• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin canım amin evet ömrümüzü yiyolar üstünede su içiyolar allhım büyük sabırlıyımki rabbim güç versin herşeye dayanamak kolay olmasada o oyle kudretliki onun rahmeti okadr büyükki kurban olduğum yaradan hakımızda en hayırlısını versin rabbime sıgındım güvendim o benim tek çarem elbet bi gün güldürecek ne demişler emek olmdan yemek olmz cefa cekmeden sefa sürülmez elbet birgun canım sabır:38:tskler beni dinleiyp destk oldugunuz için rabbim hepimizin muradını versin inş:16:
aminn canım..
takmamaya çalış kafana uarım hallolur herşey:16:

Geçmişe bakacak zamanım yok kızlar bana önemli gelişmeler varsa biriniz özet geçerseniz sevinirim:16:

günaydın hepinize haftasonu yoğun bir ev temizliğinin ardından dünkü paralı günüm ve akşamına gelen misafirin ardından yorgun ve bitkinim fırsat buldukça sadece birkaç sayfa okuyabildim ama şimdi hepsini okudum sayfaların güzel haberler var çok şükür
didem_ada ve eylemm tebrik ederim didemin değeri yükselmiş eylemmm hamileymişsin ikinizin adına da çok sevindim
Egunal tebrikler editör olmuşsun :21::21::21::21::21:
Aysen79 canım almışsın bebişini inşallah anneciğine tutunur dualarım seninle çok sevindim sen koşturdun biz burda senin için dualar ettik inşallah mucizen seninle kalır.
Yanlı:4::4::4:z kızlar maşallahınız var heeeee çeneniz bir açılmış ki ohhhhhh yane peşinizden koşturup duruyorum sayfaları okuyacağm diye

oo kaçak hoş geldin bakalım :16::16::16::16::16:
evet çok konuşuyoruzzz valla biri bize dur desin :1:
yada demesinn :1: konuşmaya devam :9::9::9::9:

İnş olur canım rabbim eşine ve sana yardımcı oslun dualrım hepimize ama benim sorunlarım sıkıntılarım bambaşka onun için bu kadar yıpranıp umutsuzum benim eşim destk değil umursamz ailesine ve çevresine düşkün işne iş arkadaşlarına işte bunlarla beraber bize yapılanlarda var ama o hiç bi zman çabalmadı ne olursa olsun bende 7 senedir çabalıyorum her yönden beni istememelrine yuvamı yıkmya çalışmalarına rağmen burdayım yanımda allhımdan başka kimse yok:ssz:16 ocakta 8 yıl olcak yıllar önmli değilde bi kerede gülebilseydım ama dedim ya buda benim sınavım eşimn ikinci eşiyim ben daha diyim canım olumsuzluklar sıkıntılar sorunlar bide bebek daha yaşım 23 ama öyle görünmüyor işte oooo benden kötüleri var diyip allahıma binlerce şükürler ediyorum ama hala ağlıyorum diye kızıyorum işte rabbim bize güç versin hayırlısı olsun:40:

hımm anladım canımmm..
kıyamam yaa ne kadar küçük evlenmişsinn..
eşinle bu sorunları konuşmuyormusun peki?
bak tatlım bende bazı sorunlar yaşadım zamanında ama ailem saolsun bana destek cıktı bız kızımızı üz diye senınle evlendırmedık dedı.ya kendıne çeki düzen ver yada bu iş bitsin dediler..
ve bende resti çektim eşimee..
sonra paşa paşa düzeldi..seviyosa sana karşo davranışlarına dikkat etsin..
yazık günah değil mi yaa....
çok kızdım şuan eşine :47::47::47::47::47:

Cnm benim bu korkunun ne oldugunu biliyorum.... allaha emanet .... insallah bulunur...acisini biliyorum... rabbim dusmanima tattirmasin...

sen bana umut oldun tatlımm..
aklım hep sendeydi inan..
bebeğini de aldın ya gerisini boşverr

Geçmişe bakacak zamanım yok kızlar bana önemli gelişmeler varsa biriniz özet geçerseniz sevinirim:16:

geçiyorum canım :ben geldim:1::3::3:
Kız oku oku bitmedi sayfalar hepi topu 3 gün giremedim ama maşallah yani uçmuşsunuz:4::4::4:

Kızlar eylem nerde bugun kan verecekti sanırım :44:artışı için :nazar::emir_bebek:haber varmı heycanla bekliyorum onun ahberini:16: $image.jpg buda benim :40::1:nasıl olmuş:1:

hoş geldin canım...
ben fakülteden testler için randevu alabildim şükür..
aysenin test günü 4 ocak..
ensuece rapor için jinekolojik muayene olacaktı canım
merve aydın kırmızıları görmüştü yarın tedaviye start verecekti benm bildiklerim bunlar canım:16:

