Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.gun 44,5 12. gün 87,30 iyimiiiii kızlarr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzel canım maşallah önemli olan sayı değil değerin ikiye katlanması canım![]()
iyimii anlamadımm canımm ikiye katlansa 130 falan olmazmıydı şimdi iyimii me olur bilgi verin kızlarr ..
hayırr ikiye katlanmasından kastı bu değerin güzel canım iki gün sonra 160 filan olmalı
sen kafana takma inşallah güzel olur sonucunda kalp atışlarını duyarsın canım![]()
manapur ve ucrin ullandım ben ovitrelle 3 tane kullandım ..jeliestroferimi biliyorsun zaten..hepsin eraporla340tl ödedim az ödedim arkadaslarım hep çok ödedi ilacım azdı benim sanırım..ya da kısa diye belki..bak arkadasım da uzun protokolle hamile şimdi o bence işe yarıyor ya senin için umitliyim ben![]()
Kızlar Merhaba. Beni bugün hastaneden aradılar yarın transfere gelin dediler. Yarın 3.gün. Acaba bir sorun mu olmustur erken çağırıyorlar. 5.gün blastokist transferi daha mı iyiymiş? Aranızda 3.gün transferi olup ta pozitif sonuç alan var mı?((
Benimde bugün biraz kanamam oldu ama moralimi bozmicam![]()
Cnm benim bozma tabii hemen moralini.devam ediyormu cnm lekelenmen..
:)) ewet cnm.. bakalim ne olacak cok heyecan yaptim..
Lavoboya gittikce oluyor gibi ama ben az önce idrar testi yaptım
Fotoğrafını yüklesem mi acaba ikinci çizgi silikte olsa çıktı ama çok belirgin değil![]()
Lavoboya gittikce oluyor gibi ama ben az önce idrar testi yaptım
Fotoğrafını yüklesem mi acaba ikinci çizgi silikte olsa çıktı ama çok belirgin değil![]()
Eki Görüntüle 1089842
Siz görüyormusunuz ikinci çizgiyi
Bugün 8.gün
Ben gördüm resimde var çizgi.kaçın gün embriyosu hayırlısı arkadaşım.belirtin var mı.
Eki Görüntüle 1089842
Siz görüyormusunuz ikinci çizgiyi
Bugün 8.gün
Canıııımmmm hayırlı olsuuunnn. Ben de ikinci gün bakmıştım aynen böyleydi. Ertesi gün kanda baktırdım 148 çıktı. Bana hemşire değerin yüksek olduğu için 8.gün idrarda çıkmış yoksa çıkmazdı dedi. Kaç embriyo yerleştirdiler. Yoksa senin de mi ikiz ?? 😍😍
🌸🌸🌸