- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Insallah bi saat sonra sonuc alcam ama kani verdikten sonra tutamiyorum kendimi ağlamaya basladim birden hem pozitiftir diye dua ediyorum bi yandan agliyorum durduramiyorum
aklında kurma şeytan aklımızı karışştırıyor hephemde nasıl
ayy bilmiyorum ya nasıl birşey olduğunu aklıma neler geldi tahmin bile edemezsinneyse ki rahatladım.
sen hangi aşamadasın tatlım?
hadi hayır olsun ağlanma inşlh olumlu sonuç alır sevinçten ağlarsın ebnde sabırsızlıkla bekliyorum:18:Insallah bi saat sonra sonuc alcam ama kani verdikten sonra tutamiyorum kendimi ağlamaya basladim birden hem pozitiftir diye dua ediyorum bi yandan agliyorum durduramiyorum
Ikinciye hamile olcan dimi simdi insallah
aklında kurma şeytan aklımızı karışştırıyor hepben beklemedeyim cnm eşimde daha kaliteli sperm çıkışını bekliyorum:26:
hadi hayır olsun ağlanma inşlh olumlu sonuç alır sevinçten ağlarsın ebnde sabırsızlıkla bekliyorum:18:
aaa ne güzel silikte olsa çizgi çıkmış yok bu sefer inşlhh normal gebeliktirrrrrrrrKizlar bu gün 7. Günüm ve ben dayanamayip idrar testi yaptim cok silik bir cizgi cikti. Tabi daha önce biyokimyasal gebwlik yasamis biri olarak heyacanlanamadim ama. Genede bir umut iste. Sizce yarin kan tahlilini yapsam mi.
insallah canim test yaptinmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Normalde cuma test gunüm ama yari yapsam mi.aaa ne güzel silikte olsa çizgi çıkmış yok bu sefer inşlhh normal gebeliktirrrrrrrr
kan ne zaman vericeksin cnm
merhaba cnm inşallah hakkında hayırlısı olur..güzel haberlerıını beklıyoruzz
ewt cnm yoksa doktordn yana bi sıkıntım yok çok iyi ve bılgılı bı doktor aret bey ama ılgı az..ben zaten zorlu süreçteyim doktorumun benı rahatlatması ılgılenmesı gerekır dıye düşünüyorum..yoğunluktan dolayı hastalarıyla yeterince ılgılenemıyor..neysee ben bıde medpoldekı doktora gıdıcem bakıyım onun yaklaşımları nasıl..
senın sorunun neydı cnm nezamann bellı olucak sonuç..
Evet sonucu bekliyorum simdi
ne güzel ikiside dolu ve ikiside döllenir sende ikisinide göbişine alıp beklersin güzel haberi almayıKızlar opu oldu bugün saat 10 da.iki yumurta toplandı.ikiside doluymuş doktor iyi dedi.24 nisan transfer.yarın arıyacaklarmış bebelerimi söylemeye.doktoru ikna edip 2 sinide koydursam ne mutlu.bakarız dedi ama bilmiyorum.
Kizlar bu gün 7. Günüm ve ben dayanamayip idrar testi yaptim cok silik bir cizgi cikti. Tabi daha önce biyokimyasal gebwlik yasamis biri olarak heyacanlanamadim ama. Genede bir umut iste. Sizce yarin kan tahlilini yapsam mi.
Transfer dahil 8. Gün cuma günücagirdi test icin 5. Gün emriyosu 2 tane canimcanım transfer dahilmi 7 gunun bide dr ne zaman cagırmıstı senı tahlile kacıncı gunun embriyosu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz bizleride haberdar edersin cnm..
benim sorunum esimin sperm sayisi 2 milyon ve bendede yumurta rezerv azligi ile kalite sorunu var.. bu adetimle 7. tedavimi olacagim insallah.. tabi cokda umutlu degilim cnm..
İns canim o yumoslarin ikiside sana bebek olarak geei döner. Dr ikna et 2 sinide koysun..Kızlar opu oldu bugün saat 10 da.iki yumurta toplandı.ikiside doluymuş doktor iyi dedi.24 nisan transfer.yarın arıyacaklarmış bebelerimi söylemeye.doktoru ikna edip 2 sinide koydursam ne mutlu.bakarız dedi ama bilmiyorum.
Transfer dahil 8. Gün cuma günücagirdi test icin 5. Gün emriyosu 2 tane canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?