olsun talım sen git mamanı ye afiyet olsun geldiğinde görüşürüz inşallah
Canım iş baktımda şuan yok bi ara çalıştım bileğim incindi çalışırken çıkardılar iyi olunca çğırdı bende gitmedim iyi bi yer değildi okulumu bitrmek ve meslk sahibi olup güzrl bi iş bulmak temennim evt bu kadr sorun sıkıntı arasında çocuk olmz ama bunu anlamak istemiyorli adam ona göre sorun yok ona göre hava hoş sacdec olsun diyor sözde bende olmsuz olunca çocuk iatemiyorsan gidip boşanlım diyor ne işin var yanımda diyor işte pişkin ne yapcaksın allllh nasip edrse olur ztn onun için gidesim yok
Kızlar ben tüp bebeğe başlamadan önce doktorum benden genetik test yaptır demişti bende yaptırdım baba tarafında pıhtı sorunu çok var hatta babam ayağını kaybetmişti pıhtı yüzündenbenim genetik testimde de pıhtı sorunum çıkmıştı heterozigot 1299 çıkmıştı genetik testi yaptırdığım yer çocuğa engel demişti hemotolojiye gösterdim o da engel değil dedi sadece gebe kaldığında gel ona göre ilaçların olacak demişti
Benim doktorumda engel değil dedi ama kimyasal gebelikle sonuçlandı bi kaç gündür kafamda soru işareti var internetten de araştırdım benim durumumda olupta çok kişi kimyasal gebelik yaşamış vede çok kişi bi kaç aylıkken çocuğunu düşürmüşacayip sinirliyim hemen merkezi aradım doktorla görüşmeye gidicem birde yüzüme karşı anlatsın neden tutunamadı diye genetik sonuçlarıma birdaha baksın belki ona göre tedavi görürüm
ikiz olsunnn tek olsun yeter ki bizimmm olsunnnnnnnnn
Eki Görüntüle 907034
Cnm valla her dr bi cesit insan hanisine inansin bilmiyor. Bak buundan onceki tup tedavimde koldan kan iğneleri vuruldum bunda gerek yok dediler... biz cok ilac vereni iyi dr saniyoruzz... iyi arastir cnm...
merhaba,
bugün kontrole gittim. yumurtaların büyümesi iyi durumdaymış. çatlamaması için 3. iğneye başladık. Cumartesi yumurta alıcaklar sanırım. Salı günü tranferi yapabiliriz dedi.
transfer yapılmadan kaç gün beklemedi gerekiyor ki?4 gün olacak benim ki. normal mi ki?
Ovulasyon testi nasil yapiliyor ? Reglenin kacinci gun yapiorsun ben de obur ay yapayim diorum .
Herkese Günaydın, çok güzel ve umut dolu bir gün olsun.
Ayşen, inşallah yavrun sımsıkı tutunur sana, aklım sende dualarım seninle.
yıldız, ben de seni merak ediyordum. Cuma transferin varmış çok sevindim. Bir tane mi koyacaklar iki tane mi? Senden güzel haberler almayı çok istiyorum arkadaşım, bebeğini seveceğim inşallah... Allah yardımcın olsun.
ben perşembe günü testi tekrarlayıp bu sefer inşallah öğreneceğim hamile miyim değil miyim... Tam 16 günlük bir bekleyiş olacak. Zaman bana hiç geçmiyor, tadım hiç yok. İnşallah bir mucize olur.
Öpüyorum hepinizi.
transfer işlemi antestezi altında mı yapılıyor yoksa bayıltmadan mı?
Saol canim . Ya ne bitmez telasimiz var bizim yaw :) 2014 ugurlu gelecek hepimize insallah .Cnm mesajını yeni gördüm bende ilk defa denicem sanırım adet bitince başlanıyor hergün aynı saatte yapılıyor iki çizgi olana kadar yapılıyormuş ...
Gülden bizi bilgilendirir cnm o kullanmış daha önceden
Ben iyice öğrenim olmadı ben sana özelden yazarım cnm
hoş geldin şekerimben geldimmmmmmmmm
sağol canım hadi bakalım senin müjdenide heycanla bekliyom inanıyorumki sende güzel haber verceksin bizlereEylemmmmmm tebrikkler hayatimmm... cok cok mutlu oluyorum boyle haber alinca ... bizlere de umut oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?