu testten sonra başka bir şey yaptıracak mısın?