2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
off offf tam topik kıpır kıpırken çıkmak zorundayım malum satt 12:00
bana afiyet olsunnn size iyi sohbetlerr

canım benim hemen moralimizi bozmuyoruz, güvenilir bir doktordan tatmin edici bir açıklama duyana kadar panik yapmıyoruz... Sinir stres bizim düşmanımız, içini ferah tutmaya çalış. Kimlerin kimlerin bebeği olabiliyor her gün görüyoruz duyuyoruz. Allah bize de verecek mucizemizi, umutsuzluğa kapılmak yok. (kendime de söylüyorum bunu, kızım sana söylüyorum kendim sen anla )

canım sakin ol lütfen doldurma kendini..
kimyasal gebelik sağlıksız gebelik demek direk pıhtılaşma ile ilgilidir diyemeyiz.
bende dahil pıhtı sorunu olanlar transferden sonra iğneye başlıyoruz sende ilaç tedavisi olmaması sorgulanabilir direk kimyasalın sebebi pıhtıdır sonucunu çıkaramayız...
pıhtılaşma ile gebelik kaybı sende yazmışsın gebeliğin daha ileri dönemlerinde oluyor...
kimyasalı pıhtılaşma sorunu olmayanlarda yaşıyor.
ben iğne kullanmama rağmen 2.tüp denememde kimyasal gebelik yaşadım...pıhtılaşma iğnesi kurtarmadı bebeğimi..

Son düzenleme:
merabaaa
45 gündür gelmeyen adetim bir hışımlan geldiii
2 gündür nutellaylan aşk yaşıyorum sonu ne olur oda meçhull

Doğru diyorsun cnm sinir stres bizim düşmanımız da kafamdaki soru işareti bi türlü gitmiyor pıhtı tutunmaya engel o yüzden bunu bile bile ben ikinci tedavi nasıl olucam yine kimyasal gebelik olursa ben dayanamam ki acaba önceden pıhtı sorunum için tedavimi görmem lazım

Son düzenleme:
Hoşgeldin canımcım inş haberini bekliyorum rabbim gönlününe göre versin eylemin haber gelsinde göbek atalım dimi ama

tühh onuda ben gözden kacırmısım
kolay gelsin

evet bi daha olmasın
sağol canım..

merabaaa
45 gündür gelmeyen adetim bir hışımlan geldiii
2 gündür nutellaylan aşk yaşıyorum sonu ne olur oda meçhull

çok şükür geldi inatçı şeyyy...
tatlı krizin adetkenmi oluyor benim öncesinde olur adet olunca geçer..

Biraz sinirim geçti eğer siz olmasaydınız bu sinirle kim bilir neler derdim doktora az önce eşimle konuştum o kadar sinirliydim ki hırsımı ondan çıkardım ((
Ben yine yüz yüze konuşsam iyi olur doktorla içim rahatlasın biraz

evet bi daha olmasın
sağol canım..

çok şükür geldi inatçı şeyyy...
tatlı krizin adetkenmi oluyor benim öncesinde olur adet olunca geçer..

ayy sorma gülden bu ay böle oldu bende anlamadım..
normalde nutellanın ha varlığı ha yokluğu hhiiç aramam
kendisiylen çok münasebetim yoktur
bir aylık istihkakımı 2 günde yedim ama
bu ay değişik valla..

Canım iş baktımda şuan yok bi ara çalıştım bileğim incindi çalışırken çıkardılar iyi olunca çğırdı bende gitmedim iyi bi yer değildi okulumu bitrmek ve meslk sahibi olup güzrl bi iş bulmak temennim evt bu kadr sorun sıkıntı arasında çocuk olmz ama bunu anlamak istemiyorli adam ona göre sorun yok ona göre hava hoş sacdec olsun diyor sözde bende olmsuz olunca çocuk iatemiyorsan gidip boşanlım diyor ne işin var yanımda diyor işte pişkin ne yapcaksın allllh nasip edrse olur ztn onun için gidesim yok

aklındaki soruları mutlaka sor ikna ol inanmadığın güvenmediğin bir doktorla devam edemezsin...
öncesinde kendini germe diyorum ben...
konuştuğunuzda çok mantıklı açıklamalar yapabilir buraya geldiğinde gereksiz büyütmüşüm kızlar diyebilirsin...
napıyoruz görüşmeye kadar düşünmüyoruz kafa yormuyoruz sen ovulasyon testlerine odaklan ev tipi bebek yapcan unutma...

pek nazlı geldi şekerim gelincede hakkını veriyor işte
bedeninde nasıl bi şeker eksikliği yaptıysa aramadığın çikolatayı arar olmuşsun

canım kan tahlilini akşam vercem ilkinide akşam verdiğim için dengelemem lazım akşam yazarım sonucu

Olmadı ama yaa merktan çatlarım ben inş güzel haberlerini alırız canım heycanla bekliyor olucamtakbimde çok yakışmış canım hayırlı olsun

Canım çözdüm olayı yarım gün bir yardımcı buldum dün işe başladı hergün gelecek 08:00-12:00 arası evi toparlayıp yemek yapacak temizlikçi modundan kurtuluyorum yani

Canım sanırım böyle durumlarda PGT yöntemi ile sağlıklı embrşyoyu transfer ediyorlar.
Hayat erkeklere güzel

canım sakin ol öyle bi sorun varsa bile mutlaka ona göre dr tedavisini veriyor o düşük olanların çoğunda bebek kaybından sonra öğrendikleri için tedavi yapılmamıştır sen dr unla güzel güzel konuş inş herşey yolunda gidecek bu dumlarda kan pıhtılaşması için günlük iğneler var onları kullanlyolar ve ayriyetten ilaç veriyolar canım inş hayırlısıyla meleğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…