• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
olsun talım sen git mamanı ye afiyet olsun geldiğinde görüşürüz inşallah:16:

ben geldimmmmmmmmm :21: :21: :21:

Canım iş baktımda şuan yok bi ara çalıştım bileğim incindi çalışırken çıkardılar iyi olunca çğırdı bende gitmedim iyi bi yer değildi okulumu bitrmek ve meslk sahibi olup güzrl bi iş bulmak temennim evt bu kadr sorun sıkıntı arasında çocuk olmz ama bunu anlamak istemiyorli adam ona göre sorun yok ona göre hava hoş sacdec olsun diyor sözde bende olmsuz olunca çocuk iatemiyorsan gidip boşanlım diyor ne işin var yanımda diyor işte pişkin ne yapcaksın allllh nasip edrse olur ztn onun için gidesim yok:40:

canımm sen eşini seviyormusun ?
bütün mesela bu..
eğer ben seviyorum onun yaptıklarına katlarınım üstüne birde çocuk yaparım diyorsan senin tercihin tabi..
ama adam da eğr çocuk istemiyorsan yanımda işin ne mantığı varsa bu kötü :20:

Kızlar ben tüp bebeğe başlamadan önce doktorum benden genetik test yaptır demişti bende yaptırdım baba tarafında pıhtı sorunu çok var hatta babam ayağını kaybetmişti pıhtı yüzünden :( benim genetik testimde de pıhtı sorunum çıkmıştı heterozigot 1299 çıkmıştı genetik testi yaptırdığım yer çocuğa engel demişti hemotolojiye gösterdim o da engel değil dedi sadece gebe kaldığında gel ona göre ilaçların olacak demişti
Benim doktorumda engel değil dedi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı bi kaç gündür kafamda soru işareti var internetten de araştırdım benim durumumda olupta çok kişi kimyasal gebelik yaşamış vede çok kişi bi kaç aylıkken çocuğunu düşürmüş :( acayip sinirliyim hemen merkezi aradım doktorla görüşmeye gidicem birde yüzüme karşı anlatsın neden tutunamadı diye genetik sonuçlarıma birdaha baksın belki ona göre tedavi görürüm

Cnm valla her dr bi cesit insan hanisine inansin bilmiyor. Bak buundan onceki tup tedavimde koldan kan iğneleri vuruldum bunda gerek yok dediler... biz cok ilac vereni iyi dr saniyoruzz... iyi arastir cnm...

Sağolun kızlar çok güzel açıkladınız ben bi doktorla onuda bi konuşsam iyi olur :)
Buarada güldenim kargom geldi koca bi kutu içinde :) adet olunca senden yardım isticem cnm

merhaba,
bugün kontrole gittim. yumurtaların büyümesi iyi durumdaymış. çatlamaması için 3. iğneye başladık. Cumartesi yumurta alıcaklar sanırım. Salı günü tranferi yapabiliriz dedi.
transfer yapılmadan kaç gün beklemedi gerekiyor ki?4 gün olacak benim ki. normal mi ki?

Eylemmmmmm tebrikkler hayatimmm... cok cok mutlu oluyorum boyle haber alinca ... bizlere de umut oluyorsunuz

Bugün 2 arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim...Ne kadar garip bi duygu bu kadar uğraştığım halde bu haberlere çok seviniyorum :16:

Cnm valla her dr bi cesit insan hanisine inansin bilmiyor. Bak buundan onceki tup tedavimde koldan kan iğneleri vuruldum bunda gerek yok dediler... biz cok ilac vereni iyi dr saniyoruzz... iyi arastir cnm...

Doğru diyorsun cnm aslında ben doktoruma çok güveniyorum sadece kafamdaki soru işaretler gitsin diye bi yüz yüze konuşayım diyorum telefonla pek konuşulmuyor
Allahım seninde inşallah son tedavin olurda tutunur ben sizlerden negatif sonuç duyunca kendim nasıl üzülüyorsam sizlerede üzülüyorum ilk sizlere dua ediyorum sonra kendime bebeğin sıkı sıkı tunur annesine inşallahhhhhh

merhaba,
bugün kontrole gittim. yumurtaların büyümesi iyi durumdaymış. çatlamaması için 3. iğneye başladık. Cumartesi yumurta alıcaklar sanırım. Salı günü tranferi yapabiliriz dedi.
transfer yapılmadan kaç gün beklemedi gerekiyor ki?4 gün olacak benim ki. normal mi ki?

Tebrikler cnm... hayirlisi olsun... yumurtanin sayisi ve durumuna gore transfer gunu belli oluyor

Ovulasyon testi nasil yapiliyor ? Reglenin kacinci gun yapiorsun ben de obur ay yapayim diorum .

Cnm mesajını yeni gördüm bende ilk defa denicem sanırım adet bitince başlanıyor hergün aynı saatte yapılıyor iki çizgi olana kadar yapılıyormuş ...
Gülden bizi bilgilendirir cnm o kullanmış daha önceden
Ben iyice öğrenim olmadı ben sana özelden yazarım cnm

Herkese Günaydın, çok güzel ve umut dolu bir gün olsun.

Ayşen, inşallah yavrun sımsıkı tutunur sana, aklım sende dualarım seninle.
yıldız, ben de seni merak ediyordum. Cuma transferin varmış çok sevindim. Bir tane mi koyacaklar iki tane mi? Senden güzel haberler almayı çok istiyorum arkadaşım, bebeğini seveceğim inşallah... Allah yardımcın olsun.

ben perşembe günü testi tekrarlayıp bu sefer inşallah öğreneceğim hamile miyim değil miyim... Tam 16 günlük bir bekleyiş olacak. Zaman bana hiç geçmiyor, tadım hiç yok. İnşallah bir mucize olur.

Öpüyorum hepinizi.:16::16::16:

Canim bir tane transfer edilecek insallah hayirli ve guzel haberler vermek ve sizden de hayirli ve guzel haberler almak nasip olur cok heyecanliyim.

Cnm mesajını yeni gördüm bende ilk defa denicem sanırım adet bitince başlanıyor hergün aynı saatte yapılıyor iki çizgi olana kadar yapılıyormuş ...
Gülden bizi bilgilendirir cnm o kullanmış daha önceden
Ben iyice öğrenim olmadı ben sana özelden yazarım cnm
Saol canim . Ya ne bitmez telasimiz var bizim yaw :) 2014 ugurlu gelecek hepimize insallah .

Eylemmmmmm tebrikkler hayatimmm... cok cok mutlu oluyorum boyle haber alinca ... bizlere de umut oluyorsunuz
sağol canım hadi bakalım senin müjdenide heycanla bekliyom inanıyorumki sende güzel haber verceksin bizlere :49::emir_bebek: canım dün yazdım ama görmedin galiba günde yarım ananas ye bebeğin tutunması için çok faydası oluyormuş ben de yiyorum keseyi görene kadarda yemeye devam edicem inş senin tek taşında sana sıkı sıkı tutunur canım

Back