Ama yaşım değil bu yaşadığım yerin koduEvet bende şimdi gördüm nick lerimiz çakışmış duaya bende katılmak istiyorum
ivitt parsene alıntı yapıcaktım sana yapmışım
ben çıkıyorum görüşürüz kızçelerimm
phalada msjımı görmedi :26:
yok tatlım ben klomen kullanıyorum bu hafta ben, pazartesi doktora gidiyim bakalım ne diyecek??? Ben aslan kürünü 1 ay yaptım
canım ben dua listesindeyim ama o vakit internetim olmayacak ark evinde olacağım
salavatımı çekeceğim lakin bildirme konusunda gecikeceğim malum internetim olmayacağı için hbr edemeyeceğim sana
sorun olmaz deil mi ztn ben dün 1300 adet salavat çekmiştim bugün ona eklicektim gelince yazarım sana olur mu canım
herkeslere günaaayydıııınlaaar hayırlı cumalarr Allahım hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu güzel haberli hamişli bebişli bi gün nasip etsin inşallah hepimize
hayırlı cumalar, günaydınnnnn
Gunaydin kizlar.hayirli cumalar.biz izmire geldik.saat onbucuk gibi SIS yapilacak.anestezili falan yapilacak dediler kafam allak bullak oldu.idrara sikisik ol da dediler.biraz tirstim acikcasi...(
blgk canım karıştırdım senden alıntı yapıp pardon
yanlışlıkla eklemişim seni alıntıya
eee biliyorsun ne de olsa karıştırmak ben ve phalanın işi
doğal yolla bekliyoruz bakalım senden bir bebek inşallah
günaydın canlarrr herkese yagmurlu bir bursadan hayırlı sabahlarr..
Kız aşk olsun bensiz karıştırmışsın
bugün cogu yer yagmurlu gözüküyordu zaten canım...Günaydın canım burada da yağmur var
Kuzum sabah çok yağmur vardı gidemedimGünaydın tatlım
oooooooerkencisin bugünnnn
spora mı yoksa
Gunaydin kizlar.hayirli cumalar.biz izmire geldik.saat onbucuk gibi SIS yapilacak.anestezili falan yapilacak dediler kafam allak bullak oldu.idrara sikisik ol da dediler.biraz tirstim acikcasi...(
Kuzum sabah çok yağmur vardı gidemedimbende yattım uyudum uyumadan önce size bakıp çıktım
Canım benim korkma Hersey güzel olacak dualarim seninlebizi habersiz bırakma
zor ama bakalım.... Tüple olmayıp sonradan klomenle gebe kalırsam da eski tüpçü mü bi ziyarete giderim artıkBen önümüzdeki ay civan perçemine başlıyorum bu arada canım ya, az önce müdür geldi yazdığım gibi göndere basıp kapattım Kusura bakma....
bugün cogu yer yagmurlu gözüküyordu zaten canım...
bu arada phala kuzum salavatın bi sayısı yok dimi 1 saat içinde herkes ne kadar cekersemi
he valla sensiz karıştırıp ortalığı kaçtı
yağmurlu ve sıkıcı bi gün.. bu günü hiç böyle hayel etmemiştim.
akşama düğün var aldığım elbise bile havaya uymuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?