• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Adetinize bir buçuk hafta kala muane olup yumurta sayısını öğrenen var mı?

Ya kızlar biri bana yardımcı olsun lütfen gonal f 450 ml kullanıyorum 3 gün kullandım pko var bu arada bende. Doktora gittmi yumurtalıklarım hareketlenmeye başlamış.sonra bi 3 gun daha dedi doktor. Git gide Karnım şişmeye başladı.her geçen gün dozunu azaltıyoruz.iğneden sonra ne olucak.Karnım ın şişmesi normalmi?22 yaşındayım.tecrübesi olan ablalarim cevap verirseniz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kızlar biri bana yardımcı olsun lütfen gonal f 450 ml kullanıyorum 3 gün kullandım pko var bu arada bende. Doktora gittmi yumurtalıklarım hareketlenmeye başlamış.sonra bi 3 gun daha dedi doktor. Git gide Karnım şişmeye başladı.her geçen gün dozunu azaltıyoruz.iğneden sonra ne olucak.Karnım ın şişmesi normalmi?22 yaşındayım.tecrübesi olan ablalarim cevap verirseniz sevinirim

Bu arada tüp bebek tedavisi görüyorum.

Kızlar 3.gün transferi olanlar hangi gün idrar testi yaptınız

bak canım idarar guvenme o kadar burda yaza yaza agzımda tuy bitti herkes okusunnn lütfenn 6. gun yaptım tek çizgi 7. gun yaptım silik ikinci çizgi 8. gun yaptım silik ikinci çizgi 9. gun yaptım tek çizgi 10. gun kan testi 44,5 11. gün idrar tek çizgi 12. gün bugun idrar tek çizgii kan 87,30 net oldumu kızlarrr kendinizi benim gibi strese sokmayınn bebişleri düşünelimm bence herkes kan gününü beklesinn hepinizi öpuyorummm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım şişcek kargon çünkü yımurtalar oluyo istenilen ölçuye gelince çatlatma iğnesi cercek ler sonra yumurtalar toplancakk ....

Hepinizin bebisleri hayirli olsun rabbim olmayanlara da versin banada versin hamilelerin duasi kabul olurmus bizim icin de dua edinnnnnn ne olurrr bizde anne olalim bende anne olmak istiyorum ; (((

Kızlarr inanamıyorumm, şoktayım hala, normalde test günüm yarın ama dayanamadım bugün test yaptırdım ve değerim 77.23 :49:

Doktorum c.tesi tekrarlayalım emin olalım dedi, ne olur bana dua edin, inşaallah c.tesi iki katı olarak çıkar. Ben her kendim için dua ettiğimde sizede dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun..:16:

canım gözun aydın aynı dönemler teavi olmuşuz benmki olmadı malesef kacıncı denemendi ve sorun neydi acaba?sağlıkla kavuş canım inş..:nazar::nazar::nazar:

merhabaa..aynı günde olmuş transferimiz:)inşallah sonuçlarımız pozitif olur.kaçıncı gün embriyosuydu?

aa ne güzel tesadüf canım hakkımızda hayırlısı olsun iiinnşallaaahh.. :16::16::16:3. gün embriyosu 8 hücreliydi inşallah tutunmustur bebeişlerimiz seninki kaç gün embryosuydu canım :nazar::nazar:

ya kızlar burdamı okudum bilmiyorum ama yağmur suyu toplayıp eşinin elinde içme gibi bişey ler yazıyordu neydi nasıldıı şütfenn cvppp

Bende allah izin verirse transfer e hazırlanıyorum,embriyolarımız donduruldu ,nasip olursa 13 yada 14 ünde transfer olacak, emriyoların durumuna göre hayırlısı artık, benim içinde dua edin, :)

Kızlar 3.gün transferi olanlar hangi gün idrar testi yaptınız

canım ben ilk tedavimde hamile kalmıstım 10. gün idrarda silik bile çıkmadı ve sonraki 3 gün içinde kaybettim bebeğimi malesef.. kişiden kişiye degişiyo ama 10. günden sonraki günler silikte olsa idrarda çıkıyo:26:

Bende allah izin verirse transfer e hazırlanıyorum,embriyolarımız donduruldu ,nasip olursa 13 yada 14 ünde transfer olacak, emriyoların durumuna göre hayırlısı artık, benim içinde dua edin, :)

hakkında hayırlısı olsun canım hayırlı olsun diyelim şimdiden iyi düşünelim iyi olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsın :16:

canım ben ilk tedavimde hamile kalmıstım 10. gün idrarda silik bile çıkmadı ve sonraki 3 gün içinde kaybettim bebeğimi malesef.. kişiden kişiye degişiyo ama 10. günden sonraki günler silikte olsa idrarda çıkıyo:26:

3gunde nasıl kaybettin canım nlatır mısın yani düşük degerdi ve daha da mı dustu nasıldı?

3gunde nasıl kaybettin canım nlatır mısın yani düşük degerdi ve daha da mı dustu nasıldı?

12. gün hcg degerim 35.94 çıkmıstı 2 gün sonra artış olmadı bebegin gelişimi durdu diger 3 gün ard arda hcg yaptırdım hala 35 çıkıyodu 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım ve kan degerim 1 e düşmüştü :5::5: adet kanaması ile bebeğimi tamamen kaybettimm

Son düzenleme:
12. gün hcg derim 35.94 çıkmıstı 2 gün sonra artış olmadı bebegin gelişimi durdu diger 3 gün ard arda hcg yaptırdım hala 35 çıkıyodu 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım ve kan degerim 1 e düşmüştü :5::5: adet kanı ile bebeğimi tamamen kaybettimm

su anda basıma gelen seyin aynısı yani:43::43::43:
neden oluyor acaba bu doktorun sana acıklama yaptı mı bu konuda ne kadar ara verdin canım 2.tup için ve bu sefer kaçembriyo konuldu sorun ne sizde?inş.bu sefer bebegine kavusursun hayatım:16:

4444. Sayfamız hayırlı uğurlu olsun:))

su anda basıma gelen seyin aynısı yani:43::43::43:
neden oluyor acaba bu doktorun sana acıklama yaptı mı bu konuda ne kadar ara verdin canım 2.tup için ve bu sefer kaçembriyo konuldu sorun ne sizde?inş.bu sefer bebegine kavusursun hayatım:16:

ay canım benim inan çok zor bi durum rabbim bi kez daha yasatmasın tez zamnda bebeklerine kavusursun inş. benim ilk tedavimde embriyo kaliteleri hiç iyi degildi 2 . gün embryosuydu .. Dr embryonun güçsüz oldugu için olmadıgını söyledi. vucudumuz o kadar güzel yaratılmıski en ufak bi arızalı hücreyi anında dışarı aatıyo .. Belkide hakkımızda böyle hayırllısıymıs canım şimdi 2 embryo koyuldu 3. gün embryosu herşey yolunda gitti umarım tutunmuslardır Allahıma emanet

Son düzenleme:
Back
X