• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inşallah canmmm:18::18:

inşallah ya cok yoruyo bu belirsizlik:14:

seviyoruz tabiki deee:29::29: stresli canm ya hayırlısıyla bi çıksa sonuçlar bugun de rahatlasak ya yorulduk şu belirsiz bekleyişten:14::14:

Haklısın cnm beklemek çook kötü birde sağlık söz konusu olunca dahada kötü :85:
Ama ben seni görmeden sana HAYRAN kaldım sizin sevginiz herşeyi yendi allahın izniyle sonucunuzda süperrr çıkacak fıstık

ayy inşallah canm ya sen naptın cmrt görüşmen vardı

Doktordan çok memnun kaldım, bize epey vakit ayırdı. Hastane ve doktor çok içimize sindi. Yani tedavime orada başlayacağım. Adetimin 2. günü tekrar gideceğim. Fakat kontrolde bir yumurta dedi ama değişebilirmiş sayı, inşallah en azından 4 tane olur. Tek yumurta beni çok çok korkutuyor biliyorsun geçen sefer 1 yumurtayla yarı yolda kalmıştım.

Ben 8. Gün erken gebelik testi yaptım begatifti.hiçte bi belirtin yok kullandığım jelde bitti.bugün test gunumdu normaldi negatif olduğunu bile bile öğleden sonra gidip yapacam.şimdi okuldayim

Hiç belli olmaz sakın teste göre hareket etme her şey değişebilir, haberini bekliyoruz.

Haklısın cnm beklemek çook kötü birde sağlık söz konusu olunca dahada kötü :85:
Ama ben seni görmeden sana HAYRAN kaldım sizin sevginiz herşeyi yendi allahın izniyle sonucunuzda süperrr çıkacak fıstık

inşallah tatlm ya şu bekleyişlerimiz güzel sonuçlansın bi de bu ay hasta olmazmışım:76::76:

Doktordan çok memnun kaldım, bize epey vakit ayırdı. Hastane ve doktor çok içimize sindi. Yani tedavime orada başlayacağım. Adetimin 2. günü tekrar gideceğim. Fakat kontrolde bir yumurta dedi ama değişebilirmiş sayı, inşallah en azından 4 tane olur. Tek yumurta beni çok çok korkutuyor biliyorsun geçen sefer 1 yumurtayla yarı yolda kalmıştım.

oh hastane doktor içine sinmesi çook önemli bişe bence canm o aşama tamamdır:34: artar kuzum ya sen sev yumişlerini artsınlar büyüsünler çogalsınlar:15::15:

Artık gel yahu, buralarda sahipsiz kaldık. Topik başkanımız en büyük bizim başkanımız:kkk::kkk::kkk:

inşallah tatlm ya şu bekleyişlerimiz güzel sonuçlansın bi de bu ay hasta olmazmışım:76::76:

oh hastane doktor içine sinmesi çook önemli bişe bence canm o aşama tamamdır:34: artar kuzum ya sen sev yumişlerini artsınlar büyüsünler çogalsınlar:15::15:

Keşkeee hayat mucizlerle dolu heran herşey olabilir :52:

Seveyim madem öyle ben onları:1::1::1::1: birde bel sıkı şeyler giymiyim bari.

Bir yerde okudum arkadaşlar, çok doğru bir söz. Bunu hep hatırlayalım bize unuttuğumuz şeyleri hatırlatıyor.

aman kocişim saglıklı olsun da ilk aşama o benm için sonra tüpe de razıyım ben:1:

sev sev dikkat et simdiden:34:

İnsanın başına sağlıkla ilgili bi sorun geldiği zaman anlıyor sağlığın ne kadar önemli bişi olduğunu
bende babamdan sonra anladım hergün şükretmek lazım bugünde sağlığımız yerinde diye
aynen katılıyor sen ,eşin ve tabiki ailenin sağlık sorunu iyi olsun bebiş bi şekilde oluyor teknoloji çook ilerledi alahım bize maddi manevi güç verdiği sürece bizler pes etmeyiz:16:

Ben 8. Gün erken gebelik testi yaptım begatifti.hiçte bi belirtin yok kullandığım jelde bitti.bugün test gunumdu normaldi negatif olduğunu bile bile öğleden sonra gidip yapacam.şimdi okuldayim

canımo jel cok önemli hemen testten sonra git sağlık ocagına aile hekimine söyle durumu acil yazdır al sonucun pozitif cıkacak inş.kullanmaya devam..idrara guvenmenin anlamı yok belirti de arama kan testine guven bencce..

bu arada degerim 19dan 17ye dustu zaten pembe akıntı var adet olmak uzereyim ilaclarımı bıraktım bugun..en zoru da bu dusuk degermiş..

İnsanın başına sağlıkla ilgili bi sorun geldiği zaman anlıyor sağlığın ne kadar önemli bişi olduğunu
bende babamdan sonra anladım hergün şükretmek lazım bugünde sağlığımız yerinde diye
aynen katılıyor sen ,eşin ve tabiki ailenin sağlık sorunu iyi olsun bebiş bi şekilde oluyor teknoloji çook ilerledi alahım bize maddi manevi güç verdiği sürece bizler pes etmeyiz:16:

aynen canm ya amiiiiin inşallaaahh:16:

Bir yerde okudum arkadaşlar, çok doğru bir söz. Bunu hep hatırlayalım bize unuttuğumuz şeyleri hatırlatıyor.

geçen salavat cektik ya canm ben 2000 cekmiştim aksam rüyamda 500daha cekiyomusum bi yere not alıyom onu sana söylemek için:1: ben salavat cekiim bari :34:

Kuzum bende 5 senelik evliyim çevremdeki herkez çocuk sahibi oldu sözde ilk evlenende benim :106:
Bunda da bi hayır var demekten başka caremiz yok :50: Bizlerinde olacak bebişleri sadece biraz sabır :85:

canım hep hayırlısını istiyoruz zaten napalım elden bişey gelmiyor ki..
rabbim bize yardım etsın ınsallah..
senınn güzel haberi almana az kaldı :nazar:

evet cnmmmmmmmmmmmm gerçekten cok anlamlı

geçen salavat cektik ya canm ben 2000 cekmiştim aksam rüyamda 500daha cekiyomusum bi yere not alıyom onu sana söylemek için:1: ben salavat cekiim bari :34:

rüyadan böyle bir şey görmen çok güzel bir şey, duaların yerini bulduğunu gösteriyor bence

Mrh.arkadaşlar bende trabzonda tüp bebek yaptırdım şuan bekleme aşamasındayım benim gibi bekleyen var mı hakkımızda hayırlısı olsun inş. Hepimizin yüz güler 🐣🐣🐣

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun transferin canım. Allah sabır versin sana bu bekleme süresinde. İnşallah bebeğinin haberini alırsın.

Back
X