Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben tüp bebeğe başlamadan önce doktorum benden genetik test yaptır demişti bende yaptırdım baba tarafında pıhtı sorunu çok var hatta babam ayağını kaybetmişti pıhtı yüzünden benim genetik testimde de pıhtı sorunum çıkmıştı heterozigot 1299 çıkmıştı genetik testi yaptırdığım yer çocuğa engel demişti hemotolojiye gösterdim o da engel değil dedi sadece gebe kaldığında gel ona göre ilaçların olacak demişti
Benim doktorumda engel değil dedi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı bi kaç gündür kafamda soru işareti var internetten de araştırdım benim durumumda olupta çok kişi kimyasal gebelik yaşamış vede çok kişi bi kaç aylıkken çocuğunu düşürmüş acayip sinirliyim hemen merkezi aradım doktorla görüşmeye gidicem birde yüzüme karşı anlatsın neden tutunamadı diye genetik sonuçlarıma birdaha baksın belki ona göre tedavi görürüm
olsun talım sen git mamanı ye afiyet olsun geldiğinde görüşürüz inşallahoff offf tam topik kıpır kıpırken çıkmak zorundayım malum satt 12:00
bana afiyet olsunnn size iyi sohbetlerr
Kızlar ben tüp bebeğe başlamadan önce doktorum benden genetik test yaptır demişti bende yaptırdım baba tarafında pıhtı sorunu çok var hatta babam ayağını kaybetmişti pıhtı yüzünden benim genetik testimde de pıhtı sorunum çıkmıştı heterozigot 1299 çıkmıştı genetik testi yaptırdığım yer çocuğa engel demişti hemotolojiye gösterdim o da engel değil dedi sadece gebe kaldığında gel ona göre ilaçların olacak demişti
Benim doktorumda engel değil dedi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı bi kaç gündür kafamda soru işareti var internetten de araştırdım benim durumumda olupta çok kişi kimyasal gebelik yaşamış vede çok kişi bi kaç aylıkken çocuğunu düşürmüş acayip sinirliyim hemen merkezi aradım doktorla görüşmeye gidicem birde yüzüme karşı anlatsın neden tutunamadı diye genetik sonuçlarıma birdaha baksın belki ona göre tedavi görürüm
canım benim hemen moralimizi bozmuyoruz, güvenilir bir doktordan tatmin edici bir açıklama duyana kadar panik yapmıyoruz... Sinir stres bizim düşmanımız, içini ferah tutmaya çalış. Kimlerin kimlerin bebeği olabiliyor her gün görüyoruz duyuyoruz. Allah bize de verecek mucizemizi, umutsuzluğa kapılmak yok. (kendime de söylüyorum bunu, kızım sana söylüyorum kendim sen anla )
Hoşgeldin canımcım inş haberini bekliyorum rabbim gönlününe göre versin eylemin haber gelsinde göbek atalım dimi amasende hoşgeldin canım
kızların maşallahı var evet bende dün eşlik edemedim kızlara...
eylemden iyi haber gelcek kesin ikiz bebe annesi o bi kereee..
çok sağol canım birazdan listeyi güncelleyecem bilgiler lazımdı bana...
yalnız bu arada gözüme ilişti yıldız30 arkadaşımız cuma günü transfer olcakmış
hoşbulduk elam
tühh onuda ben gözden kacırmısım
kolay gelsin
merabaaa
45 gündür gelmeyen adetim bir hışımlan geldiii
2 gündür nutellaylan aşk yaşıyorum sonu ne olur oda meçhull
canım sakin ol lütfen doldurma kendini..
kimyasal gebelik sağlıksız gebelik demek direk pıhtılaşma ile ilgilidir diyemeyiz.
bende dahil pıhtı sorunu olanlar transferden sonra iğneye başlıyoruz sende ilaç tedavisi olmaması sorgulanabilir direk kimyasalın sebebi pıhtıdır sonucunu çıkaramayız...
pıhtılaşma ile gebelik kaybı sende yazmışsın gebeliğin daha ileri dönemlerinde oluyor...
kimyasalı pıhtılaşma sorunu olmayanlarda yaşıyor.
ben iğne kullanmama rağmen 2.tüp denememde kimyasal gebelik yaşadım...pıhtılaşma iğnesi kurtarmadı bebeğimi..