Evet canım konuşun vallahi herkes derdini dökünce rahatlıyo hatta bende konuşayım bundan sonra bu ev işlerinden bana gınaaaa geldi ya birde çocukla çok zor oluyor eşimde haftasonu ankaradaydı işi vardı perşembeden gitti pazar günü geldi ben hem temizlik hem çocuk birde dün paralı gün bendeydi onları ağırla birde üstüne akşam misafir ben artık bu tempoya dayanamıyom yaaaaa imdaaaaat haftasonu resmen temizlikçi modundayım editörüm lütgen yardım malum sen yandex gibi kadınsın ne sorsak cevabı var "ne bilim beeeeeeeeeen egunal bilir"

canım kıyamam ya hiç kolay değil bu anlattıkların... En azından büyük temizlik için 15'te bir falan bir yardımcı alma şansın yok mu? Kadın olmak ne zor ya, her yerde birden olup her şeye yetişmen bekleniyor...

hımm anladım canımmm..
kıyamam yaa ne kadar küçük evlenmişsinn..
eşinle bu sorunları konuşmuyormusun peki?
bak tatlım bende bazı sorunlar yaşadım zamanında ama ailem saolsun bana destek cıktı bız kızımızı üz diye senınle evlendırmedık dedı.ya kendıne çeki düzen ver yada bu iş bitsin dediler..
ve bende resti çektim eşimee..
sonra paşa paşa düzeldi..seviyosa sana karşo davranışlarına dikkat etsin..
yazık günah değil mi yaa....
çok kızdım şuan eşine :47::47::47::47::47:

sen bana umut oldun tatlımm..
aklım hep sendeydi inan..
bebeğini de aldın ya gerisini boşverr
Canım benim ailem destk olsa bişey olmz yine aynı olur çünkü anlayan biri olsydı çoktan çeki düzen verirdi ilk eşini ablası almış sonrada boşatmışlar tv ye felan çıkmış kız anasyla o zman göreymişim gelmzdimki evt okuyamadan evlendim ailem durumu yoktu hayt şartları ozmandan başladı çook şey var canım ama alıştım artık gittiği yere kadar işte elimden geldiğince çbalıyorum nikamız 5 sene sonra yaptı eşim bi gelinlik bile giymedim bişey söylediğimde bana kızıyor yani uzk benden bunu bu hale getirenler bizi böyle huzursuz edenleri allaha havle ettim rabbim buyukallh ıslah etsin eşimide para ve mevki değil huzr mutlulk saglık önmli yanındakilere uyup herşeyi yapn bi insan olmuş ben ne yapsamda boş ancak sabır edip bekliyecem kb canım seninde canını sıktım rabbim hepimizin yar ve yardımıcısı olsun:ssz:

Kızlar ben tüp bebeğe başlamadan önce doktorum benden genetik test yaptır demişti bende yaptırdım baba tarafında pıhtı sorunu çok var hatta babam ayağını kaybetmişti pıhtı yüzünden :( benim genetik testimde de pıhtı sorunum çıkmıştı heterozigot 1299 çıkmıştı genetik testi yaptırdığım yer çocuğa engel demişti hemotolojiye gösterdim o da engel değil dedi sadece gebe kaldığında gel ona göre ilaçların olacak demişti
Benim doktorumda engel değil dedi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı bi kaç gündür kafamda soru işareti var internetten de araştırdım benim durumumda olupta çok kişi kimyasal gebelik yaşamış vede çok kişi bi kaç aylıkken çocuğunu düşürmüş :( acayip sinirliyim hemen merkezi aradım doktorla görüşmeye gidicem birde yüzüme karşı anlatsın neden tutunamadı diye genetik sonuçlarıma birdaha baksın belki ona göre tedavi görürüm

Son düzenleme:
geçiyorum canım :ben geldim:1::3::3:
Kız oku oku bitmedi sayfalar hepi topu 3 gün giremedim ama maşallah yani uçmuşsunuz:4::4::4:

sende hoşgeldin canım:1:
kızların maşallahı var evet bende dün eşlik edemedim kızlara...

Kızlar eylem nerde bugun kan verecekti sanırım :44:artışı için :nazar::emir_bebek:haber varmı heycanla bekliyorum onun ahberini:16:Eki Görüntüle 906967 buda benim :40::1:nasıl olmuş:1:

eylemden iyi haber gelcek kesin ikiz bebe annesi o bi kereee..

hoş geldin canım...
ben fakülteden testler için randevu alabildim şükür..
aysenin test günü 4 ocak..
ensuece rapor için jinekolojik muayene olacaktı canım
merve aydın kırmızıları görmüştü yarın tedaviye start verecekti benm bildiklerim bunlar canım:16:

çok sağol canım birazdan listeyi güncelleyecem bilgiler lazımdı bana...
yalnız bu arada gözüme ilişti yıldız30 arkadaşımız cuma günü transfer olcakmış:9:

hoş geldin canım.. :21::21::21:

hoşbulduk elam:16::16::16:

