• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Allahım sizi hep böyle sevindirsin, aklına bundan sonra kötü şeyler getirme bundan sonra her şey Allahın izniyle çok çok çok çok güzel olacak :16::16::16::16::16:

Ay insallah canim ya herşey güzel olsun hepimiz için hep güzel şeyler olsun :16::16:

tatlım bu arada, phalanın dediği gibi bu saydığım çayları aktardan çok daha ucuza alabilirsin.... ayrıca saraçoğlu tüp bebek yapacaksanız bile önce fsh değerinizi düşürmelisiniz bu bebeğin tutunmasına etkendir diyor....

kız bahar daha yeni yeni geliyo, şimdi çiçeklencez yaza de meyvelencez inşallahhhhh:16::16::16::16:
tamam canm iyi düşünelim iyi olsun buarada :) moraller yüksek olsunki beboşlarımz gelsin :)

İnşallah canım,
2 gün sonra tekrar yaptır testini. İdrarda çıkmayan bi sürü insan var hemen keyfini kaçırmaa bakimmm:20:
Güzel düşün, güzel olsun..
Bol bol dua et Rabbim seni duaya yönlendiriyor. :16:

Güzel düşünüyordum takii bugüne kadar bir nevi kendimi olumsuz sonuca alıştırmaya çalıştım ama olmadı kötü oldum dediğin gibi teslim etmem lazım kendimi Allaha :(

canım benim daha erken.. idrar testimi yaptın.. idrar testi yanıltıcı oluyor.. hiç yapmamış say ilaçlarına tam gaz devam et.

Ofiste gözümün önünde test duruyordu yapimmiii yapmiyimiii dedim en son kanıma egunal girdi :) ve yaptım

Yarın kan ver tatlım gebeysen çıkar ama idrar testinde çıkmaya bilir, moralini bozma yarını bekle bence

Normalde 18 nisan tahlil günüm vardır bir hayır hemşiremde dedi zaten idrarda çıkmayabilir sabret kanı bekle dedi inadım arkadaş bekle az daha ne olur ya :44:

:8::8:rahatladım canım,teşekkür ederim.ayy geçsin şu süreç vallaha çok stresli yaa böyl olacağını hiç tahmin etmezdim.

Olsun güzel şeyler aslında bunlar, bakma biz boş boşuna stres yapıyoruz.

Güzel düşünüyordum takii bugüne kadar bir nevi kendimi olumsuz sonuca alıştırmaya çalıştım ama olmadı kötü oldum dediğin gibi teslim etmem lazım kendimi Allaha :(

Ofiste gözümün önünde test duruyordu yapimmiii yapmiyimiii dedim en son kanıma egunal girdi :) ve yaptım

Normalde 18 nisan tahlil günüm vardır bir hayır hemşiremde dedi zaten idrarda çıkmayabilir sabret kanı bekle dedi inadım arkadaş bekle az daha ne olur ya :44:

Olsun tatlım bu davranışın çok normal çünkü çok sabırsızlanıyoruz. Sen hemşireyi dinle o zaman en erken 17 inde yaptır çıkar

Arkadaslar merhaba benim bebeklerin cinsiyeti belli oldu ikiside erkek:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah size annesi Rabbim sağlık sıhhat için mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsinnnn

5. TOPİK BULUŞMASI

Canım arkadaşlarım 18.04.2014 CUMA
saat:14:00 de topik sayfamızda Kutlu Doğum Haftası nedeniyle toplanıyoruz.
"Dua eden kimse Peygambere salat etmedikçe duası perdelenir dergah-ı icabete vasıl olmaz." İBNİ MESUD R.A. dan

"Sizden biriniz ALLAH’dan bir dilekte bulunduğu zaman evvela O’na, şanına layık tarzda hamdü sena etsin. Sonra Peygambere salavat getirsin. Çünkü bu suretle arzusuna daha kolay kavuşur."
İBNİ MESUD R.A.dan

O gün hepimiz saat 14:00 de Salavat çekiyoruz, yarım saat sonra sayfaya bildiriyoruz.

Eki Görüntüle 1070327 Eki Görüntüle 1070325 Eki Görüntüle 1070326

[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]
Sayı
[/TD]
[TD]
İsim:16:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD]phala
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD]egunal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD]blgk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD]mybaby24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bende katılmak isterim canımmm:16:

Son düzenleme:
şimdi hastaneyi aradık,boşalmasın öyle daha iyi dediler,anlayamadım ya kalitesi düşmez mi öyle?

canımm belkide böylesi daha iyi şimdi sen gönlünü ferah tut kendini sıkarsan yumoşların kötü etkilenir..
kaç kez tam günündede verdik yinede tutmadı.. herşeyde bir hayır var..

bizim de 7. gün olacak.aşılama da 50 milyon çıkmıştı totalde(ocak ayında),geçen hafta da total de 6 milyon çıktı.inşallah o milyon geçici bir durumdur.

canım eğer 50 milyonları gördüyse hiç korkmaaa bence rabbim yardım ederrr inşallahhh. Her :34:şey güzel olacakkkkkk

idrar testine asla güvenme.. unut canım tedavine yönel.. idrarda değerler çok yüksek olunca yada ikiz olunca çıkıyor..
cnm benim sabah idrar testim negatif çıkmıştı aynı gün kanda 186 çıkmıştı..

canımm belkide böylesi daha iyi şimdi sen gönlünü ferah tut kendini sıkarsan yumoşların kötü etkilenir..

bence sayı yüksek çıkıyor uzun sürede.. 10 günden sonrası ii değil demişlerdi banada. zaten genelde 2-7 gün arası diyorlar hiç problem yapmaaaaaa

idrar testine asla güvenme.. unut canım tedavine yönel.. idrarda değerler çok yüksek olunca yada ikiz olunca çıkıyor..
cnm benim sabah idrar testim negatif çıkmıştı aynı gün kanda 186 çıkmıştı..

Vallaha moral oldunuz şuanda bana hepiniz hele son söylediğin cümle çok iyiydi umarım benimde öyle olur :97:

öyle aslında,haklısın.en iyisi akışına bırakmak.

Ikinci negatifimide almis bulunuyorum. Hayirlisi boyleymis demek ki.

Rabbim hakkında hayırlısını versin daima...
Olacak inşallahh... Allahım hepimizeee sabır versin.
Mücadele yeniden başlıyor yılmak, yıkılmak yok Allah'ın izniyleee

Back