• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
iyimii anlamadımm canımm ikiye katlansa 130 falan olmazmıydı şimdi iyimii me olur bilgi verin kızlarr ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırr ikiye katlanmasından kastı bu değerin güzel canım iki gün sonra 160 filan olmalı
sen kafana takma inşallah güzel olur sonucunda kalp atışlarını duyarsın canım:16:

manapur ve ucrin ullandım ben ovitrelle 3 tane kullandım ..jeliestroferimi biliyorsun zaten..hepsin eraporla340tl ödedim az ödedim arkadaslarım hep çok ödedi ilacım azdı benim sanırım..ya da kısa diye belki..bak arkadasım da uzun protokolle hamile şimdi o bence işe yarıyor ya senin için umitliyim ben:nazar::nazar::nazar:

bunun uzunla kısayla alakası yok,toplanan yumurtan kalıtelı olacak,döllenecek,rahim embrıyoyu kabul edecek gerisi boş bence canım.bizler coook sıkıntı yapıyoruz.ben şimdi kalkıp arkadaşıma gıdecem kafamı dagıtacam bıraz.asıl ben senden umutluyum kızımmm....senin ki inşallah geç tutunmuşturda o değerin yarına artmış olur.çok öptüm

10.gun 44,5 12. gün 87,30 iyimiiiii kızlarr

şimdi sen benim yakın bir arkadaşım olsan kızım sen ne manyak çıktın işte değerin artıyor bide bunun için mi üzülüyon diyip sonunda başka bi şeyler eklerdim ama değilsin o yüzden canım değerin artıyor gayette güzel hiç moralini bozma bebeğin seninle diyorum.moralini yüksek tut

Kızlar Merhaba. Beni bugün hastaneden aradılar yarın transfere gelin dediler. Yarın 3.gün. Acaba bir sorun mu olmustur erken çağırıyorlar. 5.gün blastokist transferi daha mı iyiymiş? Aranızda 3.gün transferi olup ta pozitif sonuç alan var mı? :(((

Cnm hiiic kafani kurcalama boyle seylerle.benim dondurulmus 3.gun dü.çok sukur degerim iyi ciktı insallahta devam eder.rabbim ol dedikten sonra olur.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398596679.058071.webp

Siz görüyormusunuz ikinci çizgiyi
Bugün 8.gün

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1089842

Siz görüyormusunuz ikinci çizgiyi
Bugün 8.gün

Canıııımmmm hayırlı olsuuunnn. Ben de ikinci gün bakmıştım aynen böyleydi. Ertesi gün kanda baktırdım 148 çıktı. Bana hemşire değerin yüksek olduğu için 8.gün idrarda çıkmış yoksa çıkmazdı dedi. Kaç embriyo yerleştirdiler. Yoksa senin de mi ikiz ?? 😍😍

🌸🌸🌸

Canıııımmmm hayırlı olsuuunnn. Ben de ikinci gün bakmıştım aynen böyleydi. Ertesi gün kanda baktırdım 148 çıktı. Bana hemşire değerin yüksek olduğu için 8.gün idrarda çıkmış yoksa çıkmazdı dedi. Kaç embriyo yerleştirdiler. Yoksa senin de mi ikiz ?? 😍😍

🌸🌸🌸

Gerçekten gördünmü seninde mi öyleydi bak şimdi Dahada heyecanlandım iki tane embriyo yerleştirildi allahım test günü gelsinler lütfennnn

Son düzenleme:
Back
X