Hoşgeldin canımcım inş haberini bekliyorum rabbim gönlününe göre versin eylemin haber gelsinde göbek atalım dimi ama
Kızlar eylem nerde bugun kan verecekti sanırım :44:artışı için haber varmı heycanla bekliyorum onun ahberiniEki Görüntüle 906967 buda benim nasıl olmuş
evet bi daha olmasın
sağol canım..
çok şükür geldi inatçı şeyyy...
tatlı krizin adetkenmi oluyor benim öncesinde olur adet olunca geçer..
anamm kız... senınde anlatçak ne çok şeyin varmış
elbette konuştukça insan rahatlıyor canım benım..
baya bi yoğun geçti günlerin yani..
olan kadına oluyor zaten ev işi ona bakıyor çocuk ona bakıyor ee iş de gidiyorsa ona bakıyor yemek ona bakıyor ohooo daha saycak çok şey var boşver :)
aa olurmu canım ya nıe canımı sıkasın aşk olsun..
ama ınan yasadıklarına üzüldüm..tatlım kızma ama bısey dicem madem eşinle aranızda sorunlar var böyle sorumsuz bir adamdan neden çocuk yapmayı düşünüyosun..
bence sorunlu evliliklerde bebek çözüm değil..onun içinde zor..
bak benım kuzenım boşanıyor smdı 2 evladı var bıle bıle dünya getırdı onları esınle sorunları vardı bi umut duzelır dedı ama yok anam adam hep aynı..
demem o ki çocuk ıcın acele etmeeee
Biraz sinirim geçti eğer siz olmasaydınız bu sinirle kim bilir neler derdim doktora az önce eşimle konuştum o kadar sinirliydim ki hırsımı ondan çıkardım ((
Ben yine yüz yüze konuşsam iyi olur doktorla içim rahatlasın biraz
ayy sorma gülden bu ay böle oldu bende anlamadım..
normalde nutellanın ha varlığı ha yokluğu hhiiç aramam
kendisiylen çok münasebetim yoktur
bir aylık istihkakımı 2 günde yedim ama
bu ay değişik valla..
canım kan tahlilini akşam vercem ilkinide akşam verdiğim için dengelemem lazım akşam yazarım sonucu
Canım çözdüm olayı yarım gün bir yardımcı buldum dün işe başladı hergün gelecek 08:00-12:00 arası evi toparlayıp yemek yapacak temizlikçi modundan kurtuluyorum yanicanım kıyamam ya hiç kolay değil bu anlattıkların... En azından büyük temizlik için 15'te bir falan bir yardımcı alma şansın yok mu? Kadın olmak ne zor ya, her yerde birden olup her şeye yetişmen bekleniyor...
Canım sanırım böyle durumlarda PGT yöntemi ile sağlıklı embrşyoyu transfer ediyorlar.Kızlar ben tüp bebeğe başlamadan önce doktorum benden genetik test yaptır demişti bende yaptırdım baba tarafında pıhtı sorunu çok var hatta babam ayağını kaybetmişti pıhtı yüzünden benim genetik testimde de pıhtı sorunum çıkmıştı heterozigot 1299 çıkmıştı genetik testi yaptırdığım yer çocuğa engel demişti hemotolojiye gösterdim o da engel değil dedi sadece gebe kaldığında gel ona göre ilaçların olacak demişti
Hayat erkeklere güzelanamm kız... senınde anlatçak ne çok şeyin varmış
elbette konuştukça insan rahatlıyor canım benım..
baya bi yoğun geçti günlerin yani..
olan kadına oluyor zaten ev işi ona bakıyor çocuk ona bakıyor ee iş de gidiyorsa ona bakıyor yemek ona bakıyor ohooo daha saycak çok şey var boşver :)
a
canım kan tahlilini akşam vercem ilkinide akşam verdiğim için dengelemem lazım akşam yazarım sonucu
tamam patronnnn cok korktumm:18::18:evet bi daha olmasın
sağol canım...