İlk zamanlar sebepsizdi.2 haplı tedavi gördüm aşılama yani.biri olmadı diğeri dış gebelik oldu ameliyat oldum.daha sonra 2 kere iğneli oldum kimyasal oldular gelişmedi.ocakta histereskopi oldum yapışıklık çıktı rahimde.tüp bebeğe başladığımda da rezerv azlığı teşhisi kondu bana.mevlam hayırlısını nasip etsin.
Kizlarr hepinize gunaydin.. bu gun kan verdim . Ogleden sonra cikacakmis. Ama eve gelirken dayanamayip idrar testi aldi ve yaptim sonuc pozitiffff. Ama kani gorunce kesin inanacagim. Bu arada belim kopacak gibi agriyoo. Ogleden sonra haber veririmmm
Ben bu cumartesi görüşmeye gidiyorum, ondan sonra ki hafta adet haftam bu da demek oluyor ki Allahım izin verirse ve bende bir sorun çıkmazsa 2 hafta sonra başlıyorum.
ayy hadi gözün aydın canm az kaldı desene tedaviye ne güzel bende istiyom
Topikteki kızlarla toplanıp baskına gelelim mi
cnm arkadaş sizlere doğru cevap vermiş tedavi sırasında ilişki yasak..
enfeksiyon riski çok fazla olduğu için ilişki asla önerilmiyor.
bu güne kadarki tüm tedavi çizelgelerimin yanında tedavi sürecinde ilşki yasaktır yazıyordu doktorlarda ayrıca bu bilgiyi eşime vermişti..
Kizlarr hepinize gunaydin.. bu gun kan verdim . Ogleden sonra cikacakmis. Ama eve gelirken dayanamayip idrar testi aldi ve yaptim sonuc pozitiffff. Ama kani gorunce kesin inanacagim. Bu arada belim kopacak gibi agriyoo. Ogleden sonra haber veririmmm
Kızlar dün 4. Gun ıkı embrıyom konuldu inşallah tutunur meleklerım👼👼heyecan var ama rahatlıkta var 👶👶rabbım. Bi evlat verdı bana sonucta. Saglıkla buyudun yavrum👧opudan 3 gun sonra grıp oldum ve su an acayıp öksürüyorum 😿tutunmaya bi olumsuzlugu olmaz dedı dr ama bakalım siz neler yapıosunuz bu dönemde🙍ben annemdeyım sagolsun hem benle hem kızımla ılgılenıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cumartesi mi gidiyorsunhadi bakalım hayırlısı olsun
inşallah herşey yolunda gider hemencecik başlarız tedaviye
canımm çok sağol inşallah vesilem olur bebeğim(bebeklerim) gelir.Rabbim OL derse olur. Mevlam neylerse Güzel Eyler...!
canımm sen transfer oldun mu nasılsın naptın merak ettim :26:
bende yasak oldugunu çok kez duydum yaptıranlardan
gözün aydın canım Rabbim inşallah kucağına almayıda nasip eder.Maşallah
kan sonucunla hamileliğini taçlandırman dileğiyle
Allah ım inşallah kızına kardeş sanada ikinci kez annelik duygusunu nasip eder canım
Çok duydum transfer sonrasu grip olan sanırım bu olağan bi durum yan etki gibi bişey midir anlamadım:26:ü
çok geçmiş olsunn tekrr. güzel haberlerini vermen dileğiyle
Selam canım amacım dr u kötülemek değil ben yaşadım başkaları yaşamasın az buz paralar değil,ne fedakarlıklarla ödüyoruz o paraları.Ben yaşadığımı anlatayımda istiyorsa yine gitsinler.
KIZLAR BAKIN BİRAZ ARAŞTIRDIM TRANSFER SONRASI YATAK İSTİRAHATI ARAŞTIRMALARINI OKUYUN BENCE
elimizde olan kanıtlara bakılarak kısa süreli yatak istirahatinin hamilelik başarı oranlarını artırmadığı ve gerekli olmadığı söylenebilir.
Yapılan diğer üç çalışmada embriyo transferi sonrası kısa süreli (20 dak ile 1 saat arası) yatak istirahati ile uzun süreli (bir gece ile 24 saat arası) yatak istirahatinin doğurduğu hamilelik sonuçları karşılaştırıdı. Bu çalışmaların hiçbirinde uzun süreli yatak istirahatinin faydalı olduğu sonucuna varılmadığı gibi, şaşırtcı olanı çalışmalardan ikisinde 24 saat yatakta kalan kadınların embriyo tutunma oranlarında düşüş olduğu bildirildi. Buradan sağlıklı bir kadın için uzun süre yatakta tutulmanın doğal bir durum olmadığı ve hastanın endişesini ve stresini artırarak tedavinin sonucunu olumsuz olarak etkilediği sonucuna varıldı.
