• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canıııımmmm hayırlı olsuuunnn. Ben de ikinci gün bakmıştım aynen böyleydi. Ertesi gün kanda baktırdım 148 çıktı. Bana hemşire değerin yüksek olduğu için 8.gün idrarda çıkmış yoksa çıkmazdı dedi. Kaç embriyo yerleştirdiler. Yoksa senin de mi ikiz ?? 😍😍

🌸🌸🌸

2.gün idrarda çıkar mı 3.gün embriyosu.kandada çıkıyo mu.yapsak mı ayy.

Burun akıntısı baş ağrısı öksürük vücut kırgınlığı bel ağrısı bindik bir alamete gidiyozjkıyamete.:37:

Canıııımmmm hayırlı olsuuunnn. Ben de ikinci gün bakmıştım aynen böyleydi. Ertesi gün kanda baktırdım 148 çıktı. Bana hemşire değerin yüksek olduğu için 8.gün idrarda çıkmış yoksa çıkmazdı dedi. Kaç embriyo yerleştirdiler. Yoksa senin de mi ikiz ?? 😍😍

🌸🌸🌸

Ama ikinci gün bakmıştım diye yazmışın ben mi yanlış anladım.

Sizinde progesteron jeli kullandıktan bir süre sonra çamaşırınıza topak olarak azda olsa çıkıyo mu.

Gerçekten gördünmü seninde mi öyleydi bak şimdi Dahada heyecanlandım iki tane embriyo yerleştirildi allahım test günü gelsinler lütfennnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hadı hayırlı olsun bu aynı benım ilk grbeliğimdeki gibi😬ben bugun yaptım biliosun cıkmadı hayırlısı beklicez sen yat sadece tuvalete kalk riskli olabılır kamama istirahat et bence beşilerin senle cnm darısı basımıza inş dua et

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

iyimii anlamadımm canımm ikiye katlansa 130 falan olmazmıydı şimdi iyimii me olur bilgi verin kızlarr ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗canım tamam iki katı işte degerın artık rahatlada bize dua et

Son düzenleme:
Benimkide orta kalite canım test günün 6 mayıs mı.benim 3.günüm bugün.ilk konduğu gün ve ilk gün batmalar oldu solda.gazlandım dün akşam benim böyle.ben yatmıyorum ara ara işte.ayaklarımı uzatıyorum falan.zaten hareket rahimde kan dolaşımını arttırırmış.
Evet 6 Mayıs canim..benim batma falan oldumu hic bilmiyorum gaz problemi yasadigim icin fazlasiyla:((yaa ben yatiyorum doktorun verdigi kağıtta da oyle yaziyo esim de cumadan beri yanimda sagolsun mecburenn yatiyoruz ama arada geziniyorum..senin kacinci gun transferi oldu?

Evet 6 Mayıs canim..benim batma falan oldumu hic bilmiyorum gaz problemi yasadigim icin fazlasiyla:((yaa ben yatiyorum doktorun verdigi kağıtta da oyle yaziyo esim de cumadan beri yanimda sagolsun mecburenn yatiyoruz ama arada geziniyorum..senin kacinci gun transferi oldu?

3.gün embriyosu canım.bende ara ara yatıyorum.nezleyim bide burun akıntısı falan.benim akşam gazım vardı sorma.

3.gün embriyosu canım.bende ara ara yatıyorum.nezleyim bide burun akıntısı falan.benim akşam gazım vardı sorma.
Gecmis olsun tatlim dikkat et kendine...gaz ciddi sıkıntı dun daha kotuydum kuru kayisi su falan derken biraz rahatim bugun..yeme icme sıkıntı birazda normalde cok yemem ogun atladigim cok olur simdii aksatmiyorum bide uzerine gaziydi tuvalet sıkıntısi..idare ediyoruz canim yaa yeterki iyi olsun sıkı sıkı tutunsun..cok istedim iki embriyo transfer edilsin zaten iki taneydi ama daktir amca musadee etmedi...ozellikle yiyip ictigin bisi varmi:)))sormasam olmazdi ama dimi adettendir:))

