İnşallah canım. Benimde Mayısın ilk haftası adet dönemim.mayısın altısı canım benimde randevu alındı..senide bekliyoruz inşallah sende yaptırırsın
Aslında biliyorsun Haziranda başlayacaktım ama dediğim nedenlerden dolayı Mayısta olabilir, ay kız şimdiden heyecanlandım
estağfurullah canım burada konuşmak için buradayız. Bizim aşılama için sayı yetersiz. İlk tedavim transfer aşamasında iptal oldu, mayıs haziran gibi Allah kısmet ederse tekrar başlayacağız. Ocak tedavim süresince kürler yaptım kendime, bakalım hayırlısı olur inşallah.
hemde sende izmirdesin dimi.oy ne güzel ailen izin verirse belki görüşürüz sen ben melindam..
hemde sende izmirdesin dimi.oy ne güzel ailen izin verirse belki görüşürüz sen ben melindam..
oleyyyyyy yuppiiiiiiiiiiiiiiii
bende mayısın ilk haftası başlıcam beraber gün saycazzzzzzzz ozaman desene
hakkımızda hayırlısı tatlım hepimiz güzel haberler veririz inşallahhhhhh çok sevindim vallahi
phala da mayısa yetişirse süper olur esuece de var sanırm ohh mayıs başı baya yogunuzz desene
hepimiz için hayırlısını diliyorum.Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.kimse anlamaz bizi bizden başkası.annemiz kardeşimiz bile
bende bende bendeee
İnşallah canım. Benimde Mayısın ilk haftası adet dönemim.
E bende varım şekerim aşkolsun
Haziran düşünüyordum ama sayfada anlattığım nedenden dolayı mayısta olabilir. Eğer doktorda tamam derse, bende sizleyim.
bende bende bendeee
evet 30 nisanda geri gidicem izmire
muhtemelen mayısın 4 5 gibi adet olcam ilaçlarada başlanır işte artık ne zaman olursa
çok güzel olur buluşursakozaman ki duruma göre haberleşiriz
Allah ım sana ikiz bebiş versin inşallahhhhhh
topiğimizin hem editörü hemde neşesisin vallahi okuyunca sabah güldüm baya bi
Işıklara alışıksın yani
Kizlar arkadasim test yapmista 11. Gun 54 nasil sizce ?
gellllllll senn gelllllllllmayıs başı işte süper hepimizn denk de geldi zamanlama süper oldu valla
hep beraber stres oluruz işte:18::18::18::18::18:
yok iğnesi yok opu yok transferi test günü vs :18::18::18:
tamam sende sendee
izmir buluşması olur artıkın
gellllllll senn gelllllllllmayıs başı işte süper hepimizn denk de geldi zamanlama süper oldu valla
hep beraber stres oluruz işte:18::18::18::18::18:
yok iğnesi yok opu yok transferi test günü vs :18::18::18:
tamam sende sendee
izmir buluşması olur artıkın
Evet evet güzel olacak yaşasııııın
Amin canım çifter çifter versin Rabbim...
hemde nasıl ahhh ah ne muayene anılarım vardır eskiler geldi aklıma
kaçıncı gün transferi yapıldı..
kritik bir değeri var..
inşallah hepimiz mutlu haberler alırız bebişlerimize kavuşuruz canım
aşkımkocam,parsen,mybaby,melindam
buluşuyormuyuz kızlar mayısta inşallahhhhh
3. Gun yapilmis cnmAmin canım çifter çifter versin Rabbim...
hemde nasıl ahhh ah ne muayene anılarım vardır eskiler geldi aklıma
kaçıncı gün transferi yapıldı..
kritik bir değeri var..
Beni unuttun yawhaaa pardon izmir buluşması bu
kıyamam sana ya sende 3g ile gelirsin yanımıza olurmu canım..
Günaydın canlarrrrr..
Bugun buyuk gün . Şimdi hazırlanıyorum kan vermeye gidicem. Benim için dua edin lütfen.
Karnım, başım çok ağrıyor birde lekelenmem arttı. Sanki söktü sökecek gibi hissediyorum.
Hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun...
Evet sekerım kaynattık ama baglantım gıttıgünaydın ozaman tatlım
bende hala toparlanıyorum habire çamaşır çamaşır bi yıgın ütü oldusırada onlar var ütülencek
sen napıosunn bakalım gece kaynatmışsınız yinefilm bitince hemen uyudum ben uyku bastırdı da
Daha karar vermedım ama Kahraman kolday diye doktor var onu düşünüyorum Mayıs gıbı görüşmeye gıdıcemİnşallah canım benim, bu arada hastane için karar verdin mi?
Canım ıcını ferah tut hersey güzel olacakAma ya ben bilmiyodum ki ole olduğunu sonra yanlış anladığımı anlayıp düzelttim ki ben hemen açıklama bile buldum hatamı düzeltmek için ağlarım bak
Eşimin kontrolündeyız hastanede kan verdik tomografi sırası aldık herşey temiz çıkcak insallah
Ya aslında şöyle hemen anlatayım
Benim bağlı olduğum başkan yardımcısı kalp krizi geçirdi (durumu iyi ama) Şimdi uzun süre gelmez, benden bu durumdan faydalanıp mayıs ayınıda düşünmeye başladım birde işi bırakmayacağım için (en azından taşınana kadar) hazirana sarkıtmanın anlamı kalmıyor, ön görüşmeye gideyim uzun protokol yapmazsa kendisi de uygun görürse başlarım mayısta. Nasıl beni yakaladın
napıyım ya bişey yapmadım,saat 3 te arayın rapor çıktımı çıkmadı mı ögrencez.birr fotokopi çekmek için beni çağırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?