aklındaki soruları mutlaka sor ikna ol inanmadığın güvenmediğin bir doktorla devam edemezsin...
öncesinde kendini germe diyorum ben...
konuştuğunuzda çok mantıklı açıklamalar yapabilir buraya geldiğinde gereksiz büyütmüşüm kızlar diyebilirsin...
napıyoruz görüşmeye kadar düşünmüyoruz kafa yormuyoruz sen ovulasyon testlerine odaklan ev tipi bebek yapcan unutma...
Hayat erkeklere güzel
Canım çözdüm olayı yarım gün bir yardımcı buldum dün işe başladı hergün gelecek 08:00-12:00 arası evi toparlayıp yemek yapacak temizlikçi modundan kurtuluyorum yani
Canım sanırım böyle durumlarda PGT yöntemi ile sağlıklı embrşyoyu transfer ediyorlar.
Hayat erkeklere güzel
Olmadı ama yaa merktan çatlarım beninş güzel haberlerini alırız canım heycanla bekliyor olucam takbimde çok yakışmış canım hayırlı olsun
en mantıklısı bu bencede doğru düşünmüşsün canım..
gebelik takviminide sevsinler
canım benim inan çok heycanlıyım bende ve birazda korkuyorum inş güzel sonuç alırım canım inş sizlerdede takvim göreceğiz tez zamanda inanıyorum hep dua ediyorum sizlerede
Anaaaaaa bugün benim ovulasyon testim gelecek ben nasıl dışarı çıkıcam tühhhh bee ben nasıl unuttum onu
İnşallah saat 2 ye kadar gelir kargo
Şimdi ben bi duş alsam iyi olur anca rahatlarım :)
akşama kadar sabretmek banada zor olcak ama inş güzel çıkarda mutlu olurum egunel napiym daha erken takvim için ama bi heves yaptım işte
evet bizde genetik için kan verdik eşim neredeyse bayılacaktı üstelik benden 2 tüp ondan 1 tüp aldılar birde ben iğnelerimi yaparken "iyi yapıyosun vallahi ben olsam yapamazdım" der napacan büyükbaş iştebu kısmın muhabbetini akşam eşimle bizde yaptık..
biraz boyutu farklıydı..
sancıdan kıvranıyodum resmen..
dilimden dökülenler"rabbim bilmişte bunu kadınlara vermiş ya canı çok tatlı olan erkeklere verseymiş tüm dünya hapı yutmuştu"
eşimden gelen cevap "en az 10 gün işe gitmezdim.."
eee dedim çalışan kadınların canı yok mu..
eşimden gelen cevap"kadınlık zor yahu hayat bize güzel"
Cnm pgt yöntemi ne ?
ne erkeni takvim için gebelik kesin kanda hemde muallakta bir değer değilki iyi yapmışsın...
bugün ki değerinde akşam belli olsun zaten daha da baktırmaz doktorun... değerin iyi gelicek Allahın izniyle..
bundan sonra gelsin kese ve kalp atışları hemde çift çift
Cnm pgt yöntemi ne ?
inş canım güzel yürekli arkadşım inş sizlerdende güzel haberler alacağız buna inanıyorum ve hep dua ediyorum
tamam patronnnn cok korktumm:18::18:
merabaaa
45 gündür gelmeyen adetim bir hışımlan geldiii
2 gündür nutellaylan aşk yaşıyorum sonu ne olur oda meçhull
Anaaaaaa bugün benim ovulasyon testim gelecek ben nasıl dışarı çıkıcam tühhhh bee ben nasıl unuttum onu
İnşallah saat 2 ye kadar gelir kargo
Şimdi ben bi duş alsam iyi olur anca rahatlarım :)
tekrar tebrik ederim canım yazdım ama görmedin herhalde sende ikiz bebiş yapmışsın avatarını herkes yapsın topiğimizin amblemi ikiz bebiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?