değerlerin çok güzel artmış canım için rahat olsun.. inşallah keseyi göreceksin yakında..
inşallah canımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değerlerin çok güzel artmış canım için rahat olsun.. inşallah keseyi göreceksin yakında..
Ya kızlar biri bana yardımcı olsun lütfen gonal f 450 ml kullanıyorum 3 gün kullandım pko var bu arada bende. Doktora gittmi yumurtalıklarım hareketlenmeye başlamış.sonra bi 3 gun daha dedi doktor. Git gide Karnım şişmeye başladı.her geçen gün dozunu azaltıyoruz.iğneden sonra ne olucak.Karnım ın şişmesi normalmi?22 yaşındayım.tecrübesi olan ablalarim cevap verirseniz sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar 3.gün transferi olanlar hangi gün idrar testi yaptınız
Ya kızlar biri bana yardımcı olsun lütfen gonal f 450 ml kullanıyorum 3 gün kullandım pko var bu arada bende. Doktora gittmi yumurtalıklarım hareketlenmeye başlamış.sonra bi 3 gun daha dedi doktor. Git gide Karnım şişmeye başladı.her geçen gün dozunu azaltıyoruz.iğneden sonra ne olucak.Karnım ın şişmesi normalmi?22 yaşındayım.tecrübesi olan ablalarim cevap verirseniz sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyyy massallah rabbim namazlarini dualarinizi kabul etsin..
Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23
Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..![]()
merhabaa..aynı günde olmuş transferimiz:)inşallah sonuçlarımız pozitif olur.kaçıncı gün embriyosuydu?
Kızlar 3.gün transferi olanlar hangi gün idrar testi yaptınız
Bende allah izin verirse transfer e hazırlanıyorum,embriyolarımız donduruldu ,nasip olursa 13 yada 14 ünde transfer olacak, emriyoların durumuna göre hayırlısı artık, benim içinde dua edin, :)
canım ben ilk tedavimde hamile kalmıstım 10. gün idrarda silik bile çıkmadı ve sonraki 3 gün içinde kaybettim bebeğimi malesef.. kişiden kişiye degişiyo ama 10. günden sonraki günler silikte olsa idrarda çıkıyo:26:
Bende allah izin verirse transfer e hazırlanıyorum,embriyolarımız donduruldu ,nasip olursa 13 yada 14 ünde transfer olacak, emriyoların durumuna göre hayırlısı artık, benim içinde dua edin, :)
3gunde nasıl kaybettin canım nlatır mısın yani düşük degerdi ve daha da mı dustu nasıldı?
12. gün hcg derim 35.94 çıkmıstı 2 gün sonra artış olmadı bebegin gelişimi durdu diger 3 gün ard arda hcg yaptırdım hala 35 çıkıyodu 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım ve kan degerim 1 e düşmüştüadet kanı ile bebeğimi tamamen kaybettimm
su anda basıma gelen seyin aynısı yani
neden oluyor acaba bu doktorun sana acıklama yaptı mı bu konuda ne kadar ara verdin canım 2.tup için ve bu sefer kaçembriyo konuldu sorun ne sizde?inş.bu sefer bebegine kavusursun hayatım![]()