• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar ilaçlarım 900 tl. tuttu, bi kaç güne regli olucam nasipse başlıycaz tedaviye.:100:

merhaba hanımlar. bende bu forum sayfalarından tüp bebek ile ilgili konuşmaları okuyorum, herkes ne yapıyor bakayım derken neden bende paylaşmıyorum dedim ve şimdi sizinleyim. bende 2 defa tüp bebek yaptırdım 2013 te tutmadı.

merhaba,
bugün kontrole gittim. yumurtaların büyümesi iyi durumdaymış. çatlamaması için 3. iğneye başladık. Cumartesi yumurta alıcaklar sanırım. Salı günü tranferi yapabiliriz dedi.
transfer yapılmadan kaç gün beklemedi gerekiyor ki?4 gün olacak benim ki. normal mi ki?

tedavin sana yavrunu getirsin canımmmmmmmm...
:16::16::16::16::16:

kızlar ilaçlarım 900 tl. tuttu, bi kaç güne regli olucam nasipse başlıycaz tedaviye.:100:

hadi bakalım tatlım hayırlısı olsun..
demek ılaçlarımız aynı benımde 900 tutuyor :34:
arkandan gelcem bende ınsallah...

Ewett cnm sizde.... rabbim hepimize nasip eder insallah

inşallah ayşenimmmmmmm

hadi hayırlısı olsun inş canım rabbim yar ve yardımcın olsun

canım çok saol inşlh hayırlısıyla güzel sonuçlanır...

canım benm hadi şimdiden hayırlı olsun tedavin:16::16:
bende alabildim sonunda bugün barıs beye randev:16::16:

saol tatlım inşlh hayırlı olur. ee hadi sanada hayırlı olsun diyim ozamn:46:

canım bende bugün oldum yarın gidicem nasipse başlayacağım tedaviye hemen hemen beraber ilerlicez anlaşılan hayırlı haberler alalım inşallah :34:

inşlh canım hayırlısıyla başlarız ve güzel sonuçlanır,Rabbim sanada yardım etsin inşlh

konu sahibi liste yapıyor galiba. bende bilgilerimi vereyim. yaş 33, ankara başkent üniv. hastanesinde 2013 yılında 2 tüp bebek tedavisi oldum tutmadı. inşallah hayırlısıyla 2014 te devam. tarih belli değil. yine aynı hastanede mi yaptırsam bilemiyorum. doktorumdan memnundum. 3. kez de ona mı gitsem.

canımmmmmm bugun senı pek karamsar gördümmmm...
yazdıklarını okudum ama cvp veremedımmm ..
ne olurr kafana takmaaaaaaaaa :16:

Merhaba arkadaşlar bende gezinirken sizlerin yazdıklarını okudum ve neden ben de dahil olmuyorum ki dedim :)
Bende ilk tüp bebek denemem için dün iğnelerime başladım... Sebebimiz erkek kaynaklı... Umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz. Dualarım sizlerle, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. :26:

Merhaba arkadaşlar bende gezinirken sizlerin yazdıklarını okudum ve neden ben de dahil olmuyorum ki dedim :)
Bende ilk tüp bebek denemem için dün iğnelerime başladım... Sebebimiz erkek kaynaklı... Umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz. Dualarım sizlerle, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. :26:

Hayırlı olsun cnm.. aramıza hos geldin.

konu sahibi liste yapıyor galiba. bende bilgilerimi vereyim. yaş 33, ankara başkent üniv. hastanesinde 2013 yılında 2 tüp bebek tedavisi oldum tutmadı. inşallah hayırlısıyla 2014 te devam. tarih belli değil. yine aynı hastanede mi yaptırsam bilemiyorum. doktorumdan memnundum. 3. kez de ona mı gitsem.

evet cnmm konu sahibi egunal arkadaşımız liste yapıyor..
hoş geldin aramızaaa...
eğer doktorundan memnunsan başka yere gitme istersen cnm ne bıleyım..
umarım bu sefer bebişine kavuşursun

canım çok saol inşlh hayırlısıyla güzel sonuçlanır...

saol tatlım inşlh hayırlı olur. ee hadi sanada hayırlı olsun diyim ozamn:46:

inşlh canım hayırlısıyla başlarız ve güzel sonuçlanır,Rabbim sanada yardım etsin inşlh

amin canım ALLAH ım hepimize yardım etsin.

Bu arada yumurta kalitesini arttırmak için bişey yapacak mısın?ne bilmi incri kürü yada kuru incir yemek felan bilen var mı arkadaşlar yumurta kalitesini arttırmak için ne yapabiliriz?

hoşgeldın şekerimm...:16:
iyi yapmışşsın dahil olmaklaaa uzaktan okumaktansa yaşadıklarınıı paylaşman daha güzel

Eh ben de bilgilerimi vereyim madem liste yapılıyorsa,
Sebep : Erkekte sperm azlığı ve hareketsizliği
İlk deneme
Yer : Bursa acıbadem hastenesi

Dip not da geçeyim, eğer aramızda Bursalı arkadaşlar varsa kesinlikle Acıbademde Şahin Bey'i öneririm... :46:

tedavin sana yavrunu getirsin canımmmmmmmm...
:16::16::16::16::16:

hadi bakalım tatlım hayırlısı olsun..
demek ılaçlarımız aynı benımde 900 tutuyor :34:
arkandan gelcem bende ınsallah...

inşallah ayşenimmmmmmm

saol canım, arkamdan bekliyorum :1: senin eczane senden evlilik cüzdanı ve sgk prim gün istedilermi benimki istediler:44:

Back