Evet canım konuşun vallahi herkes derdini dökünce rahatlıyo hatta bende konuşayım bundan sonra bu ev işlerinden bana gınaaaa geldi ya birde çocukla çok zor oluyor eşimde haftasonu ankaradaydı işi vardı perşembeden gitti pazar günü geldi ben hem temizlik hem çocuk birde dün paralı gün bendeydi onları ağırla birde üstüne akşam misafir ben artık bu tempoya dayanamıyom yaaaaa imdaaaaat haftasonu resmen temizlikçi modundayım editörüm lütgen yardım malum sen yandex gibi kadınsın ne sorsak cevabı var "ne bilim beeeeeeeeeen egunal bilir"

anamm kız... senınde anlatçak ne çok şeyin varmış :1:
elbette konuştukça insan rahatlıyor canım benım..
baya bi yoğun geçti günlerin yani..
olan kadına oluyor zaten ev işi ona bakıyor çocuk ona bakıyor ee iş de gidiyorsa ona bakıyor yemek ona bakıyor ohooo daha saycak çok şey var boşver :)

Canım benim ailem destk olsa bişey olmz yine aynı olur çünkü anlayan biri olsydı çoktan çeki düzen verirdi ilk eşini ablası almış sonrada boşatmışlar tv ye felan çıkmış kız anasyla o zman göreymişim gelmzdimki evt okuyamadan evlendim ailem durumu yoktu hayt şartları ozmandan başladı çook şey var canım ama alıştım artık gittiği yere kadar işte elimden geldiğince çbalıyorum nikamız 5 sene sonra yaptı eşim bi gelinlik bile giymedim bişey söylediğimde bana kızıyor yani uzk benden bunu bu hale getirenler bizi böyle huzursuz edenleri allaha havle ettim rabbim buyukallh ıslah etsin eşimide para ve mevki değil huzr mutlulk saglık önmli yanındakilere uyup herşeyi yapn bi insan olmuş ben ne yapsamda boş ancak sabır edip bekliyecem kb canım seninde canını sıktım rabbim hepimizin yar ve yardımıcısı olsun:ssz:

aa olurmu canım ya nıe canımı sıkasın aşk olsun..
ama ınan yasadıklarına üzüldüm..tatlım kızma ama bısey dicem madem eşinle aranızda sorunlar var böyle sorumsuz bir adamdan neden çocuk yapmayı düşünüyosun..
bence sorunlu evliliklerde bebek çözüm değil..onun içinde zor..
bak benım kuzenım boşanıyor smdı 2 evladı var bıle bıle dünya getırdı onları esınle sorunları vardı bi umut duzelır dedı ama yok anam adam hep aynı..
demem o ki çocuk ıcın acele etmeeee

iyi olmana sevindim bu zorlu yolda zorlu savaşta hepimiz birbirimizin desteğiyle galip çıkacaz i,nşallah bugünleri gülümseyerek hatırlayıp ne günlerdi beeee diyecez :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

maçda başarılar dilerim inşallah kazanan siz olursunuz

İnşallah cnm benim inşallahhhhhhhhhhhh o günleri iple çekiyorum

Amin canım inş öyle yapıyorum okuluma gidiyorum işte :40::16:

okul tatlımm aynen ve bi iş bul kendıne...
bılmıyorum çalışıyormusun ama bence çalış ekonomik özgürlüğünü al eline (derim)

Gelir herhalde bugun bekleris :40:tsk edrim canım momencam diye bi uygulama var ordan yapıyosun telfondan :31:

değişik olmuş canımm.. :1:

Kızlar ben tüp bebeğe başlamadan önce doktorum benden genetik test yaptır demişti bende yaptırdım baba tarafında pıhtı sorunu çok var hatta babam ayağını kaybetmişti pıhtı yüzünden :( benim genetik testimde de pıhtı sorunum çıkmıştı heterozigot 1299 çıkmıştı genetik testi yaptırdığım yer çocuğa engel demişti hemotolojiye gösterdim o da engel değil dedi sadece gebe kaldığında gel ona göre ilaçların olacak demişti
Benim doktorumda engel değil dedi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı bi kaç gündür kafamda soru işareti var internetten de araştırdım benim durumumda olupta çok kişi kimyasal gebelik yaşamış vede çok kişi bi kaç aylıkken çocuğunu düşürmüş :( acayip sinirliyim hemen merkezi aradım doktorla görüşmeye gidicem birde yüzüme karşı anlatsın neden tutunamadı diye genetik sonuçlarıma birdaha baksın belki ona göre tedavi görürüm
canım bu konuda herhangi bir bilgim yok ama umarım buna bağlı değildir canım..
bidahaki son denemen olsun inşallah:16:

Back