- 14 Şubat 2014
- 2.296
- 1.490
- 198
Hadi az kaldı, bu günü atlatın bak hayat ne güzel olacak size
ayy inşallah canm ya sen naptın cmrt görüşmen vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi az kaldı, bu günü atlatın bak hayat ne güzel olacak size
Kıyamam ben sana
Bak gör çoook güzel haberler alacaksın cnm
inşallah canmmm:18::18:
inşallah ya cok yoruyo bu belirsizlik
seviyoruz tabiki deeestresli canm ya hayırlısıyla bi çıksa sonuçlar bugun de rahatlasak ya yorulduk şu belirsiz bekleyişten
![]()
ayy inşallah canm ya sen naptın cmrt görüşmen vardı
İnşallah canım, inan 4 yumurtaya razıyım ben
Ben 8. Gün erken gebelik testi yaptım begatifti.hiçte bi belirtin yok kullandığım jelde bitti.bugün test gunumdu normaldi negatif olduğunu bile bile öğleden sonra gidip yapacam.şimdi okuldayim
O kadar kürler yaptın hepsinin mükafatını alacaksın cnm![]()
Haklısın cnm beklemek çook kötü birde sağlık söz konusu olunca dahada kötü :85:
Ama ben seni görmeden sana HAYRAN kaldım sizin sevginiz herşeyi yendi allahın izniyle sonucunuzda süperrr çıkacak fıstık
Doktordan çok memnun kaldım, bize epey vakit ayırdı. Hastane ve doktor çok içimize sindi. Yani tedavime orada başlayacağım. Adetimin 2. günü tekrar gideceğim. Fakat kontrolde bir yumurta dedi ama değişebilirmiş sayı, inşallah en azından 4 tane olur. Tek yumurta beni çok çok korkutuyor biliyorsun geçen sefer 1 yumurtayla yarı yolda kalmıştım.
inşallah tatlm ya şu bekleyişlerimiz güzel sonuçlansın bi de bu ay hasta olmazmışım:76::76:
oh hastane doktor içine sinmesi çook önemli bişe bence canm o aşama tamamdırartar kuzum ya sen sev yumişlerini artsınlar büyüsünler çogalsınlar
![]()
inşallah tatlm ya şu bekleyişlerimiz güzel sonuçlansın bi de bu ay hasta olmazmışım:76::76:
oh hastane doktor içine sinmesi çook önemli bişe bence canm o aşama tamamdırartar kuzum ya sen sev yumişlerini artsınlar büyüsünler çogalsınlar
![]()
Keşkeee hayat mucizlerle dolu heran herşey olabilir![]()
Seveyim madem öyle ben onlarıbirde bel sıkı şeyler giymiyim bari.
aman kocişim saglıklı olsun da ilk aşama o benm için sonra tüpe de razıyım ben
sev sev dikkat et simdiden![]()
Ben 8. Gün erken gebelik testi yaptım begatifti.hiçte bi belirtin yok kullandığım jelde bitti.bugün test gunumdu normaldi negatif olduğunu bile bile öğleden sonra gidip yapacam.şimdi okuldayim
İnsanın başına sağlıkla ilgili bi sorun geldiği zaman anlıyor sağlığın ne kadar önemli bişi olduğunu
bende babamdan sonra anladım hergün şükretmek lazım bugünde sağlığımız yerinde diye
aynen katılıyor sen ,eşin ve tabiki ailenin sağlık sorunu iyi olsun bebiş bi şekilde oluyor teknoloji çook ilerledi alahım bize maddi manevi güç verdiği sürece bizler pes etmeyiz![]()
Bir yerde okudum arkadaşlar, çok doğru bir söz. Bunu hep hatırlayalım bize unuttuğumuz şeyleri hatırlatıyor.
Kuzum bende 5 senelik evliyim çevremdeki herkez çocuk sahibi oldu sözde ilk evlenende benim :106:
Bunda da bi hayır var demekten başka caremiz yokBizlerinde olacak bebişleri sadece biraz sabır :85:
Bir yerde okudum arkadaşlar, çok doğru bir söz. Bunu hep hatırlayalım bize unuttuğumuz şeyleri hatırlatıyor.
geçen salavat cektik ya canm ben 2000 cekmiştim aksam rüyamda 500daha cekiyomusum bi yere not alıyom onu sana söylemek içinben salavat cekiim bari
![]()
Mrh.arkadaşlar bende trabzonda tüp bebek yaptırdım şuan bekleme aşamasındayım benim gibi bekleyen var mı hakkımızda hayırlısı olsun inş. Hepimizin yüz güler 🐣🐣🐣
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.