• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlarr hepinize gunaydin.. bu gun kan verdim . Ogleden sonra cikacakmis. Ama eve gelirken dayanamayip idrar testi aldi ve yaptim sonuc pozitiffff. Ama kani gorunce kesin inanacagim. Bu arada belim kopacak gibi agriyoo. Ogleden sonra haber veririmmm

canımm hayırlııı olsunnnnnn
harika bi haberr tebriklerrr
:nazar::nazar::nazar::nazar:

:)) canım benim yaa çok dikkatlisin öğretmen olmanın özelliği galibaa
çok sağol güzel dileklerin için hep beraberce
ensu ece yeğenimin ismi.. nickim biraz sade olsun istedim sadece ensu yu kullanmaya karar verdim..
tedavi öncesi bi karamsarlık var üzerimde sadelik iyi gelir belki dedim:))

canım bende de karamsarlık var ama bak tedaviye başlıyorsun :) onun için umut zamanı şimdiden yumileri sevmeye başla annesi onlar bebek olacak allahın izni ile :) ben gidiyorum okul vakti öptüm seniiiiiii :)

Hmm anladım. Bu göreceli bir kavram galiba. Doktordan doktora değişiyor. Kimi baştan bırakıyor. Kimi opudan iki gün önce. Ama o zaman benim eşimin perhizi 10 günden fazla olacak opu günü. Oda sıkıntı değil mi?:44::44::44:

haklısın canım farklı bilgi veren çok doktorda duydum biraz göreceli galiba..
ozaman eşin kendi tek başına halledecek cnm..:)

:1:uzun bir ara var diyosun yani...
Ya bilmiyorum valla. Şu zaman geçseydi. Çok sıkılıyorum. Doktoru , hastaneyi herkes çok seviyor bir ben sevemedim. Gidip doktoru dövesim var. Çığlık atasım var. Hatta bu işten vazgeçesim var ama cesaret edemiyorum. İğneleri yedik artık...

Valla canım benim drum öyle söyledi sormasam belkide söylemeyecekti ama sorasım tuttu ve şükür bi sıkıntı yaşamadık...3 aydır doğal olarak tık yok :1: Sabret sonu güzel olacak

canım bende de karamsarlık var ama bak tedaviye başlıyorsun :) onun için umut zamanı şimdiden yumileri sevmeye başla annesi onlar bebek olacak allahın izni ile :) ben gidiyorum okul vakti öptüm seniiiiiii :)

iyi dersler çok öptümm.. :54::54:

haklısın canım farklı bilgi veren çok doktorda duydum biraz göreceli galiba..
ozaman eşin kendi tek başına halledecek cnm..:)

Hmmm evet. Bir de o olay vardı demi? :17:
Zor işlermiş bunlar ya. Sıkıntı heyecan yapmam sanıyordum ama iş ciddiye binince öyle olmuyormuş.

Kizlarr hepinize gunaydin.. bu gun kan verdim . Ogleden sonra cikacakmis. Ama eve gelirken dayanamayip idrar testi aldi ve yaptim sonuc pozitiffff. Ama kani gorunce kesin inanacagim. Bu arada belim kopacak gibi agriyoo. Ogleden sonra haber veririmmm

Ayyyy süperrr idrarda çıkmasıda ii bişey şimdiden tebrik ederim...
Kan sonucuyla sevinicimizin pekişmesi dileğiyleeee.
Maşallah sizeee:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorcam döllenen yumişler normal seyirde gelişimi oluyo mu transfere kadar.

Kızlarrr,
Bugün transferin 5. günü..
Ben hiç bişey hissetmiyorummm canlar.
Bir belirtim olsun çok isterdim eğer varsa, yoksa zaten yapacak bişey yok.
Kramlar girseydi karnıma, kasıklarım batsaydı, ne bileyim azcık başım döneydi fır fır, Birazda kokulardan tiksinseydim öyle hemen kusmak olmaz şimdi sonracımaaa göğüslerim koca koca olaydı da el değmeseydi bu aralar bişey değdiği yok zaten :1::1:
ne hoş olurdu ama di miiiiiiiiiii :9::9:
Sanırım sıyırmaya başladım geçmişler olaaaa:55::35::36:

Hayırlı olsun canım 5.günde belirti arama kendini de bebeğinide strese sokma...ben 6.günü öğrendim gebe olduğumu ama ohss olmuştum hastanede yattım şiddetli ateş yumurtalık ağrısı ve 1 sefer şiddetli istifra oldu ama inan mide bulantılarım başlayana kadar ki 5.haftada başladı hiçbir şey anlamadım arada kasıkta sinek ısırığı gibi batma oda anlıktı.Göğüslerim 9.haftadan sonra büyüdü ve ağrımaya başladı.Sadece en erken belirtim akşam 7 dedi mi uykum geliyordu yemek yerken elimde kaşıkla çok uyuya kalmışımdır.:1:koku hassasiyeti falanda adet gecikmesinden sonra başladı...

İnşallah bebeğin seninledir allah gönlüne göre versin :49:

Hayırlı olsun arkadaşım darısı bizlere.

oyy maşallah canmm hadi kan sonucunu da alalım hamiş hamiş:49::16::16::16::emir_bebek::nazar:

Hayırlı olsun canım 5.günde belirti arama kendini de bebeğinide strese sokma...ben 6.günü öğrendim gebe olduğumu ama ohss olmuştum hastanede yattım şiddetli ateş yumurtalık ağrısı ve 1 sefer şiddetli istifra oldu ama inan mide bulantılarım başlayana kadar ki 5.haftada başladı hiçbir şey anlamadım arada kasıkta sinek ısırığı gibi batma oda anlıktı.Göğüslerim 9.haftadan sonra büyüdü ve ağrımaya başladı.Sadece en erken belirtim akşam 7 dedi mi uykum geliyordu yemek yerken elimde kaşıkla çok uyuya kalmışımdır.:1:koku hassasiyeti falanda adet gecikmesinden sonra başladı...

İnşallah bebeğin seninledir allah gönlüne göre versin :49:

Mantıksız aslında bunları hissetmeyi beklemek ama bazı arkadaşlarımız yaşadıgı için bende de olsa keşke demeden edemiyorum iştee :D
Sağol cnm benim bilgi verdiğin içinnn :54:

oleyyyy çok sevindim canım sorununuz neydi ? 1 tane bile olsun yeterki herşey rabbimden:46:

İlk zamanlar sebepsizdi.2 haplı tedavi gördüm aşılama yani.biri olmadı diğeri dış gebelik oldu ameliyat oldum.daha sonra 2 kere iğneli oldum kimyasal oldular gelişmedi.ocakta histereskopi oldum yapışıklık çıktı rahimde.tüp bebeğe başladığımda da rezerv azlığı teşhisi kondu bana.mevlam hayırlısını nasip etsin.

idrarda çıktıysa kanda da çıkar inşallah kucağına almanda nasip olur ( darısı bizlere)

Back