2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım çok saol Allah razı olsun kuacağımızada almak nasip olur inş.

gunaydın cnmbebişine de gunaydınnn...sende bahcecı de tedavı görmüştün ya...sana doktroun gebelık asısı yapmıs mıydı...merak ettım de

gunaydın kızlarrrrrrr....sizleri soguk bi ıstanbul sabahından kocaman öpücüklerr

gunaydın cnmbebişine de gunaydınnn...sende bahcecı de tedavı görmüştün ya...sana doktroun gebelık asısı yapmıs mıydı...merak ettım de

günaydınlar.hayır canım sanırım daha önce düşük yapanlara yapılıyor net bilmiyorum ama.sana yapıldı mı

hadi kızlar yokmu başka katılan ?

CANIM ARKADAŞLARIMM BİRAZDAN DR GİTMEK İÇİN (bıdıkımı götüreceğim )ÇIKACAĞIMM BU GÜN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY YAPIYORSUNUZ YİNE DUALRDA BULUŞACAKSINIZ YANINIZDA OLAMAYACAĞIM AMA DUALRIM SİİZNLE OLACAK BU GÜN VE HER GÜN İNŞŞŞ SİZLER BENİM YOL ARKADAŞALRIMSINIZ ZOR ÇETEFİLİ BU YOLDA DESTEKÇİLERİMSİNİZ SİZİ SEVİYORUM VE RABBİMDEN DİLİYORUM Kİİİİ HER NE DİLERSEK HER NE İSTİYORSAK HAYIRLI KAPILAR AÇSIN BİZE ZORLUKLARIMIZI KOLAYALŞTIRSIN HASRETLERİMİZİ DİNDİRİSİN İNŞŞŞ

canımm çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına..

saol canm benm bugun de toomografi cekimine gitti onun da sonucunu haftaya pers alcaz inşallah o da temiz çıkar

maşşalah gözünaydın cnm bi daha asla gelmesin o size ve hiçç kimseye
rabbim bu mutluluğunuzu evladınızı vererek devam ettirsin

amiiiin canmmmm inşallah Allahım hepimize versin bebişlerimizi

Kuzummmm kitlendim kaldım ekrana baka kaldım ne yazacağımı bilemedim
Ama nolursun pes ettim deme tekrar tedaviye başlayacaksın dimi :26:

çok geçmiş olsun canım.. bu son negatifin olsun..

gunaydın cnm..hayırlı haberlerini bekliyoruz...güzel haberlerle geliceksin inşaallah partı yapıcaz burdaaa

günaydınlar.hayır canım sanırım daha önce düşük yapanlara yapılıyor net bilmiyorum ama.sana yapıldı mı

yok cnm bende sorun bulamadılar...olmayınca ne varsa sansı artıran yapacaklar galıba:18::18::18:..tabı kı allal ol derse de olacak inşAllah

herkese günaydın Herkese hayırlı cumalar olsun
Dualarımız kabul olsun inşallah

günaaydın canmm çok güzel bi gün olsun inşallah hepimize

günaydınn kızlarrr

günaaydıınn

günaydınlar kızlar hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar canm

ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canmm

günaydın , hayırlı cumalar olsun

hayırlı cumalaarr

ALLAHIM ÖNCE GÖNLÜMÜZE SONRA ÖMRÜMÜZE GÖRE VER hayırlı cumlar

amiiiin canmm hayırlı cumalaar

gunaydın kızlarrrrrrr....sizleri soguk bi ıstanbul sabahından kocaman öpücüklerr

aynen ya bugun sogukk günaydııınnn

olsun canm sen dualarınla yanımızdasın

Gunaydın kıslar.....
Hayırlı cumalar canlarım..

hayırlı cumalaarrrr

Yapmaaaaa nolur harap etme kendini.. Bi dahakine kısmet olur inşallah.. Toparlan bi an önce lütfen

🌸🌸🌸

herkeslere günaaayydıııınlaaar hayırlı cumalarr Allahım hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu güzel haberli hamişli bebişli bi gün nasip etsin inşallah hepimize

Amiiiin canım ne güzel yazmışsın bizlerde aynı senin duygularını paylaşıyoruz.

amin canım inşallah
iyiki varız iyiki varsınız

Aslan pençesi kürüm bu gün sonlandı. Sen içmeye devam ediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…