tmm canımEvet canım yok, sonra herkes ne kadar çektiyse bana yazacak bende listeye yazacağım.
Neden tırsıyorsun tatlım narkoz vereceklermiş.
dimii giyinimm canım..
hava nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsun..
Ben narkozdan tirsiyorum acikcasi.bu arada hala bekliyorum sira gelmedi..
günaydın canım hoşgeldinn
başka topiklerdeydim ohss neymiş diye merak ettim de onu araştırıyordum:126::126:
sen nasılsın bakalım
5. TOPİK BULUŞMASI
Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA saat 14:00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan
"Sizden biriniz ALLAH’dan bir dilekte bulunduğu zaman evvela O’na, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan
O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, 1 saat sonra sayfaya bildiriyoruz.
Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı[/TD]
[TD]
İsim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD]mybaby24
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD]mervsh
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6
[/TD]
[TD]aycicegi10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7
[/TD]
[TD]gul3535can
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8
[/TD]
[TD]melindam3535
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9
[/TD]
[TD]folik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10
[/TD]
[TD]amayaa
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD]benimhalaumudumvar17[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kuzummmm kitlendim kaldım ekrana baka kaldım ne yazacağımı bilemedim
Ama nolursun pes ettim deme tekrar tedaviye başlayacaksın dimi :26:
anaaam sporcuya bak sen yağmur görür görmez kaytarmıs
Kizlar rabbine şükürler oldun hamileyim degerim 5600 cikti Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin ins
hayirli olsun arkadasim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun canım.Rabbim sağlıklı gelmesini nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm maşallah.. kesinn ikiz.. tebrikler.. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın..
gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
Kızlar hepinizden allah razı olsun. Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inş. Hergün dua edicem sizler için. Hepiniz iyi varsiniz kader arkadaslarım
ensuece canım tek embriyo transferinde bu mümkün mü?
Ben narkozdan tirsiyorum acikcasi.bu arada hala bekliyorum sira gelmedi..
HMmm anladım canımmcım
bende iyiyimm ne olsun iş güç işte..
canımm bende katılayım ama abdest almadan çekicem allahım kabul etsin..
Bugün azıcık moralim bozuk…
Adetim başladı, donmuş tedavisinde ilk estrofemi alıp mail attım doktoruma muayene tarihini kesinleştirmek için. Öyle konuşmuştuk çünkü.
Bir öğrendim ki tam benim tedavi-transfer döneminde yıllık izne çıkıp yurt dışına gidiyormuş.
Bana diyor ki “Denizcim istersen 1 ay erteleyelim, istersen de seni en çok güvendiğim arkadaşıma emanet edeyim… Transferinde burda olamayacağım.” O doktor da çok iyi bir doktor, hep güzel şeyler duydum hakkında ama kendi doktorumla bir gönül bağım oluştu, ona çok yakın hissediyorum. Bir de ben hep onun karşısına zayıflamış çıkmayı hayal ederek motive oldum bu zamana kadar. Kendimi buna çok hazırlamıştım.
Şimdi çok kararsızım. 1 ay daha beklemeli miyim, yoksa donmuş tedavisi zaten kolay, riski az bir tedavi diye diğer doktora gideyim mi? Siz olsanız ne yapardınız, fikirlerinize ihtiyacım var.
Bugün azıcık moralim bozuk
Adetim başladı, donmuş tedavisinde ilk estrofemi alıp mail attım doktoruma muayene tarihini kesinleştirmek için. Öyle konuşmuştuk çünkü.
Bir öğrendim ki tam benim tedavi-transfer döneminde yıllık izne çıkıp yurt dışına gidiyormuş.
Bana diyor ki Denizcim istersen 1 ay erteleyelim, istersen de seni en çok güvendiğim arkadaşıma emanet edeyim Transferinde burda olamayacağım. O doktor da çok iyi bir doktor, hep güzel şeyler duydum hakkında ama kendi doktorumla bir gönül bağım oluştu, ona çok yakın hissediyorum. Bir de ben hep onun karşısına zayıflamış çıkmayı hayal ederek motive oldum bu zamana kadar. Kendimi buna çok hazırlamıştım.
Şimdi çok kararsızım. 1 ay daha beklemeli miyim, yoksa donmuş tedavisi zaten kolay, riski az bir tedavi diye diğer doktora gideyim mi? Siz olsanız ne yapardınız, fikirlerinize ihtiyacım var.
Queencim transferin hayırlı sonu bebişli olsun inşallah
Tedavi süreci devam sen arkadaşlara Rabbim kolaylık versin
Transferi olan arkadaşlara pozitif sonuçlar dilerim
Negatif sonuçlanan arkadaşlara Güç ve sabır dilerim
Hamiş arkadaslara sağlıklı gebelikler dilerim
Rabbim tüm isteyenlerin evlat hasretini dindirsin
Sevgiler
Günaydın kızlarr çok heyecanlı karışık bir durumdayım bugün büyük gün; Saat 14:00 de tahlil 16:00 Sonuç bitermi bugün bilemiyorum
Rabbim bu mübarek Cuma gününde yüzümüze bakar inşallah
Bugün azıcık moralim bozuk
Bana diyor ki Denizcim istersen 1 ay erteleyelim, istersen de seni en çok güvendiğim arkadaşıma emanet edeyim Transferinde burda olamayacağım. O doktor da çok iyi bir doktor, hep güzel şeyler duydum hakkında ama kendi doktorumla bir gönül bağım oluştu, ona çok yakın hissediyorum. Bir de ben hep onun karşısına zayıflamış çıkmayı hayal ederek motive oldum bu zamana kadar. Kendimi buna çok hazırlamıştım.
yağmurlu ve sıkıcı bi gün.. bu günü hiç böyle hayel etmemiştim.
akşama düğün var aldığım elbise bile havaya uymuyor..
ay kızlar ya kafamdan kuruyom heralde bu ay yumurtlama dönemnde kocişle fanfinfon yaptık dabenm o zamandan beri karnım agrıyo böyle sızı sızı üşüttüm mü acaba ya yoksa bebiş mi dermişim
Allah razı olsun tatlım. Darısı tez zamanda size olsun inş. Temennin için teşekkür ederim.Tebrikler canım, Darısı bizim başımıza, kendine çoooook dikkat et
aaaaa seni kaytarıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?