2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hepimiz için hayırlısını diliyorum.Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize.kimse anlamaz bizi bizden başkası.annemiz kardeşimiz bile

hemde sende izmirdesin dimi.oy ne güzel ailen izin verirse belki görüşürüz sen ben melindam..

bende bende bendeee

hemde sende izmirdesin dimi.oy ne güzel ailen izin verirse belki görüşürüz sen ben melindam..

evet 30 nisanda geri gidicem izmire
muhtemelen mayısın 4 5 gibi adet olcam ilaçlarada başlanır işte artık ne zaman olursa
çok güzel olur buluşursak ozaman ki duruma göre haberleşiriz

E bende varım şekerim aşkolsun
Haziran düşünüyordum ama sayfada anlattığım nedenden dolayı mayısta olabilir. Eğer doktorda tamam derse, bende sizleyim.

İnşallah canım. Benimde Mayısın ilk haftası adet dönemim.
E bende varım şekerim aşkolsun
Haziran düşünüyordum ama sayfada anlattığım nedenden dolayı mayısta olabilir. Eğer doktorda tamam derse, bende sizleyim.

gellllllll senn gelllllllll mayıs başı işte süper hepimizn denk de geldi zamanlama süper oldu valla
hep beraber stres oluruz işte:18::18::18::18::18:
yok iğnesi yok opu yok transferi test günü vs :18::18::18:

bende bende bendeee

tamam sende sendee
izmir buluşması olur artıkın

evet 30 nisanda geri gidicem izmire
muhtemelen mayısın 4 5 gibi adet olcam ilaçlarada başlanır işte artık ne zaman olursa
çok güzel olur buluşursak ozaman ki duruma göre haberleşiriz

bende altısında burdayım inşallah canım.buluşuruz ya daha ilaç dönemi var bunun hemen transfer olmayacaakki o arada göüşebiliriz .aynı zamana gelmesine çok sevindim inanamazsın:118::118::118::118::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124:

Allah ım sana ikiz bebiş versin inşallahhhhhh
topiğimizin hem editörü hemde neşesisin vallahi okuyunca sabah güldüm baya bi

Amin canım çifter çifter versin Rabbim...

Işıklara alışıksın yani

hemde nasıl ahhh ah ne muayene anılarım vardır eskiler geldi aklıma

Kizlar arkadasim test yapmista 11. Gun 54 nasil sizce ?

kaçıncı gün transferi yapıldı..
kritik bir değeri var..

Evet evet güzel olacak yaşasııııın

aşkımkocam,parsen,mybaby,melindam
buluşuyormuyuz kızlar mayısta inşallahhhhh

Amin canım çifter çifter versin Rabbim...

hemde nasıl ahhh ah ne muayene anılarım vardır eskiler geldi aklıma

kaçıncı gün transferi yapıldı..
kritik bir değeri var..

Canım ben galiba mayıs da başlayacağım haziran deği

Sonuç ne zaman çıkıcak canım. Hayırlı güzel haberler ile gel inşallah...

Evet sekerım kaynattık ama baglantım gıttı senın koca gece donunce beraber kaynatırız
İnşallah canım benim, bu arada hastane için karar verdin mi?
Daha karar vermedım ama Kahraman kolday diye doktor var onu düşünüyorum Mayıs gıbı görüşmeye gıdıcem
Canım ıcını ferah tut hersey güzel olacak
Mayıs mı ohhhh cok sevındım en ıyı tedavı erken başlayan tedavıdır
napıyım ya bişey yapmadım,saat 3 te arayın rapor çıktımı çıkmadı mı ögrencez.birr fotokopi çekmek için beni çağırmışlar
boşver kuzum önemli olan raporun çıkması cuma gününüde atlat 6mayısta tedavı sonra ohhhh gerı sayım baslasın gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…