anladım canım çünkü genel idrar testlerinde 7 gün çıkanlar 5. gun embriyosuda ondan sordumm inşallah ikiside seninle cuma günüü kan sonuclarında pozitif dir eminim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ins canim ama cumayi bekleyebilirmiyim bilmiyorum yarin gidip yapsam mi acaba.
Ayyy canim aģzin bal yesin ins. Cankm dua edin bana...yapp bencee pozıtıf
Ayyy canim aģzin bal yesin ins. Cankm dua edin bana...
Sonuc negatif doktoruma soledim o bile sasirdi yanlis cikma ihtimaali oluyormukiguzell haberlerinn gelsinn cnm..
Hayirlisiyla bir tutsun bol bol ederim benim etrafimda gebe cok sizede bol bol dua ettiririm..dualarımız seninle sen bize dua et gebişlerin duası kabul oluyo ya canım bi yazdıda okumustum idara testı var diyosa vardır ama yok diyosa ya cok erkendir yada yoktur
cnm kaçıncı gün dü bugün kiSonuc negatif doktoruma soledim o bile sasirdi yanlis cikma ihtimaali oluyormuki
Sonuc negatif doktoruma soledim o bile sasirdi yanlis cikma ihtimaali oluyormuki
Hayirlisiyla bir tutsun bol bol ederim benim etrafimda gebe cok sizede bol bol dua ettiririm..
Sonuc negatif doktoruma soledim o bile sasirdi yanlis cikma ihtimaali oluyormuki
Kizlar bu gün 7. Günüm ve ben dayanamayip idrar testi yaptim cok silik bir cizgi cikti. Tabi daha önce biyokimyasal gebwlik yasamis biri olarak heyacanlanamadim ama. Genede bir umut iste. Sizce yarin kan tahlilini yapsam mi.
İns canim diyorum yaa cok cok sklikti ins vardir. Bi defa biyo kimyasal gebelik yasadi.ya sevinmeye bile korkuyorum.cnm 7. günde çift çizgiyi gördüysen kesin ikizzdir..
tebriklerr.. kat kat yükselsin..
İns canim o yumoslarin ikiside sana bebek olarak geei döner. Dr ikna et 2 sinide koysun..
Rezerv azlığı var ya bende belki yapar diyorum tekrar söylücem doktora.inşallah ikiside sağlıklı gelişir.
canım değerin kaç çıktı.. belki yükselecek bir değerdir çokmu düşük..
hade canımm yaa;( ya sonuç ne çıktı
2 cikti yol boyunca ağladım yarin kendi hastanemde vericem kani birde degiscegini sanmiyorum
cnm kaçıncı gün dü bugün ki
üzüldüm......:26:
morelini bozma canım belki yarına yukselir 0.2 mi yoksa sadece 2 mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?