Embryo transferinden sonra verilen yatak istirahatinin hamilelik oranlarını artırmaması aslında son derece mantıklı. Birincisi endometrial kavite (rahim içi boşluğu) gerçekte bir boşluk değil daha ziyade açılma potansiyeli olan bir alan. Embriyonun bırakılması sonucu endometriumun iki karşılıklı duvarı anlık olarak ayrılıyor ama daha sonra transferin yapılması için kullanılan kateter çıkarıldığında hemen tekrar birleşiyor. Dolayısıyla hasta ayağa kalktığında embryonun kaviteden düşmesi pek muhtemel değil. İkincisi embriyo transferi sonucu embryonun oluşturduğu hava kabarcıkları ultrasonda izlendiğinde yerçekiminin ya da ayağa kalkmanın embryonun pozisyonu üzerinde önemli bir etkisi olmadığı görülüyor. Kısa süreli yatak istirahati uygulaması hiçbir fayda sağlamadığı için kaldırılabilir. Uzun süreli yatak istirahati uygulaması da hamilelik oranlarına olumlu bir etkisi olmadığı gibi tüp bebek tutunma oranlarını düşürdüğü için terkedilmelidir.
Devamını Oku: http://www.tupbebek.com/tedavideki-hastalar/embriyo-transferi-sonrasi-neler-yapmaliyim#ixzz2zbcIweWx
aynen katılıyorum cnm benim gittiğim merkez lütfen çok yatmayın dedi üstüne basa basa hatta sırt üstü bile yatmayın sağa sola hep dönün diyor ben ilk üç gün dikkat ettim ama bundan sonra hep hareket halinde olucam hergün sabah akşam yürücem
Hanımlar,
Ben dün akşam vajinal jeli yapmayı unutmuşum öylece yattım sabah aklıma geldiiiiii...
Sorun olmaz herhaldee değil miii :26:
Estroferm ilaçlarımı da tam saati saatine içtiğim söylenemez. Hergün alıyorum ama bazen 10 da bazen 11 de bazen 12 de...
Nedense bu ilaçların o kadarda etki edecegine inanmıyorum... Sektör ve ticari bi rant içindeyiz heleki bu tüp bebek durumu tam bi ticarettt işi... Of inanılmaz bi güvensizlik sardı beniiiiiiiiiiiiii
cumatesi transferim oldu cnm 30 nisan büyük gün
Hanımlar,
Ben dün akşam vajinal jeli yapmayı unutmuşum öylece yattım sabah aklıma geldiiiiii...
Sorun olmaz herhaldee değil miii :26:
Estroferm ilaçlarımı da tam saati saatine içtiğim söylenemez. Hergün alıyorum ama bazen 10 da bazen 11 de bazen 12 de...
Nedense bu ilaçların o kadarda etki edecegine inanmıyorum... Sektör ve ticari bi rant içindeyiz heleki bu tüp bebek durumu tam bi ticarettt işi... Of inanılmaz bi güvensizlik sardı beniiiiiiiiiiiiii
Kızlarrr,
Bugün transferin 5. günü..
Ben hiç bişey hissetmiyorummm canlar.
Bir belirtim olsun çok isterdim eğer varsa, yoksa zaten yapacak bişey yok.
Kramlar girseydi karnıma, kasıklarım batsaydı, ne bileyim azcık başım döneydi fır fır, Birazda kokulardan tiksinseydim öyle hemen kusmak olmaz şimdi sonracımaaa göğüslerim koca koca olaydı da el değmeseydi bu aralar bişey değdiği yok zaten
ne hoş olurdu ama di miiiiiiiiiii
Sanırım sıyırmaya başladım geçmişler olaaaa
canım senin transfer oldu muu.. Hayırlı olsunnn canım benimmm
Ben atlamışım herhalde ay gün sayıyoruz deseneeee
Çok heyecanlı Rabbim sonunda mutluluk versinnnnnnnnnnnnn
Canım seninde transferin cuma günümü olmuştu sen benden öndesin allahın izniyle ilk güzel haberi sen vereceksin
tatlım transferin oldumu çok sevindim inşallah sonu bebekli olur test günün ne zaman
Sağol fıstık
30 nisan test günüm bakalım benim için nasıl bi gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?