inşallah çok güzel bir gün olacak hep umutlu ol hep pozitif düşün seninde hasretin biter inşallah çok sevinirim inanki![]()
Canımsın sen yaaaa
inşallah cnm hepimiz pozitif sonuç alıcaz ben inanıyorumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çok güzel bir gün olacak hep umutlu ol hep pozitif düşün seninde hasretin biter inşallah çok sevinirim inanki![]()
aynen bende 3 gün yatmıştım.kesinlikle yatmicam artık![]()
Canımsın sen yaaaa
inşallah cnm hepimiz pozitif sonuç alıcaz ben inanıyorumm![]()
inşallah canım menim hepimiz anne olacaz bu sene ama önce sen hamişlik haberini ver bize ayağını iyi sürüki peşindende biz gelelim![]()
günaydın...... en güzel anne adayları.....
kızlar teşekkür ederim... şimdilik iyi dedi dr.. ama yatacakmışım... bende mecburen kalkmadan yatıyorum.... haber vermek istedim sizleri takip edemiyorum.... dualarım sizinle.... Rabbim bu yolda emek harcayan hiçbirimizi yarım bırakmasın inşallah........
Offff yaaa yine aynı hatayı yaptım beğendim seçeneğini seçeceğime yanlışlıkla beğenmedim tuşuna bastım
Ben eski sistemi özledim yaaaaa:85: Özür dilerim kuzumm yanlışlıkla oldu![]()
önemli değil canım bende puanım niye düştü diyorum![]()
Kız puanmı düşüyor öyle :26:
Anammm bundan sonra puanın yükselsin diye bol bol beğenicem![]()
Canım estrofem hapını tam saatinde alman gerekmiyor ben günde iki tane içiyorum doktorum istersen aynı anda iç bişi olmaz diyor
Canım seninde transferin cuma günümü olmuştu sen benden öndesin allahın izniyle ilk güzel haberi sen vereceksin![]()
Offff yaaa yine aynı hatayı yaptım beğendim seçeneğini seçeceğime yanlışlıkla beğenmedim tuşuna bastım
Ben eski sistemi özledim yaaaaa:85: Özür dilerim kuzumm yanlışlıkla oldu![]()
bende yeni öğrendim canım senden önce bir arkadaş beğenmişti puanım 25 miş sonra senden beğeni diye mesaj geldi baktım puanım 24 e düşmüş Allah Allah dedim ama demekki sen beğenmemişsin benidemek beğenilmeyince puanı geri alıyolar canım
![]()
Aaa ii oızaman benimde içime dert olmuştu ilgisiz bırakıyorum yavru mu diyeee
17 nisanda oldu cnm benim transfer, İnşallah sırayla vericez mutlu mutlu haberler. Rabbim sen bizim yanımızda ollllllllllll![]()
Telafi edicem![]()
Cnm sen ne zaman başlayacaksın ikinci tedavine:26:
Beğenilince puan mı alıyoruz benim bundan haberim yoktu![]()
önemli değil tatlım menim sen buraya hamileyim diye yaz ben 100 puan almış kadar sevinecem![]()
yine adetim gecikti yine adetimi bekliyorumhayırlısıyla olursam başlıyoruz.estrofem içiyorum şu an.
Şahsen benimde haberim yoktu![]()
yine adetim gecikti yine adetimi bekliyorumhayırlısıyla olursam başlıyoruz.estrofem içiyorum şu an.