• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:48::48::48::48::48::48::48:

inşallah canım menim hepimiz anne olacaz bu sene ama önce sen hamişlik haberini ver bize ayağını iyi sürüki peşindende biz gelelim:34::34::34::34::34::34::34::34:

Offff yaaa yine aynı hatayı yaptım beğendim seçeneğini seçeceğime yanlışlıkla beğenmedim tuşuna bastım :19:
Ben eski sistemi özledim yaaaaa:85: Özür dilerim kuzumm yanlışlıkla oldu :50:

günaydın...... en güzel anne adayları.....

kızlar teşekkür ederim... şimdilik iyi dedi dr.. ama yatacakmışım... bende mecburen kalkmadan yatıyorum.... haber vermek istedim sizleri takip edemiyorum.... dualarım sizinle.... Rabbim bu yolda emek harcayan hiçbirimizi yarım bırakmasın inşallah........

Kuzum iyi olmana çok sevindim bol bol dinlen :16::16:

Kız puanmı düşüyor öyle :26:
Anammm bundan sonra puanın yükselsin diye bol bol beğenicem:1:

bende yeni öğrendim canım senden önce bir arkadaş beğenmişti puanım 25 miş sonra senden beğeni diye mesaj geldi baktım puanım 24 e düşmüş Allah Allah dedim ama demekki sen beğenmemişsin beni :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: demek beğenilmeyince puanı geri alıyolar canım :34::34::34::34::34:

Canım estrofem hapını tam saatinde alman gerekmiyor ben günde iki tane içiyorum doktorum istersen aynı anda iç bişi olmaz diyor

Aaa ii oızaman benimde içime dert olmuştu ilgisiz bırakıyorum yavru mu diyeee :1:

Canım seninde transferin cuma günümü olmuştu sen benden öndesin allahın izniyle ilk güzel haberi sen vereceksin :16:

17 nisanda oldu cnm benim transfer, İnşallah sırayla vericez mutlu mutlu haberler. Rabbim sen bizim yanımızda ollllllllllll :16:

Offff yaaa yine aynı hatayı yaptım beğendim seçeneğini seçeceğime yanlışlıkla beğenmedim tuşuna bastım :19:
Ben eski sistemi özledim yaaaaa:85: Özür dilerim kuzumm yanlışlıkla oldu :50:

Beğenilince puan mı alıyoruz benim bundan haberim yoktu:53:

İnşallah test sonucumuz pozıtıf cıkacak halay cekcez bıdr şu öksurukten kurtulsam 😞dr a dedımkı oksurursem sankı gıdecekmiş gibi gelio dedım yok dedı öle olsa kımse hamile kalamaz dedı hayırlısı bakalım👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back