Gecmis olsun tatlim dikkat et kendine...gaz ciddi sıkıntı dun daha kotuydum kuru kayisi su falan derken biraz rahatim bugun..yeme icme sıkıntı birazda normalde cok yemem ogun atladigim cok olur simdii aksatmiyorum bide uzerine gaziydi tuvalet sıkıntısi..idare ediyoruz canim yaa yeterki iyi olsun sıkı sıkı tutunsun..cok istedim iki embriyo transfer edilsin zaten iki taneydi ama daktir amca musadee etmedi...ozellikle yiyip ictigin bisi varmi:)))sormasam olmazdi ama dimi adettendir:))

Ananas aldırdım kivi falan dün yemedim gerçi.hergün haşlanmış yumurta.sebze yemeği kayısı,ananas suyu arada süt.çay içmiyodum bugün deldim yasağı mı.göğüslerde acıma var mı senin elleyince.

Ananas aldırdım kivi falan dün yemedim gerçi.hergün haşlanmış yumurta.sebze yemeği kayısı,ananas suyu arada süt.çay içmiyodum bugün deldim yasağı mı.göğüslerde acıma var mı senin elleyince.

Benim cayla hicccc aram yok bi kola içerdin onu da biraktik..beni en cok sigara zorluyo:((ananas kuru kayisi kuru dut kabak cekirdegi sebze bugün de balik inşallah..balik onemli diolar..az oncede dedemiz mesir macunu getirdi bugun manisada mesir senlikleri varda mesir saçimini izlemeye gitmisler ayagimin dibine dustu dedi onu da yedik sifa niyetine:))derlerki her derde devadir:)))goguslerim zaten cok buyumustu haliyle aciyo biraz..kendimi cok da dinlemiyorum ben aslinda belirti aramamaya calisiyorum yanii en azindan simdilik

Benim cayla hicccc aram yok bi kola içerdin onu da biraktik..beni en cok sigara zorluyo:((ananas kuru kayisi kuru dut kabak cekirdegi sebze bugün de balik inşallah..balik onemli diolar..az oncede dedemiz mesir macunu getirdi bugun manisada mesir senlikleri varda mesir saçimini izlemeye gitmisler ayagimin dibine dustu dedi onu da yedik sifa niyetine:))derlerki her derde devadir:)))goguslerim zaten cok buyumustu haliyle aciyo biraz..kendimi cok da dinlemiyorum ben aslinda bedlirti aramamaya calisiyorum yanii en azindan simdilik
kabak çekirdeği niye ki.

Hahahah gel cnm gel neşeli insanlara ihitiyacımız varrr :52:
Hoşgeldin cnm nasılsın

Hoşbuldum canım iyyim şükür sizlerde iysinizdir inşallah.sogan kürü topiğindendim orayı mundar ettikte hep beraber topiğin adıyla uzaktan yakından alakası yok ıcerıgındeki sohbetlerin mybaby level atladı buraya :)) benimde suaralar kafamda deli sorular bol bilge hatunlar varımıs bu topikte ilk gözüme kestirdiğime sorular yagdırmaya baslıcam nasipse:1::1::1:

Hoşbuldum canım iyyim şükür sizlerde iysinizdir inşallah.sogan kürü topiğindendim orayı mundar ettikte hep beraber topiğin adıyla uzaktan yakından alakası yok ıcerıgındeki sohbetlerin mybaby level atladı buraya :)) benimde suaralar kafamda deli sorular bol bilge hatunlar varımıs bu topikte ilk gözüme kestirdiğime sorular yagdırmaya baslıcam nasipse:1::1::1:
Himmmm denişikkk hatun kişilikk..neşeli kipir kipirr taze kann hos geldin:)

Back
X