artık ben Allah'a emanetbence de bol su ile ödem atılır vücuttan o daha mantıklı.ama vardır doktorunda bir bildiği heralde.yoksa beni ohss yapmaya mı çalışıyorr
yoook yoook sen aklına kotu seyler getırme ohss olursan uzulme vardır bı hayır bır ay ertelersın en fazla bıseycık olmazz ınsallah guzel haberler al mınıklerınden
cnmm cokk guzel bi gunn senin icin bebisini alip geldin.. hayirli olsunn..
benim 3. denemem olunca ne heycan var nede birşey hissediyorum sadece endişe korku var yine olmazsa diye ilk denememde bende çok heycanlıydım ama artık birşey hissetmiyorum daha doğrusu kaptırmak istemiyorum inşallah senin ilk denemen tutar arkadaşım benimde son denemem olur inşallah allahım karaamsarlığımı inşallah mutluluğa sevince çevirir bayramım olur çok korkuyorum
sağol canım benimmm
ama doktorum bana kesinlikle su içme günde 6 yumurta ye,en fazla 2 şişe powerade iç dedi.bende araştırıyorum herkes su içilmesi gerektiğini söylüyor.ama doktorum defalarca tekrarladı sakın su içme diye.
iyi akşamlar.bugün opu vardı.25 yumurtam toplandı,doktor p.tesi ya da alı transfer olur dedi,pazar kontrolüm var.
yanlız sorun şu,ohss olma riskim varmış çok yumurta oluştuğu için ve bu transferi iptal edermiş,dondururlarmış embriyoları.
aranızda ohss geçiren var mı?
iyi akşamlar.bugün opu vardı.25 yumurtam toplandı,doktor p.tesi ya da alı transfer olur dedi,pazar kontrolüm var.
yanlız sorun şu,ohss olma riskim varmış çok yumurta oluştuğu için ve bu transferi iptal edermiş,dondururlarmış embriyoları.
Ayy hiç kimse benimle ilgilenmiyo
Sivilce bastı her tarafımı ilaç dokunmuş olabilirmi ? Bugün 10. gün test yaptım negatif çıktı moralim yerlerde açtım efkarlı şarkıları
sonuç değişirmi ki ?
phala canım benim yarın iznim bitiyo.salavat saati işteyim.bugün 250 tane çektim.yarın yine işe gitmeden yazarım.
umarım ohss olmazsın cnm düşünmemeye çalış ..iyi akşamlar.bugün opu vardı.25 yumurtam toplandı,doktor p.tesi ya da alı transfer olur dedi,pazar kontrolüm var.
cnm haklısın bu kadar iğne ilaç derken bide üstüne negatif alınca bayağı sarsılır insanMerhaba kızlar bugün negatifi alınca ağlamaktan kendimi harap ettim bir süre.istanbulda yaşıyorum ablam ve kayınvalidem var en yakınım olarak.her ikis de bana gel dediler evde durma kafayı yersin dediler.çıktım kayınvalideme gittim.yeni geldik eşimle evimize.inanın artık eve girmek istemiyorum.bu arada hepinize teşekkür ediyorum tek tek yazamasamda.hepinize öyle bağlandımki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bir gün inşallah.
merhaba canım nasılsın tedavi sürecin hangi aşamada herşey gönlünce olsun inşallahcanım Allaha bol bol dua etmemiz lazım. Herşey ondan gelir,, Vardır bi bildiği umudumuzu heyecanımızı kaybetmicezzz ki mücadele gücümüz kalsın. Rabbimin izniyle olacak bu sefer ve seninle birlikte kutlıcaz unutma bu söylediğimiiiiiiiiiii
canım takma kafana benim 42 yumurta toplandı hiç bişeycik olmadı su içme demesi ilginç anlam veremedim.benim dr um hiç uyarmadı beni..
Benimki 5. gün embriyosu canım, doktorum özellikle ilk üç gün dikkat et, bol bol dinlen, yemek yapmakla falan uğraşma dedi, bende bol bol dinleniyorum. Sabahları annem akşamları ise eşim bakıyor bana sağolsunlarSenin kaçıncı gün embriyosu?
Kolay bir süreç değil ama ağlama, kendinide bebişinide üzme ama annesiiİnşaallah Rabbim güzel haberler almanı nasip eder Bizlere umut olursun
Queencim transferin hayırlı sonu bebişli olsun inşallah
Tedavi süreci devam sen arkadaşlara Rabbim kolaylık versin
Transferi olan arkadaşlara pozitif sonuçlar dilerim
Negatif sonuçlanan arkadaşlara Güç ve sabır dilerim
Hamiş arkadaslara sağlıklı gebelikler dilerim
Rabbim tüm isteyenlerin evlat hasretini dindirsin
Sevgiler
Tebrikler canım, Darısı bizim başımıza, kendine çoooook dikkat etKizlar rabbine şükürler oldun hamileyim degerim 5600 cikti Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin ins
bende pazartesi 14 ünde yaptırdım bende de var hala bende polip yoktu dr sadece 1 2 parça alıp patolojiye yolladım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?