2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
olsun talım sen git mamanı ye afiyet olsun geldiğinde görüşürüz inşallah

ben geldimmmmmmmmm

canımm sen eşini seviyormusun ?
bütün mesela bu..
eğer ben seviyorum onun yaptıklarına katlarınım üstüne birde çocuk yaparım diyorsan senin tercihin tabi..
ama adam da eğr çocuk istemiyorsan yanımda işin ne mantığı varsa bu kötü

Cnm valla her dr bi cesit insan hanisine inansin bilmiyor. Bak buundan onceki tup tedavimde koldan kan iğneleri vuruldum bunda gerek yok dediler... biz cok ilac vereni iyi dr saniyoruzz... iyi arastir cnm...

Sağolun kızlar çok güzel açıkladınız ben bi doktorla onuda bi konuşsam iyi olur :)
Buarada güldenim kargom geldi koca bi kutu içinde :) adet olunca senden yardım isticem cnm

merhaba,
bugün kontrole gittim. yumurtaların büyümesi iyi durumdaymış. çatlamaması için 3. iğneye başladık. Cumartesi yumurta alıcaklar sanırım. Salı günü tranferi yapabiliriz dedi.
transfer yapılmadan kaç gün beklemedi gerekiyor ki?4 gün olacak benim ki. normal mi ki?

Eylemmmmmm tebrikkler hayatimmm... cok cok mutlu oluyorum boyle haber alinca ... bizlere de umut oluyorsunuz

Bugün 2 arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim...Ne kadar garip bi duygu bu kadar uğraştığım halde bu haberlere çok seviniyorum

Cnm valla her dr bi cesit insan hanisine inansin bilmiyor. Bak buundan onceki tup tedavimde koldan kan iğneleri vuruldum bunda gerek yok dediler... biz cok ilac vereni iyi dr saniyoruzz... iyi arastir cnm...

Doğru diyorsun cnm aslında ben doktoruma çok güveniyorum sadece kafamdaki soru işaretler gitsin diye bi yüz yüze konuşayım diyorum telefonla pek konuşulmuyor
Allahım seninde inşallah son tedavin olurda tutunur ben sizlerden negatif sonuç duyunca kendim nasıl üzülüyorsam sizlerede üzülüyorum ilk sizlere dua ediyorum sonra kendime bebeğin sıkı sıkı tunur annesine inşallahhhhhh

Tebrikler cnm... hayirlisi olsun... yumurtanin sayisi ve durumuna gore transfer gunu belli oluyor

Ovulasyon testi nasil yapiliyor ? Reglenin kacinci gun yapiorsun ben de obur ay yapayim diorum .

Cnm mesajını yeni gördüm bende ilk defa denicem sanırım adet bitince başlanıyor hergün aynı saatte yapılıyor iki çizgi olana kadar yapılıyormuş ...
Gülden bizi bilgilendirir cnm o kullanmış daha önceden
Ben iyice öğrenim olmadı ben sana özelden yazarım cnm

Canim bir tane transfer edilecek insallah hayirli ve guzel haberler vermek ve sizden de hayirli ve guzel haberler almak nasip olur cok heyecanliyim.

Saol canim . Ya ne bitmez telasimiz var bizim yaw :) 2014 ugurlu gelecek hepimize insallah .

Eylemmmmmm tebrikkler hayatimmm... cok cok mutlu oluyorum boyle haber alinca ... bizlere de umut oluyorsunuz
sağol canım hadi bakalım senin müjdenide heycanla bekliyom inanıyorumki sende güzel haber verceksin bizlere canım dün yazdım ama görmedin galiba günde yarım ananas ye bebeğin tutunması için çok faydası oluyormuş ben de yiyorum keseyi görene kadarda yemeye devam edicem inş senin tek taşında sana sıkı sıkı tutunur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…